- 26 Temmuz 2018
- 6.830
- 7.884
- 198
- 32
Hee anladım acaba ikili testte aynı şeyi söyleyecek miRiskli bebek olma açısından gençsin demek istiyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee anladım acaba ikili testte aynı şeyi söyleyecek miRiskli bebek olma açısından gençsin demek istiyor![]()
Valla bilmiyorum ya 13 sene önce de hamileydim ben fetal metal yoktu hiç yaptırasım da gelmiyor açıkçası nedenseHee anladım acaba ikili testte aynı şeyi söyleyecek mi
ben de erkek hissediyorum bakalımSana bişi diyimmi ben keremin cinsiyetini 12. Haftamda öğrendm yani baya mümküünnhele erkekse daha net belli oluyo ben bile demiştim o gördüğüm şey tahmin ettiğim şey mi dedim shsjdj evet dedi senin erkek açmış dedi shdndnd
Canım bende dün gittim ultrasona göre tam 6 haftalık haftaya kontrol verdi bana da çok küçük henüz dedi haftaya duymayı ümit ediyorum sende bekle canım ümitsizliğe kapılmayalım haftaya duyarız inşallah 8.haftada bile duyan var, Rabbim ümitlerimizi boşa çıkarmasınKızlar merhaba şimdi çıktım doktordan bebek oluşmuş yolk sacı da var yeri de iyi kanama alanı yok. Ama kalp atışı duyamadık. Karından baktı bu arada son adete göre 7+5 bugün usgye göre 6+4 olarak gözüküyor. Doktor çok olumlu konuşmadı kalbi durmış olabilir dedi vajinal bakcaktı zaten gözükmüyor gerek yok dedi. Perşembe sabah aç gel yine gözükmezse sonlandırıp genetiğe gönderelim dedi . O kadar üzüldüm ki ilk kez bu keseyi dolu ve içinde bebek gördüm. Küçük olduğu için gözükmemiştir demi ne kadar daha beklemem gerekiyor lütfen bişey yazın![]()
Benim de erkek ben ultrasondan anladım söylemedi ama aynı babası yanaklı bişey hattaben de erkek hissediyorum bakalım
Ya ben fetali ndden istiyorum biliyomusun, oğlumda ikili test yaptırdım. Calısıyorm işteyim doktordan telefon geldi sonuç cıktı diye. Ama dedi değerlerini iyi bulmadım fetal öneriyorjm dedi. Dünya başıma yıkıldı. Sonucumu bana atın dedim hayır buraya gelip alman gerekiyor dedi. Calısıyorum haftasonu geleyim dedim hayır ben gaftasonu calısmıyorum dedi. Ve bu dediğim yerde imzirde yani karataş hastanesi. Senelerin doğum hastanesi. Ben 2 hafta cocuğumda genetik bi hastalık var sandm. Kavga ettim doyorla gidip kağıdıda alamadm sonra kocamı yolladm o gitti aldı bi baktık gördüğüm en iyi sonuclardan. Fetalle anlaşmalıymıs. Ama insana bu yapılırmı? Mafolmustum gerçekten. Sonra şidmili doktorumu buldum kosa kosa ona gittim, nasıl böyle bişi der cok güzel sonucun dedi. O yüzden suan ikili test beni cok korkutuyor, o yüzden 19 unda doktoruma gittiğimde bi sorucam yine cunku ona güveniyorum, o fetal yaptır derse yaptırırım ikili derse korka korka onuda yaptırırım napim artıkBu arada ben fetal dna sordum hocaya ahahs paranız varsa yaptırın dedi34 yaşındasın ben önermiyorum dedi
Ya ben de bunu anlamıyorum benim doktorumda aynını dedi bana duyulmaz daha dedi ısrar ettim 1 sn bile dinletmedi o haftalarda. Kızın moralini bozmuş yani eminsen bile bekleyelim de bişey de yani dimi strese sokmaya ne gerek var kiCanım bende dün gittim ultrasona göre tam 6 haftalık haftaya kontrol verdi bana da çok küçük henüz dedi haftaya duymayı ümit ediyorum sende bekle canım ümitsizliğe kapılmayalım haftaya duyarız inşallah 8.haftada bile duyan var, Rabbim ümitlerimizi boşa çıkarmasın![]()
yaaa nasıl anladıınnnBenim de erkek ben ultrasondan anladım söylemedi ama aynı babası yanaklı bişey hatta![]()
Renkli baktı o kadar belliydi ki yani o bebeğin kız olma ihtimali hiç yok siması bile erkekyaaa nasıl anladıınnn
Bence hisler doğru. Bende erkek hissediyordum ismiben de erkek hissediyorum bakalım
hadi bakalım ne çıkacakRenkli baktı o kadar belliydi ki yani o bebeğin kız olma ihtimali hiç yok siması bile erkek![]()
10 gün sonra gidicem bakalım sonra ufak ufak alışveriş başlarhadi bakalım ne çıkacak
Bende yaptırmadım gerek olmadı çok şükürValla bilmiyorum ya 13 sene önce de hamileydim ben fetal metal yoktu hiç yaptırasım da gelmiyor açıkçası nedense![]()
O haftalarda o kadar net bi ağrım yoktu ama hatırladığım iç çamaşırımın denk geldiği yerde pelvik mi deniyor orda iğne batar tarzı ağrılarım oldu 7. Haftamda daha aşağı da hissettim ama şiddetli değildiArkadaşlar 6.haftayım ama kasıklarım çok sızlıyor,sanki regl olacak gibi aşağıya doğru bir ağrı veya sızlamam var.Bu normal midir ? Lütfen bilen biri aydınlatsın,çok değişik bir ağrı ya.
Allah Allah benim de sızlamam var iki gündür böyle şey başladı,aşağıya doğru çeken bir sızlama sanki.Çok şükür lekelenme kanama olmadıO haftalarda o kadar net bi ağrım yoktu ama hatırladığım iç çamaşırımın denk geldiği yerde pelvik mi deniyor orda iğne batar tarzı ağrılarım oldu 7. Haftamda daha aşağı da hissettim ama şiddetli değildi
Özel hastaneye gittim ayda 2bin yapiyo ama o kalabalikliği cekemicem eski doktoruma devam etcem klinige hem 1500 ayda 2 defa cagiriyo 1kere ödüyon hem ultrasonu 10 numaraben özel hastaneye gidiyorum canım ama fiyatları bilmiyorum özel sağlık sigortam olduğu için onu kullanıyorum. Ama tercih edeceğim özel muaneyehaneler çok pahalı 5.000 den aşağı değildir öyle söyleyeyim :)
Rahim büyüdüğü için şiddetli gibi geliyor olabilir canım benim mesela 10. Hafta ama kasık bel ağrım var yani bu ağrılar 40 hafta sürecek dedi doktorum kanama lekelenme yoksa yat keyfine bak dediAllah Allah benim de sızlamam var iki gündür böyle şey başladı,aşağıya doğru çeken bir sızlama sanki.Çok şükür lekelenme kanama olmadı