hayırlı olsunMerhabalar, dün ilk kontrolüm vardı.
Keseyi ve bebeği gördük çok şükür.
Kalp atışı dinlemek için erken dedi ama belli belirsiz görüyorum gibi dedi. Sat a göre 6+1 dik 6+2 ölçtü doktor.
7. Hafta ile beraber halsizlik başladı. Acıkıyorum ama yemek yemekte zorlanıyorum, elimi karnımın üstüne koysam bile bulanıyorsadece hafif şeyler ve az az yiyebiliyorum.
Bir de tansiyon aleti siparişi verdim. Siz de ölçüyor musunuz kendiniz? Ben mi abartıyorum yoksa?
merhaba, belirtilerin çok normal hepimiz yaşadık, yaşıyoruz benzerlerini. Evde tansiyon aletim var ama ölçmüyorum doktora gittiğimde doktor bakıyor özel bir rahatsızlığım olmadığı için ekstra ölçme gereği duymadım açıkçası. Çok da evham yapmamak lazım :)Merhabalar, dün ilk kontrolüm vardı.
Keseyi ve bebeği gördük çok şükür.
Kalp atışı dinlemek için erken dedi ama belli belirsiz görüyorum gibi dedi. Sat a göre 6+1 dik 6+2 ölçtü doktor.
7. Hafta ile beraber halsizlik başladı. Acıkıyorum ama yemek yemekte zorlanıyorum, elimi karnımın üstüne koysam bile bulanıyorsadece hafif şeyler ve az az yiyebiliyorum.
Bir de tansiyon aleti siparişi verdim. Siz de ölçüyor musunuz kendiniz? Ben mi abartıyorum yoksa?
merhaba, belirtilerin çok normal hepimiz yaşadık, yaşıyoruz benzerlerini. Evde tansiyon aletim var ama ölçmüyorum doktora gittiğimde doktor bakıyor özel bir rahatsızlığım olmadığı için ekstra ölçme gereği duymadım açıkçası. Çok da evham yapmamak lazım :)
İyi yapmışsın canım evde bulunması iyi oluyor tabi.Teşekkür ederim.
Benim doktor ölçmedi benimkini. Benim de aklıma gelmedi sormak. Bir de bir dahaki kontrol 3 hafta sonra olunca...
Hem genel kullanım için evde bulunsun diye düşündüm.
Şu kritik dönemleri atlatalım da
Cocuk içinde kullanmak üzere braun kulak içi ölçüm cihazı almıştım 6 sene önce hala taş gibi tavsiye ederim.hayırlı olsunben bi kere ölçtüm onda da bayılcak gibi hissettim baya düşük çıkmıştı tansiyonum
ben de ateş ölçer almak istiyorum araştıran var mı ateş ölçer markası
Baska hastanede verdıgım değer 1297 çıkmıştı 3 gün sonra 2449 cıktı kese yok hala Sımdı geldım doktordan Cumartesı vajinal ultorondan bakıcam dedı sizce kötü mü degerımBetaya takılmayın. Herkes 3000 lerde görünür diyor ve çoğu da görüyor gerçekten ama benim 9000 lerde bile transvajinal ultrasonla zar zor kese göründü. Her bebeğin gelişimi farklı. Büyük ihtimal keseyi görürsünüz bugün. Rahatlayın biraz. Güzel haberlerle bekliyoruz
aynı hastanede vermediğiniz için değerleriniz farklı çıkmış olabilir her hastanenin ölçüm kriteri çok farklı oluyor strese girmeden bekleyin değeriniz düşük değil nihayetindeBaska hastanede verdıgım değer 1297 çıkmıştı 3 gün sonra 2449 cıktı kese yok hala Sımdı geldım doktordan Cumartesı vajinal ultorondan bakıcam dedı sizce kötü mü degerım
Vajinal ultrasonda bakıcam Cumartesı dedı bısey olurmu sızce ben kafayı yıcem cok uzgunum oncekı degerım 249.90 dı sonra memlekete gıtmıstım orda verdım 2 gün sonra yani bekledıgımden cok cok yüksek 1297 cıktı sasırdım hatta bugün yıne burda verdım herzaman verdıgım yerde 2449. Sizce cokmu farklı vajınal gözükürmu Cumartesı günü aglamaktan bı hal oldumaynı hastanede vermediğiniz için değerleriniz farklı çıkmış olabilir her hastanenin ölçüm kriteri çok farklı oluyor strese girmeden bekleyin değeriniz düşük değil nihayetinde
