Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Ben de oksıpara daha uzun süre devam edeceğim ben de de leke olunca coraspin i kesti dex de devam 🥹😀
Vallahi en cok oksapara sevinmistim uc haftadir bir tane morlugum curugum kalmadi🙈 ama gerekseydi tabiki 40 hafta kullanirdim orasi ayri.. dex i de bugun kesecek gibiydi dedim elimizde 6 ampul kaldi, iyi bitir onlari diyor☺️
ben su an vitaminleri nasil iccem onu dusunuyorum insallah cok kocaman degillerdir ilac zor yutuyorum 9 yasinda oldugum icin ajdjdjdj

Mide bulantısı olmayanlar aşırı şanslı bence.
Ölüyorum, gözümü açamıyorum, 6 kilo verdim. Hic ozenmeyin mide bulantısına🤣
Yok hiç öyle bir özenme durumum sözkpnısu bile değil çok şükür 😀😀 yaşayan çok arkadaşım var çok zorlandılar herkese Allah yardımcı olsun çok zorluyormuş

Yaa insan doktorun yanında herşeyi unutuyor çok normal bence yaşadığınız şok 😀😀 erken öğreneceksin hadi bakalım heyecan dorukta 🥰🥰
Ben doktorun yaninda ciddi aliklasiyorum ya 😝 boyle bazi seyleri muhakkak sormayi unutuyorum sonradan msj atiyorum ajdjdj.
Ay bugun kiz gibi hissettim ekranda, pek nazli nazli suzuldu el salladi sanki ajdjdjdj

Ben doktorun yaninda ciddi aliklasiyorum ya 😝 boyle bazi seyleri muhakkak sormayi unutuyorum sonradan msj atiyorum ajdjdj.
Ay bugun kiz gibi hissettim ekranda, pek nazli nazli suzuldu el salladi sanki ajdjdjdj
Yaaa bence senin kızın olacak içime öyle doğuyor benim de oğlum olacak bence 😍 not al sorularını unutmamak için

Yaaa bence senin kızın olacak içime öyle doğuyor benim de oğlum olacak bence 😍 not al sorularını unutmamak için
Ayyy hadi bakalim cok heyecanli yahu beklemesi cok guzel bir heyecan ama gergin bir bekleyis degil muayene bekler gibi ajdjdjdj
Guya yine almistim hatta arabada babamlara tembihlettim unutursam hatirlatin diye 🤣 cocugu gorunce ekranda kafa kalmiyor bir de benim esim tamam hadi oyalama insanlari filan modunda hep ajajaja

Ben de amerikaya gidiyor diye orayi tercih edecegim sanirim iyice icime sinsin istiyorum acikcasi. Bir arkadas genoksla ilgili sikayetvar da cok sikayet okudugunu soyleyince icim bulandi esasen. Halbuki diger doktorum da genoksu onermisti bilemedim😬
Embriyoya da genetik bakildigi icin temel parametre yeterli dedi, double check olmus olacak bir bakima 🙏🏼 en fullere hic mi hic gerek yok dedi aynen. 530 dedigin orta paketse iyiymis fiyat olarak. Yarin arayip fiyat alicam cuma da gelip alirlar sanirim kani, eve geliyorlarmis doktor oyle soyledi. Bir an evvel yaptiriyim o da ciksin istiyorum aradan🙈 bir seyleri beklemeye sabrim kalmadi artik sjdjfjf.
Evet canım istediğin adrese hemşire gelecek. Bende yarın netleştireceğim. Tertemiz sonuçlar alalım inşallah

Bilmiyorum ki benim doktor unutkan biraz kesin karıştırdı😀🤣
Ekrandan goruyorlar ya oyle dusunup bozma icini 😝 gerci bugun benimki de obur klinikte bakti bana, igneyi gunde bir mi iki mi yaptigimi sordu AHA DEDIM UNUTTU SCTKKKK 🤣🤣

Cinsiyeti sorduk, yuzde50 erkek diyor🤣🤣🤣 bos bulunuppp odadaki hemsireye kadar hepimiz aaaaayyyyy oyyyy dedik bir anlik gafletle🤣🤣🤣 yani yuzde50 de kiz diyor devaminda. Nasil iq muz dusuktu o an sen dusun iste koca koca insanlar maskara olduk koca profa 🤣🤣 sonra dedim ki odaya gecince tahmin varsa soyleyin, vallahi yok gormedim bisey diyor😬 on gun dayan fetalde gorucez zaten dedi tmm dedim artik☺️
Ooy gobusler herkeste cikmaya basladi bence artik 😍
Yuzde50 erkek yazdığın kısımı okurken bende ohaaa kız hissediyordum diye bisey geçirdim içimden saniyelik djdhdjjdjdjd Kız tövbe yarabbim bu hamilelerin gerçekten beyni küçülüyo heralde 😂 senin oğlun olacağını düşünmüyorum yani kesin kız gözüyle bakıyorum nedense 😂
Şu haftadan sonra herkesin göbüşler ben burdayım demeye başlayacak bence ya😍

Ekrandan goruyorlar ya oyle dusunup bozma icini 😝 gerci bugun benimki de obur klinikte bakti bana, igneyi gunde bir mi iki mi yaptigimi sordu AHA DEDIM UNUTTU SCTKKKK 🤣🤣
Benim canım doktorum rapor ilacı karşılasın diye günde 2 olarak girmiş ama ben 1 kullanıyorum hocam dedim zaten öyle yapcan gözüm benim devlet versin diye öyle yazdım ben diyor ahajaj alem adam ya çok seviyorum

Yuzde50 erkek yazdığın kısımı okurken bende ohaaa kız hissediyordum diye bisey geçirdim içimden saniyelik djdhdjjdjdjd Kız tövbe yarabbim bu hamilelerin gerçekten beyni küçülüyo heralde 😂 senin oğlun olacağını düşünmüyorum yani kesin kız gözüyle bakıyorum nedense 😂
Şu haftadan sonra herkesin göbüşler ben burdayım demeye başlayacak bence ya😍
Cok kiz kiz dedik erkek cikarsa hepimiz sok ahdjdjdjd. Kocam bayilip kalmaz umarim ya kendim cok okeyim oglusa ama adam dicek ki bi de tup yaptik yine gonlumuze gore olmadi ajdjfjfjfjf.

Ayyy hadi bakalim cok heyecanli yahu beklemesi cok guzel bir heyecan ama gergin bir bekleyis degil muayene bekler gibi ajdjdjdj
Guya yine almistim hatta arabada babamlara tembihlettim unutursam hatirlatin diye 🤣 cocugu gorunce ekranda kafa kalmiyor bir de benim esim tamam hadi oyalama insanlari filan modunda hep ajajaja
Erkekler bizim kadar detaya girmiyorlar tamam olsun bitti gördük modundalar biraz 😊

Merhaba herkese ☺️
Gün içinde neler yiyorsunuz, paylaşmak isteyen olursa çok mutlu olurum.

Back
X