- 22 Kasım 2022
- 1.703
- 1.808
- 63
Sağol teyzesiii toto kısmını özellikle çekerim kulak var orda iki taneAy cicisi çok tatlı giydirip attığın günleri de görelim C cilekcanavari

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol teyzesiii toto kısmını özellikle çekerim kulak var orda iki taneAy cicisi çok tatlı giydirip attığın günleri de görelim C cilekcanavari
İnşallah buraya mutlu haberleri yazarızayy benim de cuma 11.30 da 10+1 olacağım heyecanlıyım ben de![]()
Ulan inşallah bi aksilik olmaz da rezil olmayız kafasındasın demi ahahshhahahahahhaAhahahahah beni taniyorsun artik ahahahah. Ya bir de doktor oyle bir yerde ki sec begen ye oluyoruz gidince djfjjf. Randevum 15.00 yine, cikinca hemen yazicam sözdua edin bana da insallah saglikla buyumustur
Gotur gotur tabi, ama su an onlar gelicek diye ekstra gerildim biliyor musun, insallah net gorulur bir aksilik cikmaz modundayim skfjfjfjfjf. Cocugumun musaremesine gidiyormuscasina![]()
Ay evet bu muayene gerginligi literature gecmeli benceUlan inşallah bi aksilik olmaz da rezil olmayız kafasındasın demi ahahshhahahahahha
Yok yok rahat ol her zaman muayene öncelerini kendimize zehir ederiz ama doktordan ağzımız kulaklarımızda cıkarız biz djdbdjjdjd
Sonra gelsin şiş kebaplar adanalar dürümler![]()
Bende hem terliyorum hem midem bulanıyo hemde aşırı derecede tuvaletim geliyo. 7. Hafta kontrolünde doktor gazların bebeğin önünü kapatmış demiştiAy evet bu muayene gerginligi literature gecmeli bencegirmeden iceri stresten terliyorum filan ajdjdjdj. Ogrenicez insallah surda dusununce 3 kez gebelik muayenesine gitmisim hepi topu
alisicaz ins
Ahahahahaha ay olucemmmmm allah seniBende hem terliyorum hem midem bulanıyo hemde aşırı derecede tuvaletim geliyo. 7. Hafta kontrolünde doktor gazların bebeğin önünü kapatmış demişti![]()
Şundanımız olsa da koklasak![]()
Ben kriz anlarında hep altıma kaçıracak gibi olurumAhahahahaha ay olucemmmmm allah senibana muayenelerin birinde klinigin koordinatoru iyi misiniz cay kahve ikram edelim mi biraz sakinlesin demisti, diyorum ki KAFEİN ALMİYORUM SAGOLUN ahahahah
Gerinirken boynundan bi fırt koklasam bayılırımO gerinmesiiiiii allahim yarabbim![]()
kızlar hepiniz bu hafta gidiyosunuz ne güzellBenim de 9+6 olacak aslında. Cuma günü ponçiğin de var kontrolü. Şen şakrak dönelim hepimiz o gün![]()
Ahahahahah heyecandan kakasi gelen o cocuk ahsjdjdjdjd. Sana guluyorum da benim bagirsaklarim da ozel gunlerde şov yapmayi sever snfjfnfnBen kriz anlarında hep altıma kaçıracak gibi olurumHatta çocukken her sınavda morarırdım tuvaletim geldiği için djdhdjjdjdjd
Hahahahhahahahhahahahaha sağolun ben acımı paşa paşa çekerim ellemeyin beni dkdjdk
Yaaa en son ne zaman gitmiştinkızlar hepiniz bu hafta gidiyosunuz ne güzellbenim de bu hafta 10. hafta olcak ama kontrol daha 12. haftada çok merak ediyorum bebeğimiii
![]()
Hamilelikte de öyle mi bağırsakların ya. Benimki full performans devam ediyor. Sinirlenince bile hemen tuvalete koşarım djdhdjAhahahahah heyecandan kakasi gelen o cocuk ahsjdjdjdjd. Sana guluyorum da benim bagirsaklarim da ozel gunlerde şov yapmayi sever snfjfnfn
en son 8. haftada gitmiştimmYaaa en son ne zaman gitmiştin![]()
Benim rutin cikis sayim hala devam ediyor gebelikte degismedi hic. Millet transfer zamani kabizlik oluyor progestan yapiyor diye suruplar filan aldirdi bana. Oyle duruyor ajdjdjdjdHamilelikte de öyle mi bağırsakların ya. Benimki full performans devam ediyor. Sinirlenince bile hemen tuvalete koşarım djdhdj
Ayyyy çok geç çağırmışşş insan meraktan delirir kiien son 8. haftada gitmiştimm1 ay sonra çağırdı doktorum reva mi bu taze annişe
kesinlikleeeAyyyy çok geç çağırmışşş insan meraktan delirir kii![]()