- 14 Aralık 2024
- 3.257
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.070
- 48
- 31
Canim ekledim bir kac sonraki mesajima bakhangi marka bu canım link atabilir misin ben de erkenden almak istiyorum belim çok ağrıyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ekledim bir kac sonraki mesajima bakhangi marka bu canım link atabilir misin ben de erkenden almak istiyorum belim çok ağrıyo![]()
benim tüp bebek doktorum 7500 dü ben onu bıraktım bana mesafe olarak da çok uzaktı biliyorsun şimdiki hastanem arabayla 2 dk o yüzden çok rahatım. Zaten tüp bebek doktorum gebelik takibi yapmıyordu orda başka bir doktor yapıyor onun da ücreti 5.000 mişIyiymis bence, benim doktorum zaten 5000₺![]()
İnşallahBakalım niyet ettik canım, inşallah herşey yolunda gider de gerçekleştirebiliriz. Bende İzmir bu arada canım, memnun oldum![]()
Ay bu bel ağrısına iyi geliyor mu yatağa da koyabilir miyim bunu yaÇınar Reklam & Dış Ticaret 5 Farklı Bölge Destekli Hamile Yastığı (ASTARLI)(ÇANTALI) - Fiyatı, Yorumları
Heh bak benimki bundan hsjdjdjfPuxhu
Aaaaa lütfen emzirirken dünyanın en güzel şeyi emzirme yastıgı o olmasa napardm bilmem. Ama böle e bebektekinlerden değil benimkini bulayım atarım link, böle gerçek yin ağır ağır ama cocugu bi koyuyosun tak içeri göçmüyo zımba gibi bişi shsjdEmzirirken filan da icine girer dik otururuz rahat olurdestek maksatli ajsjdjdj
Evetttt tabiki ben yataktada onla yattımmAy bu bel ağrısına iyi geliyor mu yatağa da koyabilir miyim bunu ya
Valla öyle dedi nasıl mutlu oldum var ya yudum yudum içiyodum 3 yudum diyet kola hariç iç dedib
en şokkkk günlerdir dolapta duruyor ama zehir gözüyle bakıyorum kolaya doktora bak sen hele![]()
Sipariş veriyorum hemeeen ay benim yatak resmen batıyo bana bu çok iyi oldu teşekkür ederim kızlarımEvetttt tabiki ben yataktada onla yattımmbayılcaksınnn hshdjd cok iyi geliyor chnku belinide destekliyor, ben 95 liloyla oglumda doğuma gittim göneğimi tahmin bile edemezsin, o halde bile iyi geliyodu
![]()
Ah anladım kusura bakma bilmiyordum, benimde 2 düşüğüm oldu ama sonunda ogluma kavusmustjm. Darısı sana ve bekleyem herkese inşallahbenim daha önce 4 düşüğüm olmuştu canım yüksek riskli gebe kategorisindeyim o sebeple kendi doktorum 13. haftada perinatolog muayenesinden geçmemi önerdi onun için gideceğim.
Sipariş veriyorum hemeeen ay benim yatak resmen batıyo bana bu çok iyi oldu teşekkür ederim kızlarım![]()
Valla çoğu piyasayi domine eden ismi bilindik profesorler o yuzden sanirim normal kaliyor, cogunun da birbirinden haberi vardir tabiki bu fiyatlara karar verirken diye dusunuyorumbenim tüp bebek doktorum 7500 dü ben onu bıraktım bana mesafe olarak da çok uzaktı biliyorsun şimdiki hastanem arabayla 2 dk o yüzden çok rahatım. Zaten tüp bebek doktorum gebelik takibi yapmıyordu orda başka bir doktor yapıyor onun da ücreti 5.000 mişsanırım sabit fiyat politikası ne dersin
![]()
Hiç önemli değil canımAh anladım kusura bakma bilmiyordum, benimde 2 düşüğüm oldu ama sonunda ogluma kavusmustjm. Darısı sana ve bekleyem herkese inşallahsağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah
![]()
İyice yakınız bende Urla canımİnşallahallah hepimizin gönlüne göre versiin
Yaaa gerçekten miiiben çok giremiyorum iş yoğun geçiyor ev falan derken ama bugun sakindi işim girdim hep. Okuyorum yazılanları ama cok aktif olamadm hundan sonra olabilirim inşallah
kim nereli o yüzden bilemiyorum.
Ben çeşmede oturuyorum, ama doktorum nerde ?? Ayrancılar shsjdjdj yanii zorluk bizm işimiz
Amiinn inşallahHiç önemli değil canımAmin inşallah bakalım bu defa genetikli tüp bebek yaptık kontrollü ilerliyoruz hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
![]()
Hshshdjd yaaaa cok yakınızzzzİyice yakınız bende Urla canımbizim gibi uzak ilçelerde oturan uzun yollara alışkın. Benim evimle ofis 40 km, benım için yakın mesafe bunlar, herkes şaşırıyor ama
![]()
13. haftada perinatoloğa gittiğimde bence onlar cinsiyeti de görebilirler :) daha detaylı cihazları sonuçta :))Amiinn inşallahcinsiyet zamanlarının gelmesini iple çekiyorum
![]()
Aaa ne kadan da açık sözlü bir doktor peki yasla ne alakası var bu durumun yaBu arada ben fetal dna sordum hocaya ahahs paranız varsa yaptırın dedi34 yaşındasın ben önermiyorum dedi
Riskli bebek olma açısından gençsin demek istiyorAaa ne kadan da açık sözlü bir doktor peki yasla ne alakası var bu durumun yabende 32 yaşındayım hatta doğuma yakın 33 oluyorum
![]()
Sana bişi diyimmi ben keremin cinsiyetini 12. Haftamda öğrendm yani baya mümküünn13. haftada perinatoloğa gittiğimde bence onlar cinsiyeti de görebilirler :) daha detaylı cihazları sonuçta :))