Bence artik betaya takilmayin, ultrasonda burada da cok gec gorenler oldu keseyi bebegi. Bence doktorun ultrason cihazi bile bir kriter bu noktada hani. Belki baska birine gitseniz gorebilecekti filan. Dis gebelik durumunda bir belirti oluyor mu bilmiyorum hic, gonlunuzu bozmayin bence haftasonunu bekleyin sabirlaArkadaşlar Merhaba! Moralım cok bozuk Sımdı doktordan geldım once devlet hastanesi acilinde kan vermıstım sonra esım özele goturdu 3 gün önce baska şehirde verdıgım değer 1297 66 dı bugün 2429 cıktı 3 güne göre az dımı kese görünmedi henuz doktor 5 bın üstünde gözükür dedı Cumartesı alttan muayeneyle bakılacakmış sizce dış gebelıkmı gecırıyorum cok kötüyüm geldım eve yattım hemen
ben bugün beyaz leblebiyle duruyorum açlıktan mahvoldum ama yok yenmiyor yemekBenim de bulantılarım yeni başladı birkaç gündür progestanı ağızdan almaya başladığımdan mıdır bilmiyorum ne yiyeceğimi şaşırdım ne yiyorsunuz kızlar siz genelde her şey tiksinç geliyor
sakin ol canım vajinal olarak baktığında keseyi görür Cumartesi günü ama böyle stres yapma sakin kalmaya çalış başka başka yerlerde test yaptırmışsın düzenli artışı zaten göremezsin telaşa kapılma bu yüzdenVajinal ultrasonda bakıcam Cumartesı dedı bısey olurmu sızce ben kafayı yıcem cok uzgunum oncekı degerım 249.90 dı sonra memlekete gıtmıstım orda verdım 2 gün sonra yani bekledıgımden cok cok yüksek 1297 cıktı sasırdım hatta bugün yıne burda verdım herzaman verdıgım yerde 2449. Sizce cokmu farklı vajınal gözükürmu Cumartesı günü aglamaktan bı hal oldum
ben karbonhidrat ihtiyacımı karşılamak için karabuğday ve tam buğday unundan poğaça yaptırdım eşime arada yerim diye bıktım sebze ve protein yemektenben bugün beyaz leblebiyle duruyorum açlıktan mahvoldum ama yok yenmiyor yemek
Vajinal ultrasonda tehlıke varmı Pekısakin ol canım vajinal olarak baktığında keseyi görür Cumartesi günü ama böyle stres yapma sakin kalmaya çalış başka başka yerlerde test yaptırmışsın düzenli artışı zaten göremezsin telaşa kapılma bu yüzden
Cilekkk sen neden prilam icmiyorsun bebegimben bugün beyaz leblebiyle duruyorum açlıktan mahvoldum ama yok yenmiyor yemek
Cok uzuldum gercekren ınsalalj Hersey yokumda gıder esımde oyle cok uzuldu Cumartesı gelmez artık banasakin ol canım vajinal olarak baktığında keseyi görür Cumartesi günü ama böyle stres yapma sakin kalmaya çalış başka başka yerlerde test yaptırmışsın düzenli artışı zaten göremezsin telaşa kapılma bu yüzden
Doktora en son gittiğimde bu kadar bulantı şikayetim yoktu ki iyiydim. ne olduysa şu son 5 gündür falan oldu her an bulanıyor. doktoru aradım izinliymiş bugün bideCilekkk sen neden prilam icmiyorsun bebegim
benim canım da hep zararlı karbonhidratlardan istiyor ya hamilelikten önce daha temiz besleniyordumben karbonhidrat ihtiyacımı karşılamak için karabuğday ve tam buğday unundan poğaça yaptırdım eşime arada yerim diye bıktım sebze ve protein yemekten
hayır canım yok tehlike olsa doktorlar bakmazlar endişe etmeVajinal ultrasonda tehlıke varmı Pekı
Kisisel cep numarasi yok mu sende, oyle ulassan haniDoktora en son gittiğimde bu kadar bulantı şikayetim yoktu ki iyiydim. ne olduysa şu son 5 gündür falan oldu her an bulanıyor. doktoru aradım izinliymiş bugün bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?