Bunu ben de merak ediyorum. Bir de AA AS SS falan diyorlar orak hucreli ne demek bilen varmi?Ben de kan uyuşmazlığından korkuyorum. Yapılacak bir şey var mı bu süreçte ek aldığınız önlemler filan
Canım bende tereddütteydim kan sulandırıcı için ama doktorum diyor ki tekrarlayan gebelik kayıplarında elimizdeki en büyük silah kan sulandırıcı. Kan sulandırıcı kullanarak ardışık düşüklerin ardından sağlıklı doğumlar elde edebiliyoruz, anne adaylarının daha fazla travma yaşamaması için bu yola başvurmak zorundayız dedi. O yüzden bende şuanda bunu bi kurtuluş yolu olarak görüyorum açıkçası2 düşük üstüne yaşadığım hamilelikte dr kan sulandırılmış igne vermişti. Çok zor geliyordu kullanmak sanırım 4000llikti benimki de başka bi dr a gittim detaylı tahlil olmadan bu tarz bi iğnenin kullanılması yanlis, dogum esnasında kanama bile yapabilir diye kızdı ve 4. Aydan sonra bıraktım. Çok şükür sağlıkla oğluma kavuştum
Küçük haftalarda düşükleri doktorlar pek onemsemiyorlar. Normal görüyorlar genetik bozukluklardan oturudur diye anlatiyor doktorum. 3 düşük yaptim kan sulandirici iğneyi gerçekten ihtiyacınız yoksa kullanmayın. Kendinize iğne yapmak pek de hoş bir şey degilAllah gerek etmesin kimseye insallah
Normal diyorlar canım ya bende sabahtan beri sol kasık ağrısıyla cebelleşiyorum ama doktor muayenemde hersey yolunda görünüyorduKızlar benim de sağ kasığımı oyuyorlar gibi bi ağrı var normal mi bu ağrılar
Çokta olmamış canım yeni sayilirDaha 25 aylık
Benim 3. Canım karnının çıkma sebebi çok şişkinlik oluyor ilk zamanlar onunla alakalı olabilirKızlar ikinci gebeliği olan var mı ? Benim 12 yaşında oğlum var bundan önce de bi kaybım oldu onda da karnım hemen çıkmıştı bunda da hemen çıktı sanki 4 aylık gibiyim
Kuzummm sanırım admine yazman gerekiyorBu arada topiğin sahibi yok ben alabilirim liste yaparız daha kolay takip edebiliriz
Hiç korkma normal şeyler kanama olmadığı müddetçe sıkıntı yokayni ovulasyon zamani gibi beyaz akintim hala, kasik agrim baslayinca akintim da basliyor genellikle. Korkuyorum kizlarakinti normal deniyor, doktora da sordum ama hem akinti hem agri sanki her an adet olacakmisim gibi huzursuzluk yapiyor. Iki gundur mide bulantim ve hafif reflum de var nolur hepsi normal diyin
bende taşıyıcı akdeniz anemisiyim şuan için doktor bana demir yazmadı daha önceki gebeliklerimde de hiç anemiden dolayı bir problem yaşamadık birde için rahatlasın arkadaşım da anemi onun da iki çocuğu var hamileliği boyunca da hiçbir sıkıntı yaşamadı bundan dolayı rahat ol hamileliğinin keyfini çıkarMerhaba arkadaslar!
Bugun ben de hamile oldugumu ogrendim. Surpriz oldu. Ama cok korkuyorum dua ediyorum dusmesin diye. Ben de anemi var. Bir de antibiyotik tedavi goruyorum bugun ogrenince kestim hemen cunku internetten baktigimda gebelik icin zararli oldugunu gordum. Pazartesi doktoruma gidecegim ne yazik ki haftasonlari kapalilar acil falan da bakmiyor burda, yurtdışında.
Aranizda benim gibi olan var mi? Anemi den dolayi demir almasi gereken? Bugun ben folik asite basladim inofolic aldim toz gibi suyuma meyve suyuna falan karistiriyorum.
