- 3 Nisan 2023
- 1.389
- 1.192
- 63
- 38
Progestan oral kullanmaya başladığımdan beri bir tık azaldı benim çok şükür sen nasıl oldun daha iyisin bugün dimiBenim de var az az da acaba dedim normal mi dün biraz fazla geldi bugün de az önce geldi ekurilerim ne alemde sorayım dedim
Çok aşırı olması iyi bisey değil zaten. Progestan kullananlarda çok akıntı oluyor o normaldir sadece. Bizim derdimiz biter mi bacım yaBenim de var az az da acaba dedim normal mi dün biraz fazla geldi bugün de az önce geldi ekurilerim ne alemde sorayım dedim
Ahahah of hepimiz ayri ayri sisiyoruz deseneBen gebelikten önce 5 kg vermistim
DiyetleRamazan ayinda hiç vermemiş gibi geri aldim seriii uzgunum
Ahahaha hicbir seysiz en sevdigimmEn büyük dostum peynirli tost ve sade hiçbir şeysiz makarna
Bugun disarida arkadaslarla bulustuk, prilami basip hamburger patates yedim. Ustune de tarcinli corek ve lattePeynir ekmek masum ben kalktım muzlu pasta yedim sabah beşte
Ben de normalde haftada üç tüketirdim hatta bir ara her sabah yarım avokado bir yumurta… şimdiyse o kadar canım istemiyor ki bıkmışım sanki.
Bu saate kadar iyiydim bakalım bundan sonra nasıl olacakProgestan oral kullanmaya başladığımdan beri bir tık azaldı benim çok şükür sen nasıl oldun daha iyisin bugün dimi
Progestanı bırakalı oldu baya kuzu yaÇok aşırı olması iyi bisey değil zaten. Progestan kullananlarda çok akıntı oluyor o normaldir sadece. Bizim derdimiz biter mi bacım yazavallı vücut ne yapsa suç
bebişler pofuduk poaça gibi doğacak sanırımKızlar bizim bu karbonhidrat ile imtihanımız ne olacak gerçekten. Bütün ekip sözleşmiş gibi mantiya,makarnaya düşmüşBaşka birşey midem kabul etmiyor sanki. Hepimiz mi aynı yahu..
Sen sağlam yiyorsun yanlızBugun disarida arkadaslarla bulustuk, prilami basip hamburger patates yedim. Ustune de tarcinli corek ve lattecopluk gibiyim birazdan eve gidip su soda icip tovbeler ederim skfjfjf
Bebek dedigin biraz bogumlu tombik olur zaten bosverelimbebişler pofuduk poaça gibi doğacak sanırım
ben bi de üstüne salçalı sos yapıyorum mantı gibiiiiAhahaha hicbir seysiz en sevdigimmonu cocuk gibi yogurtluyorum ben bir de ajdjdjd
Ben bir haftadir prilam cennetimle cok mesudumSen sağlam yiyorsun yanlız
Yaaa ben salcadan cok tiksinmeye basladim ki cok severdim tostta bile. Domatesin salcanin asidi sanirim midemi eksitiyor ondan tiksinme geldiben bi de üstüne salçalı sos yapıyorum mantı gibiiii
Canım sen içini ferah tutmaya çalışKızlar herşeyden önce Allah sağlık versin gerçekten.
Benim tek derdim kanama alanı, günlerdir kanamam olmadı, sıkıntılı günleri atlattım sanıyordum ama ultrasonda 4 santimlik kanama göründü, büyümüş maalesef. Ne olacak bilmiyorum, yatıyorum sadece ama arada dayanamayıp kalkıyorum da. İnşallah iyi olur
Ay erken değil mi başlıyor muyuzkızlar biraz önce ilk çatlak kremini sürdüm vatana millete hayırlı olsun
Kuzular yediklerimizin biz yerine bebiskoları semirteceğine olan inancınız beni çok etkilediBebek dedigin biraz bogumlu tombik olur zaten bosverelimcok severim hafif sisko bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?