Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
evet ilk erkekten alınıp ona göre yapıldığını biliyordum bizde de öyle yaptılar da bilemedim gereksiz yere ikisine birden bakmak saçma geldi bana 😂
Sizden sonra arkadaşıma sordum aynı sağlık ocağındayız. Geçen yıl o da gebeydi ikisinden de almışlar 😂 bizim sağlık ocağı enteresan sanırım

Kızlar bu cinsellik konusu açılmışken ben farklı bir şey sormak istiyorum. Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kocama karşı biraz kaba davranıyorum sanırım. Kendisi ilgilenmeyi, sevmeyi (sıkarak, ısırarak) seven biridir. Bunları yapınca çıldıracak gibi oluyorum. Biraz uzak dursun, mesafesini korusun istiyorum. Bu normal mi 😵‍💫
Canım varya bende oyleyım sonrada oyle üzülüyprumkı sürekli tersliyorum adamı bısey soyluyo ben tersıne cvb verıyorum her soyledıgı batıyo sankı o susuyo sonra ben uzuluyorum dün ortada bısey yokkken okadar sinirlendımkı elım ayagım tıtredı esıme haksızlık yaptığımı düşünüyorum cunku o durumumun farkında susuyor çocuklarda bazen kızıyorum heryer dağılıyor falan dıyorum gözüme batıyor Hersey

Kızlar bu cinsellik konusu açılmışken ben farklı bir şey sormak istiyorum. Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kocama karşı biraz kaba davranıyorum sanırım. Kendisi ilgilenmeyi, sıkarak, ısırarak sevmeyi seven biridir. Bunları yapınca çıldıracak gibi oluyorum. Biraz uzak dursun, mesafesini korusun istiyorum. Bu normal mi 😵‍💫
İstemsizce kendini koruma içgüdüsü ile böyle davranıyor olabilirsin canım bebişi de düşünerek kendini ekstra koruma ihtiyacı hissediyor olabilirsin ☺️ duygu dalgalanmaları hep normal eşine bunu güzelce anlatabilirsin o da yanlış anlamamış olur 😊

Kizlarim allahima sukurler olsun her sey cok cok yolunda. Minnosum hepimize el sallayip durdu inanamadik hepimiz salya sumuk agladik annem babam kocam ben🙈 oyle olunca doktorun da gozler doldu. Annem basladi doktora emeginiz icin tesekkurler allah razi olsunlar 🤣🤣🥹🥹 kocaman olmus iki haftada inanamadim yahu bu ne hiz. Bir gun de onde gidiyormus kucugum 10+1 cikti bugun😍😍 iki hafta sonra yine gidicem, aslinda ayda bir yeter ama sen duramiyorsun kendini strese sokuyorsun madem, gel dinle kalbini gor bebegini oh cekip git evine dedi🙈
Ignem son alti gun sukur kesiyoruz folik asiti de hiraktirdi. Uc ayri vitamin aldik, biri omega multivit, biri demir biri de d3k2 damla. Boyu da 3.5 cm olmus sipamin🌸 allahim isteyen herkese dahaguzelini nasip etsin kendimi ilk kez anne gibi hissettim sanirim ya durup durup aglayasim geliyor🥲 doktorumu gorunce daha rahatladim guvenli ellerdeyim gibisinden. Fetal icin de istedigin zaman ver kanini on gune en gec cikar bizi ariyacaklar dedi. Iki girma onerdi biri genoks biri panaroma sanirim o amerikaya yolluyormus. Temel paket baktirmam yeterliymis, embriyo gebetikli oldugu icin🙏🏼 hatta hic yapmasak da olur mu olur, ama imkan var bu kadar ugrastin bakalim icimiz ferah tamamlayalim sureci dedi, minicik de olsa sapma payi olabiliyor dedi. Haberler bu sekilde.
Bir de beni merak ettiginiz icin tesekkur ederim buna da cok duygulandim bugun gercek arkadaslarim gibi seviyorum hepinizi 😍🩷 allah razi olsun hepinizden
Ay ben de bunu okuyunca ağladım el sallama falan offf eşşekler mahvettiler bizi
Yaaaaaa çok mutluyum çabuk aldıklarıma bakın🥰🥹
Beyaz unisex fakat pembişe büyük totem yaptım aldım. İnanıyorum bu minik kız bunu giyecek 💕💕💕💕
Eki Görüntüle 3573818
ay bunlar neee😍😍 inşallah giydirdiğinde de atarsın gönlünden geçen neyse o olsun inşallah 🙏🏻

Kızlar bu cinsellik konusu açılmışken ben farklı bir şey sormak istiyorum. Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kocama karşı biraz kaba davranıyorum sanırım. Kendisi ilgilenmeyi, sıkarak, ısırarak sevmeyi seven biridir. Bunları yapınca çıldıracak gibi oluyorum. Biraz uzak dursun, mesafesini korusun istiyorum. Bu normal mi 😵‍💫
İlk zamanlar ben de birazcık öyle oldum hatta bebeği aldın yüzüme bakmıyorsun falan bile dedi 😂 da şimdi geçti hormonlarımızı biraz da biz kontrol etmemiz gerekiyor haksızlık yapmayalım kocişlere yemeğimi temizliğimi yapıyor lazım bana 💕

Kasık ağrısı bende hamilelik başladığından beri hep var. Yani cinselliğe bağlamak doğru olur mu bilemedim. Zaten eski sıklıkta yaşamıyoruz. Ve pozisyon da önemli bence. Zorlamamak önemli.
Hiç ama hiç dikkat etmedim ne sıklığına ne pozisyonuna o yüzden endişelendim zaten doktoruma sorayım en iyisi yarın gündüz, teşekkür ederim

Ben de sanırım özel alanıma daha düşkün olmaya başladım.

Canım varya bende oyleyım sonrada oyle üzülüyprumkı sürekli tersliyorum adamı bısey soyluyo ben tersıne cvb verıyorum her soyledıgı batıyo sankı o susuyo sonra ben uzuluyorum dün ortada bısey yokkken okadar sinirlendımkı elım ayagım tıtredı esıme haksızlık yaptığımı düşünüyorum cunku o durumumun farkında susuyor çocuklarda bazen kızıyorum heryer dağılıyor falan dıyorum gözüme batıyor Hersey

Canım sen baya titizsin galiba 🤭☺️☺️

Kızlarr bende miniğimi gördüm bugün🐣 9+2 sata göre ama 10+1 çıktık normaliz inş baya öndeyiz🫠 kollarını oynatıyordu minik aşkım çok güzeldii her şey yolunda şükürler olsun💕 hepinizden böyle güzel haberler bekliyorumm
Ay bugün harika haberler aldık yaaaa maşallah maşallahhh Allah nazarlardan saklasın🧿😍🙏🥹

Back
X