Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
bu normal mi yani
Normal
Ay fotoda yine pek belli olmadi flas patlamis gibi🤣 esim diyor ki BUNU BUZDOLABINA ASMASAK MI ahahahahah
vallahi kalkip obur klinige gidicem bidahakine, ordaki ultrason efso🌸
Ahahaha neyse sağlıklı olsun da bekleriz biz ana kız seviyonuz bekletmeyi ay kız yazasım geldi öyle yazdım. Sende sözde hemen çıkınca yazcam dedin döner yemişin 🤣 biz bekleriz nolcak ki

bu normal mi yani
Normal
Ay fotoda yine pek belli olmadi flas patlamis gibi🤣 esim diyor ki BUNU BUZDOLABINA ASMASAK MI ahahahahah
vallahi kalkip obur klinige gidicem bidahakine, ordaki ultrason efso🌸
Ahahaha neyse sağlıklı olsun da bekleriz biz ana kız seviyonuz bekletmeyi ay kız yazasım geldi öyle yazdım. Sende sözde hemen çıkınca yazcam dedin döner yemişin 🤣 biz bekleriz nolcak ki

Sevinçten insanın her yeri aynı oynar djdjdj benim de 10.hafta randevu cumartesi bakalım sakin kalmaya çalışıyorungg🙏🏻🙏🏻
Bir sey kalmadi seninkine de 😍 afedersin doktordan cikinca totom basim ayri oynadi bugun sesim bile farkli civiltida cikti ajdjdjd. Nasil sismisim meger🥲

Ay alin benden de o kadar🤣 prilam bulantilarimi baskiladigindan beri istahim geri döndü🥲🥲 bugun yine kg alma diyor, dedim aldim bir kg, onu da alma diyor cildirdim ajdjdjdj
Sadece sabahları bulantım oluyor o da kahvaltıya kadar. sonrasında çok nadir gelip gidiyor bulantı ama yememe engel değil 🤣

Bişey sorcaaaam beni görün bu kez yaaa
Nolur 🤣
9+1 de kalp atışı 167 idi 10+4 de 162 çıktı bu normal mi başka sorum yok teşekkürler😀
ben bunu hiç sormadım bi de bunu takıntı yapmıyım diye sanki az takıntım varmış gibi😁😁

Yine sorum havada kaldı topiği kitleyim de siz bi görün 🤣🤣🤣

Normal

Ahahahaha yaaaa kiz miiiigggh🩷🩷🩷🩷 topuzlu teyzesine malum oldu hehehe☺️☺️ ya bugun cikinca ciddili kendime gelemedim carpinti heyecan mutluluk hepsi corba oldu ve ACIKTIRDI 🤣 babam da malini bildigi icin döner yer misin icin alir mi dedi ajdjdjdj. Caddede cok sevdigim bir bufe var, orasi benim kirmizi cizgimdir ezelden. Ac degilsem bile onunden gecersem yerim oyle severim bak😍 bu teklife hayir diyemedim… ajdjfjfjjf

Sadece sabahları bulantım oluyor o da kahvaltıya kadar. sonrasında çok nadir gelip gidiyor bulantı ama yememe engel değil 🤣
En guzeli vallahi 🥰 ben bulanti magdurlarindan oldugum icin ilacla kendime geldim ful performans pacman gibi yiye yiye ilerliyorum gebelikte🤣

Back
X