Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Benim de var az az da acaba dedim normal mi dün biraz fazla geldi bugün de az önce geldi ekurilerim ne alemde sorayım dedim
Progestan oral kullanmaya başladığımdan beri bir tık azaldı benim çok şükür sen nasıl oldun daha iyisin bugün dimi

Benim de var az az da acaba dedim normal mi dün biraz fazla geldi bugün de az önce geldi ekurilerim ne alemde sorayım dedim
Çok aşırı olması iyi bisey değil zaten. Progestan kullananlarda çok akıntı oluyor o normaldir sadece. Bizim derdimiz biter mi bacım ya zavallı vücut ne yapsa suç

Peynir ekmek masum ben kalktım muzlu pasta yedim sabah beşte

Ben de normalde haftada üç tüketirdim hatta bir ara her sabah yarım avokado bir yumurta… şimdiyse o kadar canım istemiyor ki bıkmışım sanki.
Bugun disarida arkadaslarla bulustuk, prilami basip hamburger patates yedim. Ustune de tarcinli corek ve latte copluk gibiyim birazdan eve gidip su soda icip tovbeler ederim skfjfjf

Çok aşırı olması iyi bisey değil zaten. Progestan kullananlarda çok akıntı oluyor o normaldir sadece. Bizim derdimiz biter mi bacım ya zavallı vücut ne yapsa suç
Progestanı bırakalı oldu baya kuzu ya

Kızlar ben de deli gibi zeytinyağına sardım her şeyi zeytinyağlı yapıyorum. Pirinç pilavını bile bol zeytinyağlı yaptım. salatalara bol bol koyup ekmeğimi banıyorum. Mide bulantım yok ama hiç sağlıklı beslenemiyorum bayram tatili tüm düzenimi bozdu

Kizlar bugun bir arkadas grubumuzla bulustuk eski isyerinden, bir gittim arkadasin biri 6 aylik hamile tebrik etmeye kalkarken patlattim bombayi ben de tedavi oldugumuzu da bilmiyolardi cok sasirdilar ekimden beri gorusememistik. Cok iyi geldi gebe bir arkadas bulmak kendime butun gun ikimiz digerlerini birakip fetaldna yok cinsiyet yok dogum cart curt onlari konustuk. Kizi kitledim resmen ajdjdjd. 6 ayi bitmis ve ikinci bebegi, ama malesef dusukleri ve olu dogumu oldugu icin o da biz gibi cok evhamli. Daha ilk kez iki hafta oldu ultrasona girmeyeli dedi dusunun yani biz ilk trimester bitsin diyoruz ya kiz ucuncuye girecek hala panik. Gecmis tecrubelerden oturu hala progestan ve oksapar kullaniyor ustelik. Sadece son 2-3 haftadir tekme hissettigi icin gorece rahatlamis onda da bir kac saat tekmelemezse panikleyip doktora kosuyorum dedi.

Sen sağlam yiyorsun yanlız
Ben bir haftadir prilam cennetimle cok mesudum gecen gun döner bile yedim ahahaha. Suyunu cikarip cikarip 61.7 kg oldum diye agliyorum sonra ajdjdj. Az once esime dedim ki yemegi erken yedik acikirsam bir bol kasarli tostunu alirim ajdjdjd

ben bi de üstüne salçalı sos yapıyorum mantı gibiiii
Yaaa ben salcadan cok tiksinmeye basladim ki cok severdim tostta bile. Domatesin salcanin asidi sanirim midemi eksitiyor ondan tiksinme geldi yoksa en sevdigim sey salcali makarnadir skdjjfjf

Canım sen içini ferah tutmaya çalış ilaç takviyesiyle geçecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…