Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Ahahahahah beni taniyorsun artik ahahahah. Ya bir de doktor oyle bir yerde ki sec begen ye oluyoruz gidince djfjjf. Randevum 15.00 yine, cikinca hemen yazicam söz🙏🏼🌸 dua edin bana da insallah saglikla buyumustur 🧿
Gotur gotur tabi, ama su an onlar gelicek diye ekstra gerildim biliyor musun, insallah net gorulur bir aksilik cikmaz modundayim skfjfjfjfjf. Cocugumun musaremesine gidiyormuscasina🤣🤣
Ulan inşallah bi aksilik olmaz da rezil olmayız kafasındasın demi ahahshhahahahahha😂😂😂
Yok yok rahat ol her zaman muayene öncelerini kendimize zehir ederiz ama doktordan ağzımız kulaklarımızda cıkarız biz djdbdjjdjd
Sonra gelsin şiş kebaplar adanalar dürümler😂😂

Ulan inşallah bi aksilik olmaz da rezil olmayız kafasındasın demi ahahshhahahahahha😂😂😂
Yok yok rahat ol her zaman muayene öncelerini kendimize zehir ederiz ama doktordan ağzımız kulaklarımızda cıkarız biz djdbdjjdjd
Sonra gelsin şiş kebaplar adanalar dürümler😂😂
Ay evet bu muayene gerginligi literature gecmeli bence🤣 girmeden iceri stresten terliyorum filan ajdjdjdj. Ogrenicez insallah surda dusununce 3 kez gebelik muayenesine gitmisim hepi topu 😬 alisicaz ins

Ay evet bu muayene gerginligi literature gecmeli bence🤣 girmeden iceri stresten terliyorum filan ajdjdjdj. Ogrenicez insallah surda dusununce 3 kez gebelik muayenesine gitmisim hepi topu 😬 alisicaz ins
Bende hem terliyorum hem midem bulanıyo hemde aşırı derecede tuvaletim geliyo. 7. Hafta kontrolünde doktor gazların bebeğin önünü kapatmış demişti 😁

Bende hem terliyorum hem midem bulanıyo hemde aşırı derecede tuvaletim geliyo. 7. Hafta kontrolünde doktor gazların bebeğin önünü kapatmış demişti 😁
Ahahahahaha ay olucemmmmm allah seni🤣🤣🙈🙈 bana muayenelerin birinde klinigin koordinatoru iyi misiniz cay kahve ikram edelim mi biraz sakinlesin demisti, diyorum ki KAFEİN ALMİYORUM SAGOLUN ahahahah

Ahahahahaha ay olucemmmmm allah seni🤣🤣🙈🙈 bana muayenelerin birinde klinigin koordinatoru iyi misiniz cay kahve ikram edelim mi biraz sakinlesin demisti, diyorum ki KAFEİN ALMİYORUM SAGOLUN ahahahah
Ben kriz anlarında hep altıma kaçıracak gibi olurum 😁 Hatta çocukken her sınavda morarırdım tuvaletim geldiği için djdhdjjdjdjd
Hahahahhahahahhahahahaha sağolun ben acımı paşa paşa çekerim ellemeyin beni dkdjdk

Ben kriz anlarında hep altıma kaçıracak gibi olurum 😁 Hatta çocukken her sınavda morarırdım tuvaletim geldiği için djdhdjjdjdjd
Hahahahhahahahhahahahaha sağolun ben acımı paşa paşa çekerim ellemeyin beni dkdjdk
Ahahahahah heyecandan kakasi gelen o cocuk ahsjdjdjdjd. Sana guluyorum da benim bagirsaklarim da ozel gunlerde şov yapmayi sever snfjfnfn

Hamilelikte de öyle mi bağırsakların ya. Benimki full performans devam ediyor. Sinirlenince bile hemen tuvalete koşarım djdhdj
Benim rutin cikis sayim hala devam ediyor gebelikte degismedi hic. Millet transfer zamani kabizlik oluyor progestan yapiyor diye suruplar filan aldirdi bana. Oyle duruyor ajdjdjdjd

Back
X