Ben de çok düşündüm bunu ama işte insan bebeği riske atmak da istemiyor ben de belki birkaç aydan sonra bırakırım doktora sorup diye düşünüyorum2 düşük üstüne yaşadığım hamilelikte dr kan sulandırılmış igne vermişti. Çok zor geliyordu kullanmak sanırım 4000llikti benimki de başka bi dr a gittim detaylı tahlil olmadan bu tarz bi iğnenin kullanılması yanlis, dogum esnasında kanama bile yapabilir diye kızdı ve 4. Aydan sonra bıraktım. Çok şükür sağlıkla oğluma kavuştum
Küçük haftalarda düşükleri doktorlar pek onemsemiyorlar. Normal görüyorlar genetik bozukluklardan oturudur diye anlatiyor doktorum. 3 düşük yaptim kan sulandirici iğneyi gerçekten ihtiyacınız yoksa kullanmayın. Kendinize iğne yapmak pek de hoş bir şey degilAllah gerek etmesin kimseye insallah
Herhalde ilk zamanlarda böyle olacak rahim yer açıyor sanırım canım daha başlarda streslenmeye başladık umarım sağlıkla alırız kucağımıza. Ben de test yaptım bugün gerçi tam da inanamıyorum adapte de olamıyorum yarın ilk idrarla yaptığım da koyulaşmış görürsem testi o zaman inanıcam sanırımNormal diyorlar canım ya bende sabahtan beri sol kasık ağrısıyla cebelleşiyorum ama doktor muayenemde hersey yolunda görünüyordu
ahhh tek değilsinnnAy bu gebelik ne kadann stresli. Bişiymiş arkadaşlar. Halbu ki herşey olacağına varacak azcık gevşemek lazım. Kan sonucunu aldığımdan beri 2. Kan sonucuna gerildim sonra 3.ye sonra kese görcekmiyim. Keseyi görüp bebek görüncek mi diye düşünürken kanamalar cartlar curtlar. Ayyy imdat. Bu hamilelğin güzel keyifli zamanları gelicek mi.
Icimi rahatlattin Allah razi olsun cok tesekkur ederim. Ben bir kere kimyasal gebelik yasadim oyuzden tutunamaz yine diye korkuyorum. Pazartesiyi iple cekiyorum doktoruma gitmek icinbende taşıyıcı akdeniz anemisiyim şuan için doktor bana demir yazmadı daha önceki gebeliklerimde de hiç anemiden dolayı bir problem yaşamadık birde için rahatlasın arkadaşım da anemi onun da iki çocuğu var hamileliği boyunca da hiçbir sıkıntı yaşamadı bundan dolayı rahat ol hamileliğinin keyfini çıkar
Amin canım inşallah hele bi kesenin içini göreyimdeahhh tek değilsinnnherşey olacağına varır en güzeli anın keyfini çıkartmak şuan bebeklerimiz bizimle bunun keyfini yaşayalım zaten istediğimiz kadar kendimizi paralayalım eğer bizimle kalmayacaklarsa bunu zamanı gelince yaşayacağız.O yüzden şimdi bebeğinle konuş göbeğini sev dua et bol bol hamileliğimizin mutluluğunu yaşayalım
Canım merhaba doğum zamanı 19 Kasım gözüküyor benim de 20 Kasım gözüküyor eğer hamileysem tabi ki bugün test yaptım silik çizgi çıktı senin yumurtlama ne zamandı biliyormusun kan tahlili mi yaptırdın merak ettim sağlıkla al kucağına inşallahahhh tek değilsinnnherşey olacağına varır en güzeli anın keyfini çıkartmak şuan bebeklerimiz bizimle bunun keyfini yaşayalım zaten istediğimiz kadar kendimizi paralayalım eğer bizimle kalmayacaklarsa bunu zamanı gelince yaşayacağız.O yüzden şimdi bebeğinle konuş göbeğini sev dua et bol bol hamileliğimizin mutluluğunu yaşayalım
Tam olarak bunu düşünüyordum şuan tercüman oldun bana resmenAy bu gebelik ne kadann stresli. Bişiymiş arkadaşlar. Halbu ki herşey olacağına varacak azcık gevşemek lazım. Kan sonucunu aldığımdan beri 2. Kan sonucuna gerildim sonra 3.ye sonra kese görcekmiyim. Keseyi görüp bebek görüncek mi diye düşünürken kanamalar cartlar curtlar. Ayyy imdat. Bu hamilelğin güzel keyifli zamanları gelicek mi.
Son adetin ne zamandıHerhalde ilk zamanlarda böyle olacak rahim yer açıyor sanırım canım daha başlarda streslenmeye başladık umarım sağlıkla alırız kucağımıza. Ben de test yaptım bugün gerçi tam da inanamıyorum adapte de olamıyorum yarın ilk idrarla yaptığım da koyulaşmış görürsem testi o zaman inanıcam sanırım
Valla sürekli olumsuz olumsuz konusmayayım diyorum ama iki gündür gripten perişan haldeyim. Arka arkaya 5 kez hapşuruyorum kasıklarıma sancılar giriyor. Gecenin bu saatinde sıcak su bal limon yaptım onu içiyorum bi nebze sanki rahatlatıyorKızlar geçmeyen inatçı gribe yakalanan var mı? Tam geçti diyordum yine başladı belirtiler boğaz ağrısı hafif ateş burun tıkanıklığı ne ararsanız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?