2025 Haziran Anneleri ❤️🧿

3 güne her şeh iyi olur inşallah üzülme. Ne oldu dye soramıyorum üzülme diye
Yok canım verende Allah vermeyende. Allah oğluma sağlık sıhhat versin hepimizin yavrularına da inşallah 🤲🏻 2. Boş kese olabilir 2021 yılında ilk boş kese olmuştu nasip diyelim 🤲🏼🍀

Yok canım verende Allah vermeyende. Allah oğluma sağlık sıhhat versin hepimizin yavrularına da inşallah 🤲🏻 2. Boş kese olabilir 2021 yılında ilk boş kese olmuştu nasip diyelim 🤲🏼🍀
Nasip canım ama daha erken değilmiydi seninde. Benimde kese şuan boştu.

Nasip canım ama daha erken değilmiydi seninde. Benimde kese şuan boştu.
Benim 5+4de kese boştu ama normaldi o şekilde olması o zamanda. Dün 6+4de ve kanama ile gittim doktora kesenin şekli bozulmuştu ve progstrn iğne bile vurmaya gerek görmediler yolk saci yok diye.

Sabredemedim ve reglime 4 gün kala yaptım testi ama varmı yokmu anlayamadım 😔
IMG_4639.jpeg

Canım nasılsın? Bi gelişme oldu mu
Evet bugün öğle saatlerinde gttm.dktora gelişme yok canım regl gibi kanama surecndeym Perşembedn beri.
Kan tahlili yaptı beta düşüyor Perşembe 1000uzeri idi bugün 240a düşmüş.
Hiç olmazsa operasyon olmycgm diye içim rahatladi. ( 2021 yılında boş kese 10 haftalık oprsyn olmstu öncesinde ilaç alttn vermişlerdi öyle bir acı yoktu yani )
Rabbim sizlerin sağ saglim yavrularınza kavuşmanızı nasip etsin inşallah ❤️ 🤲🏻
Takip edecgm sizi 🌞
Kız olanları özellikle 🤭🌸 ( kız çocuk sevdam 😍)

Evet bugün öğle saatlerinde gttm.dktora gelişme yok canım regl gibi kanama surecndeym Perşembedn beri.
Kan tahlili yaptı beta düşüyor Perşembe 1000uzeri idi bugün 240a düşmüş.
Hiç olmazsa operasyon olmycgm diye içim rahatladi. ( 2021 yılında boş kese 10 haftalık oprsyn olmstu öncesinde ilaç alttn vermişlerdi öyle bir acı yoktu yani )
Rabbim sizlerin sağ saglim yavrularınza kavuşmanızı nasip etsin inşallah ❤️ 🤲🏻
Takip edecgm sizi 🌞
Kız olanları özellikle 🤭🌸 ( kız çocuk sevdam 😍)
Her şeyin hayırlısı canım. Doğru söylüyosun operasyon olmadan olması çok daha iyi. İnşallah allah sana sağlıklı evlat daha nasip etsin. ❤️

Merhaba kızlar, ben de aranıza yeni katıldım. Haziran anneleri başlığını görünce yazmak istedim. 6+2 yim bugün. Sat 26 Ağustos.Daha öncesinde bir dış gebelik yaşamıştım.O yüzden çok stresliydim,2 gün önce kalp atışını gördük çok şükür 🙏 Hepinize sağlıklı bi gebelik dönemi dilerim.

X