Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Bişey sorcaaaam beni görün bu kez yaaa
Nolur
9+1 de kalp atışı 167 idi 10+4 de 162 çıktı bu normal mi başka sorum yok teşekkürler
Ilk kez bugun sordum nabzini soylemiyordu normalde napican diye doktor 175 dedi bilmiyorum normal mi cok iyi dedi djfjjf

Ay kıyamamm insan kafada o kadar kuruyor ki gerçekten güzel haberler paylaşırız inşallah
Cocuk gibiyim cocuk cocugumla beraber buyuycem insallah. Bari az daha genc olsaydim cocuk gibiyimin altini doldururdum en azindan skdjjfjf.

Bana doktorum gaviscon kullanabilirsin dedi canım. Bayram zamanı çok faydasını gördüm baklava gömül mide yanınca
Hahha afiyett gaviscon kullanmadım bak onu da deneyeyim sürekli bir mide yanması rahatsızlık hissi hayat kalitemi etkiledi iyice yediğim hiçbir şeyden ne zevk ne tat alıyorum

Bişey sorcaaaam beni görün bu kez yaaa
Nolur
9+1 de kalp atışı 167 idi 10+4 de 162 çıktı bu normal mi başka sorum yok teşekkürler
Normaldir galiba kız kagitta nerden anlıyoruz

Benimde öyle hiç bisey yapmak gelmiyor içimden insallh zamanla geçer mide bulantıları canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…