KorkmaaaaaaDoktorlar hep bi daha deneyin sağlıklı sperm denk gelirse olur dedi. Bu gebelikte başından beri de yolunda gitti hersey ama insanda yine de korku oluyor
Evet sayı ve hızda sorun olmadığı için çok hızlı gebelik oluşuyor. Sağlıksız olsa zaten bugünlere gelemezdik demi progestan bile kullanmama gerek olmadı hiçKorkmaaaaaabak olmayinca olmuyor biz 2.5 sene ugrastik denk getiremedik bizde hiz sifir bi de gidemiyor spermler tüplerime ajdjdj. Sizde o yuzde1 normal morfoloji sovunu yapmis ohhh mis bitti gitti oyle dusun
Igg ler pozitif, ıgm ler negatif olmalıkızlar benim de bir sorum var bugün hamilelik ile ile ilgili genel testler yapıldı anti cmv igg testi 0.5 -99 arası normal değer benim 250 çıkmış yani pozitif gözüküyor bu konuda bilgi sahibi olan yada başına gelen var mı yardımcı olun bu nedir
Bencede 10.haftaya cikmamiz bir cok pozitif seyin isaretcisi benceEvet sayı ve hızda sorun olmadığı için çok hızlı gebelik oluşuyor. Sağlıksız olsa zaten bugünlere gelemezdik demi progestan bile kullanmama gerek olmadı hiç
Doktor demişti ki sağlıklı gebelikse progesteron değeri 25 ve üzeri olur
Benim 32 geldi progesteron, sonra 34e cıktı
Tamam doğru söylüyorsun. Muayene öncesi kriz geldi yine bana. Cuma olsa da kurtulsamBencede 10.haftaya cikmamiz bir cok pozitif seyin isaretcisi bencediger dusuklerin hatirladigim kadariyla cok daha erken haftaydi senin de bak.. o yuzden hic gonlunu bozma 10 hafta az degil bak bugunlere kolay gelmedik biz dise dis kana kan
Kiz bu sabah giyinirken sumugum aka aka agladim kocam napcagini sasirdi, diyor ki ariyim klinigi erken getirmem gerekiyor simluminayi araya alir misiniz diyim napiyim filan demeye basladiTamam doğru söylüyorsun. Muayene öncesi kriz geldi yine bana. Cuma olsa da kurtulsam
Bak gözümden uyku akıyor uyuyamıyorum düşünmekten. Toplantılar var yarın günüm de yoğun. Bunların hepsi kuruntudur inşallah ve bebeğim sağlıkla benimledirKiz bu sabah giyinirken sumugum aka aka agladim kocam napcagini sasirdi, diyor ki ariyim klinigi erken getirmem gerekiyor simluminayi araya alir misiniz diyim napiyim filan demeye basladiadamin da ayarini bozdum icin icin agladim. Sanki hormon basti bir anda cok sacmaydi. Doktora girmeden annem diyor ki niye titriyorsun
O korkular hiç geçmiyor biliyo musun çünkü annelik böyle bişey bak oğlum 12 yaşında 12 senedir bir nebze azalmadı korkum okuldan 5 dk geç gelse camlara koşuyorum gelmedi diye. Hamilelikte başlıyooor mezara kadar da sürüyor. Ön ergenliğe girdi şimdi arkadaş gruplarıyla plan yapıyolar sahile inmek gibi izin vermiyorum dünyanın lafını yiyorum ama veremem daha küçüksün diyorum 20 yaşına da gelse küçük 30 yaşına gelse de.Doktorlar hep bi daha deneyin sağlıklı sperm denk gelirse olur dedi. Bu gebelikte başından beri de yolunda gitti hersey ama insanda yine de korku oluyor
Bebomun dunya umru degil hamakta uzanir gibiydi masallahBak gözümden uyku akıyor uyuyamıyorum düşünmekten. Toplantılar var yarın günüm de yoğun. Bunların hepsi kuruntudur inşallah ve bebeğim sağlıkla benimledir
Kıyamam sana sen de o kadar stres yaptın ama bebiş orda keyifle el kol sallıyomuş bak dkdhjdhd benim de öyle olacak inşallahh
Hastalığa karşı bağışıklığın olduğunu gösteriyor olması gereken gibi çıkmış korkmakızlar benim de bir sorum var bugün hamilelik ile ile ilgili genel testler yapıldı anti cmv igg testi 0.5 -99 arası normal değer benim 250 çıkmış yani pozitif gözüküyor bu konuda bilgi sahibi olan yada başına gelen var mı yardımcı olun bu nedir
Sen bize niye atmadın bebetoyu anasıBebomun dunya umru degil hamakta uzanir gibiydi masallahdoktor bugun dedi ki, bir noktaya kadar yaptigin evhami endiseyi anlarim, ama seninki vesveseye kaciyor artik yoksa her gebe tabiki ozelikle 20.hafta gibi netlesen tekmelere kadar bebegiyle ilgili endise ekstra duyar, hissedememek en buyuk sinav olur, ama sabirla aksini gosteren bir belirti yan etki yasamadigin surece saglikli ve iyi oldugunu varsaymak zorundasin diyor sen de oyle dusunup uyumaya calis guzelce
O günleri görmek nasip olsun da ben kanatlarımın altında korurum onuO korkular hiç geçmiyor biliyo musun çünkü annelik böyle bişey bak oğlum 12 yaşında 12 senedir bir nebze azalmadı korkum okuldan 5 dk geç gelse camlara koşuyorum gelmedi diye. Hamilelikte başlıyooor mezara kadar da sürüyor. Ön ergenliğe girdi şimdi arkadaş gruplarıyla plan yapıyolar sahile inmek gibi izin vermiyorum dünyanın lafını yiyorum ama veremem daha küçüksün diyorum 20 yaşına da gelse küçük 30 yaşına gelse de.
BennnSey der misin TÜPLER BIR ADIM ONE CIKSIN ahahahshs tüpleri görelimponcik ben bas tüpcüler baska kim vardi kizlar ya unutuyorum
İyi ki varsınBebomun dunya umru degil hamakta uzanir gibiydi masallahdoktor bugun dedi ki, bir noktaya kadar yaptigin evhami endiseyi anlarim, ama seninki vesveseye kaciyor artik yoksa her gebe tabiki ozelikle 20.hafta gibi netlesen tekmelere kadar bebegiyle ilgili endise ekstra duyar, hissedememek en buyuk sinav olur, ama sabirla aksini gosteren bir belirti yan etki yasamadigin surece saglikli ve iyi oldugunu varsaymak zorundasin diyor sen de oyle dusunup uyumaya calis guzelce
Görürsün kuzum niye görmeyesin sabrının mükafatı seninle işte keyfini çıkarmaya bak bebişte gayet iyidir büyümüştür gittiğinde sana şovunu yaparO günleri görmek nasip olsun da ben kanatlarımın altında korurum onu
Ayy seni unuttum, dogru dedin
Ahh inşallahh cancazımmGörürsün kuzum niye görmeyesin sabrının mükafatı seninle işte keyfini çıkarmaya bak bebişte gayet iyidir büyümüştür gittiğinde sana şovunu yapar
Sen de canim benimİyi ki varsın
Igg ler pozitif, ıgm ler negatif olmalı
Igg bağışıklık
Igm hastalığın o anda vücutta olup olmadığının tespiti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?