- 3 Nisan 2023
- 2.490
- 2.319
- 63
- 38
Biri amniyotik bandı sormuştu. Oğlumda vardı Dr parmakları ,ellerini ayaklarını bogabilir demişti Çok şükür hiç bir şeyi yok oğlumun 8 yaşında teyzesi
Maşallah çok sevindim inşallah bizimki de sorunsuz geçer. Bu durum doğum şeklinizi değiştirdi mi acaba benim için farketmiyor gerçi doktorlar bilgilendirir ama merak ettim. Ya da erken doğum riski falan var mı?Biri amniyotik bandı sormuştu. Oğlumda vardı Dr parmakları ,ellerini ayaklarını bogabilir demişti Çok şükür hiç bir şeyi yok oğlumun 8 yaşında teyzesi
Benim de dün bitti bugün sordum doktoruma dönüş yaptiginda yazarım canımkızlar günaydın devlete gittim 12+2 olmuşum 2 önde gidiyor ikili test eşim istemiyor oyüzden yapmıycam devlete iligisizdi unuttum ilacı sormayı folik asite devam edicem mi bilmiyorum sizde durumlar nasıl ilaç olarak ne kullanıyorsunuz foligi bıraksam mı
Amin canım insallah hayırlı güzel haberler gelsinGeçen hafta verecektim ama doktorum biraz daha bekle dedi. Şimdi elimde iki ayrı doktordan iki ayrı şirket vardı araştırdım biraz, karar verdim yarın öğlen vereceğim inşallah. Rabbim iç rahatlatan haberler nasip etsin inşallah
Oyy tebrikler annesiKızlaar bebikim çok hareketliydi burun kemiği ense kalınlığına zor baktı doktor sabit durmadı. Çocuk sırtını döndü falanHer şey yolunda @asdasdws canım batmalar da rahim büyüdüğü için dedi. 5 hafta sonra çağırdı. Biraz uzun ya kim bilir ne kadar büyür o zamana
bana bıraktırdı canım. ocean mummy diye bir takviye+demir hapı+d vit damla başladıkkızlar günaydın devlete gittim 12+2 olmuşum 2 önde gidiyor ikili test eşim istemiyor oyüzden yapmıycam devlete iligisizdi unuttum ilacı sormayı folik asite devam edicem mi bilmiyorum sizde durumlar nasıl ilaç olarak ne kullanıyorsunuz foligi bıraksam mı
Canim benim de hala var malesef.. ogurtu de var. Gecen gun d vitaminimi alt tarafi yemege damlatmayi unutmusum, agzima iki damlacik damlattim. Ay felegim sasti nasil oguruyorum allahim fobi oldu resmen. Bugun sabah kahvaltidan sonra prilamim bitmisti esim gidip alip da ben icene kadar yine bir acayip oldu midem… ben artk boyle doguma kadar surecek mi diye korkuyorum
kizlar hani 3 ay olunca mide bulantisi gecicekti benim hafif olan bulantilarim 2 3 gundur cogaldidaha cok ogurtu gibi oluyor ve bulanti agiz suyu.acaba normalmi ki bu haftalarda artmasi. 13 olmaya az kaldik. oglumdan tam farkli oldugu icin bilemedim o zamanlarda 6 haftada baslayib kesintisiz azalip cogalmadan 5 aya kadar devam edip bitmisti. simdi bu kiz bebis dalga geciyor sanki bu haftada bulantimi olur
Düşük riski, kanama alanı, lekelenme vs olmadığı için biz eskiden nasılsa o şekilde devam ediyoruz. Problem olmadı şimdiye kadar. Doktorlar riskli durumlarda kendileri söylüyor zaten direkt.Kızlar dün doktora ilişki konusunu sormayı unuttum yaaa siz yasağı deldiniz mi belki sizden cesaret alırım Shsjsj
haftada 1 olarak devam ediyoruz canım ilişki sonrası herhangi bir lekelenmem de olmadıKızlar dün doktora ilişki konusunu sormayı unuttum yaaa siz yasağı deldiniz mi belki sizden cesaret alırım Shsjsj
al benden de o kadar ya sabahları kendimi bankaya zor atıyorum.öğür öğür iki lokma bişey yiyene kadar canım cıkıyor. yedikten sonra da takviyeleri içince bi daha başlıyor maceraCanim benim de hala var malesef.. ogurtu de var. Gecen gun d vitaminimi alt tarafi yemege damlatmayi unutmusum, agzima iki damlacik damlattim. Ay felegim sasti nasil oguruyorum allahim fobi oldu resmen. Bugun sabah kahvaltidan sonra prilamim bitmisti esim gidip alip da ben icene kadar yine bir acayip oldu midem… ben artk boyle doguma kadar surecek mi diye korkuyorum
12. Haftaya kadar devam yazmış canım senin dolmuş zaten kızların dediği gibi farklı bir doktora görün istersen vitamin başlıyorlar folik asitten sonrakızlar günaydın devlete gittim 12+2 olmuşum 2 önde gidiyor ikili test eşim istemiyor oyüzden yapmıycam devlete iligisizdi unuttum ilacı sormayı folik asite devam edicem mi bilmiyorum sizde durumlar nasıl ilaç olarak ne kullanıyorsunuz foligi bıraksam mı
Bitmiyordu…al benden de o kadar ya sabahları kendimi bankaya zor atıyorum.öğür öğür iki lokma bişey yiyene kadar canım cıkıyor. yedikten sonra da takviyeleri içince bi daha başlıyor macera
doktor sana da ocean mummy mi vermişti simoş
ocean mummy öyle leş kokuyor ki yutarken canım cıkıyor ya. onu yuttuktan sonra 1 saat kusmamak için çabalıyorumBitmiyordu…
Vitaminlerden demir olan beni bulandiriyor cok ya eminim artik bundan
Yok kusum ocean mummy degil benim. Dvit ocean ama damla, regenesis omega ve sinefer demir takviyesi iciyorum.
Ocean Mummy yine iyi, Efa Mom’u denemeye kalkma bu durumda. Aklıma gelince bile tuhaf oldum şuanocean mummy öyle leş kokuyor ki yutarken canım cıkıyor ya. onu yuttuktan sonra 1 saat kusmamak için çabalıyorum
Yoo etkilemedi 38. Haftayı doldurunca doğdu oğlum. İlkimde normal doğum olduğu için bir sorun yaşamadımMaşallah çok sevindim inşallah bizimki de sorunsuz geçer. Bu durum doğum şeklinizi değiştirdi mi acaba benim için farketmiyor gerçi doktorlar bilgilendirir ama merak ettim. Ya da erken doğum riski falan var mı?
ayy beterin beteri var demek kiOcean Mummy yine iyi, Efa Mom’u denemeye kalkma bu durumda. Aklıma gelince bile tuhaf oldum şuan
amin inşallah canım :)Hayirli haberler duyarsin insallah canimgelir bir kac gune az daha sabret
Bi hafta sonra gitsem sorun olur mu acaba üst üste gitmekte istemiyorum12. Haftaya kadar devam yazmış canım senin dolmuş zaten kızların dediği gibi farklı bir doktora görün istersen vitamin başlıyorlar folik asitten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?