Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Iyiymis bence, benim doktorum zaten 5000₺ 🤣
benim tüp bebek doktorum 7500 dü ben onu bıraktım bana mesafe olarak da çok uzaktı biliyorsun şimdiki hastanem arabayla 2 dk o yüzden çok rahatım. Zaten tüp bebek doktorum gebelik takibi yapmıyordu orda başka bir doktor yapıyor onun da ücreti 5.000 miş 😂 sanırım sabit fiyat politikası ne dersin 😂

Bakalım niyet ettik canım, inşallah herşey yolunda gider de gerçekleştirebiliriz. Bende İzmir bu arada canım, memnun oldum🥰
İnşallah 🥹♥️🙏🏻 allah hepimizin gönlüne göre versiin 🥹
Yaaa gerçekten miii🥹♥️ ben çok giremiyorum iş yoğun geçiyor ev falan derken ama bugun sakindi işim girdim hep. Okuyorum yazılanları ama cok aktif olamadm hundan sonra olabilirim inşallah🙏🏻 kim nereli o yüzden bilemiyorum.
Ben çeşmede oturuyorum, ama doktorum nerde ?? Ayrancılar shsjdjdj yanii zorluk bizm işimiz

Emzirirken filan da icine girer dik otururuz rahat olur 🤣🤣 destek maksatli ajsjdjdj
Aaaaa lütfen emzirirken dünyanın en güzel şeyi emzirme yastıgı o olmasa napardm bilmem. Ama böle e bebektekinlerden değil benimkini bulayım atarım link, böle gerçek yin ağır ağır ama cocugu bi koyuyosun tak içeri göçmüyo zımba gibi bişi shsjd

Evetttt tabiki ben yataktada onla yattımm🤩♥️ bayılcaksınnn hshdjd cok iyi geliyor chnku belinide destekliyor, ben 95 liloyla oglumda doğuma gittim göneğimi tahmin bile edemezsin, o halde bile iyi geliyodu🤩
Sipariş veriyorum hemeeen ay benim yatak resmen batıyo bana bu çok iyi oldu teşekkür ederim kızlarım ❤️❤️

benim daha önce 4 düşüğüm olmuştu canım yüksek riskli gebe kategorisindeyim o sebeple kendi doktorum 13. haftada perinatolog muayenesinden geçmemi önerdi onun için gideceğim.
Ah anladım kusura bakma bilmiyordum, benimde 2 düşüğüm oldu ama sonunda ogluma kavusmustjm. Darısı sana ve bekleyem herkese inşallah 🙏🏻♥️ sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah🥹♥️🙏🏻

benim tüp bebek doktorum 7500 dü ben onu bıraktım bana mesafe olarak da çok uzaktı biliyorsun şimdiki hastanem arabayla 2 dk o yüzden çok rahatım. Zaten tüp bebek doktorum gebelik takibi yapmıyordu orda başka bir doktor yapıyor onun da ücreti 5.000 miş 😂 sanırım sabit fiyat politikası ne dersin 😂
Valla çoğu piyasayi domine eden ismi bilindik profesorler o yuzden sanirim normal kaliyor, cogunun da birbirinden haberi vardir tabiki bu fiyatlara karar verirken diye dusunuyorum😬 ama her kurusu helali hos olsun daha yuksek olsa yine giderdim,biz esimle hayraniz doktorumuza😍

Bu arada ben fetal dna sordum hocaya ahahs paranız varsa yaptırın dedi 🤣 34 yaşındasın ben önermiyorum dedi

Ah anladım kusura bakma bilmiyordum, benimde 2 düşüğüm oldu ama sonunda ogluma kavusmustjm. Darısı sana ve bekleyem herkese inşallah 🙏🏻♥️ sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah🥹♥️🙏🏻
Hiç önemli değil canım 😊🙏 Amin inşallah bakalım bu defa genetikli tüp bebek yaptık kontrollü ilerliyoruz hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏

İnşallah 🥹♥️🙏🏻 allah hepimizin gönlüne göre versiin 🥹
Yaaa gerçekten miii🥹♥️ ben çok giremiyorum iş yoğun geçiyor ev falan derken ama bugun sakindi işim girdim hep. Okuyorum yazılanları ama cok aktif olamadm hundan sonra olabilirim inşallah🙏🏻 kim nereli o yüzden bilemiyorum.
Ben çeşmede oturuyorum, ama doktorum nerde ?? Ayrancılar shsjdjdj yanii zorluk bizm işimiz
İyice yakınız bende Urla canım🥰🥰 bizim gibi uzak ilçelerde oturan uzun yollara alışkın. Benim evimle ofis 40 km, benım için yakın mesafe bunlar, herkes şaşırıyor ama🤭🤭

İyice yakınız bende Urla canım🥰🥰 bizim gibi uzak ilçelerde oturan uzun yollara alışkın. Benim evimle ofis 40 km, benım için yakın mesafe bunlar, herkes şaşırıyor ama🤭🤭
Hshshdjd yaaaa cok yakınızzzz 🤩 akraba cıkmayalm bide ahsjdjjd valla bende içime sinen doktoru bulmusum msafelerin pek önemi yok. Şu mide bulantısı evresini ni atlatıp insana benzediğimde bie kahve içmek isteriim🥹♥️

Bu arada ben fetal dna sordum hocaya ahahs paranız varsa yaptırın dedi 🤣 34 yaşındasın ben önermiyorum dedi
Aaa ne kadan da açık sözlü bir doktor peki yasla ne alakası var bu durumun ya 😂 bende 32 yaşındayım hatta doğuma yakın 33 oluyorum 🙈🙈

Aaa ne kadan da açık sözlü bir doktor peki yasla ne alakası var bu durumun ya 😂 bende 32 yaşındayım hatta doğuma yakın 33 oluyorum 🙈🙈
Riskli bebek olma açısından gençsin demek istiyor 😀

13. haftada perinatoloğa gittiğimde bence onlar cinsiyeti de görebilirler :) daha detaylı cihazları sonuçta :))
Sana bişi diyimmi ben keremin cinsiyetini 12. Haftamda öğrendm yani baya mümküünn🤩♥️🥰 hele erkekse daha net belli oluyo ben bile demiştim o gördüğüm şey tahmin ettiğim şey mi dedim shsjdj evet dedi senin erkek açmış dedi shdndnd

Back
X