Ilk kez bugun sordum nabzini soylemiyordu normalde napican diye doktorBişey sorcaaaam beni görün bu kez yaaa
Nolur
9+1 de kalp atışı 167 idi 10+4 de 162 çıktı bu normal mi başka sorum yok teşekkürler
Cocuk gibiyim cocukAy kıyamamm insan kafada o kadar kuruyor ki gerçektengüzel haberler paylaşırız inşallah
Ben bir aydır mide yanması çekiyorum hala gram azalmadıkızlarr mide yanmasının başlaması normal miiçim yanıyo resmen ayyy
Benim doktor hiç böyle kalp atışını sayıyla söylemiyor ben de sormuyorum zaten huniliymBişey sorcaaaam beni görün bu kez yaaa
Nolur
9+1 de kalp atışı 167 idi 10+4 de 162 çıktı bu normal mi başka sorum yok teşekkürler
paniksu doğru çıkabilir o zaman ay inşallahMide yanması için kız bebek derler bilemedim ben de çok az olmuştu
evde yok ikisi de yarın alalımBen bir aydır mide yanması çekiyorum hala gram azalmadıçok normal canım yeşil elma ye mide asidini dengeliyor bana çok iyi geliyo valla, bide soda içiyorum
Bana armut ve salatalik da cok iyi geliyor ama buz gibi olacakevde yok ikisi de yarın alalım
Al canım faydasını görürsün inşallahevde yok ikisi de yarın alalım
hemen salatalık yemeye koşuyorumBana armut ve salatalik da cok iyi geliyor ama buz gibi olacak
iyi olsun da yeter ki çiğ et bile yerim yavruşum içinAl canım faydasını görürsün inşallahkatlanıcaz bebitolar için artık biraz ne yapalım
Ben bol tuzluyorum bi de ama cok su iciyorum cok su icme aliskanligin yoksa sen tuzlamahemen salatalık yemeye koşuyorum
Geçtiyse çok iyi ozaman afiyet olsunEn guzeli vallahiben bulanti magdurlarindan oldugum icin ilacla kendime geldim ful performans pacman gibi yiye yiye ilerliyorum gebelikte
Ben de o gruptayımSey der misin TÜPLER BIR ADIM ONE CIKSIN ahahahshs tüpleri görelimponcik ben bas tüpcüler baska kim vardi kizlar ya unutuyorum
Tüpcülere +1 ekleyelimBen de o gruptayım
İnsan kıpır kıpır oluyor ya valla dört gözle bekliyorum ben deCocuk gibiyim cocukcocugumla beraber buyuycem insallah. Bari az daha genc olsaydim cocuk gibiyimin altini doldururdum en azindan skdjjfjf.
Bana doktorum gaviscon kullanabilirsin dedi canım. Bayram zamanı çok faydasını gördüm baklava gömül mide yanıncaBen bir aydır mide yanması çekiyorum hala gram azalmadıçok normal canım yeşil elma ye mide asidini dengeliyor bana çok iyi geliyo valla, bide soda içiyorum
Hahha afiyettBana doktorum gaviscon kullanabilirsin dedi canım. Bayram zamanı çok faydasını gördüm baklava gömül mide yanınca
Soda ve ayva yemek de iyi geldi ama gaviscon cidden rahatlatıyor sor bakalım biHahha afiyettgaviscon kullanmadım bak onu da deneyeyim sürekli bir mide yanması rahatsızlık hissi hayat kalitemi etkiledi iyice yediğim hiçbir şeyden ne zevk ne tat alıyorum
Normaldir galiba kız kagitta nerden anlıyoruzBişey sorcaaaam beni görün bu kez yaaa
Nolur
Benimde öyle hiç bisey yapmak gelmiyor içimden insallh zamanla geçer mide bulantıları canımİnşallah midem tamamen düzelir de litre litre içebilirim bende su canım..sanki biraz daha iyiyim hastaneden çıktım geçen cuma akşamı, kusma için hap içiyorum doktor gece yatmadan iki sabah kalktığında 1 tane içmemi söyledi. Sonra sabahı kes yavaş yavaş dedi. Bende bugün kestim çünkü çok sersemletiyor beni hiç kafam kalkmıyor. Sanki bi tık iyiyim bugüne şükür ama canım hiç hareket etmek ve dışarı çıkmak istemiyor biraz bu açıdan iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?