Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Bizde esımle 2 tane poposunda ayıcık olan alt aldık ınsallah hayırlı saglıklı ılerler gıydırmek nasıp olur hepımıze
bıkacımız geriden gelıyoruz 8 9 haftalık var ben gerideyim daha 5 6 haftalık Oyuzden kalp atışlarını duymadan bebısımızı görmeden hayal kuramıyorum zaman gecmıyor sankı

Valla ben rüyamda erkek bebek emzirdim gözümü kapatınca da erkek çocuk geliyor gözümün önüne:) ama halam kalçalarımdan kız doğuracağımı düşündü nasıl oluyorsa bakalım merak içindeyiz
Ayyy hadi bakalim ne cikicak☺️☺️ kalcalardan nasil anlasiliyormus acaba bak onu duymamisim hic🙈🙈

Ben öğrendiğimden beri sürekli erkek doğurduğumu vs görüyorum, çevrem de sürekli erkek erkek dediği için büyük manipüle edildim sanırım 🤣
Yaaaaa bak ben hic oyle cinsiyetli ruya gormedim🙈 ama ilk haftalardi esim gormus asiri tatli bi erkek cocugu, bu bizim mi gercekten ya diyormus ruyada bana🤣 ama kiz da kiz modunda yillardir, ben de kizi onun icin istiyorum sanirim kendimden ziyade andjjfjf

Çok tatlılar 😍 Benimde kayinvalidem battaniye örmeye başlamış kış bebeği olacak diye 😍
Örsün yaaa çekim yasası devreye girer bu sayede. Bebişlerimiz eşyalarına kavuşur 😍 Annem de iplik almış yelek örecekmiş minik pıtırcığa. Böyle moral de lazım biraz hep evham evham olmaz🎀

Zaten sana bisey söyliyim mi boşu boşuna kendimize zehir ediyoruz günleri dkdndkd
Yarın bi gitcen bebo elini kolunu sallayarak kendi dünyasında takılıyor😂
Yaaaa insallah insallah 🩷🩷🩷 annemle babam da geliyorlar yarin, esim cagirmis ille siz de gelip gorun diye🤣 cumbur cemaat gormemisin bebegi olmus muayenesine gidiyoruz yarin yani shdjdjd

Back
X