Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım inşallah her şey yolundadır. Haber ver bizede merak ederiz seniTahlil verdirdi doktor o şekilde ultrasona alack
Şuan pek iç açıcı değil 3 güne tekrar gdcgm doktoraGeçmiş olsun canım inşallah her şey yolundadır. Haber ver bizede merak ederiz seni
3 güne her şeh iyi olur inşallah üzülme. Ne oldu dye soramıyorum üzülme diyeŞuan pek iç açıcı değil 3 güne tekrar gdcgm
Yok canım verende Allah vermeyende. Allah oğluma sağlık sıhhat versin hepimizin yavrularına da inşallah 2. Boş kese olabilir 2021 yılında ilk boş kese olmuştu nasip diyelim3 güne her şeh iyi olur inşallah üzülme. Ne oldu dye soramıyorum üzülme diye
Nasip canım ama daha erken değilmiydi seninde. Benimde kese şuan boştu.Yok canım verende Allah vermeyende. Allah oğluma sağlık sıhhat versin hepimizin yavrularına da inşallah 2. Boş kese olabilir 2021 yılında ilk boş kese olmuştu nasip diyelim
Benim 5+4de kese boştu ama normaldi o şekilde olması o zamanda. Dün 6+4de ve kanama ile gittim doktora kesenin şekli bozulmuştu ve progstrn iğne bile vurmaya gerek görmediler yolk saci yok diye.Nasip canım ama daha erken değilmiydi seninde. Benimde kese şuan boştu.
Var gibi duruyor ama kesin sonuç kan testi tabiki :)Sabredemedim ve reglime 4 gün kala yaptım testi ama varmı yokmu anlayamadım Eki Görüntüle 3487298
Dayanamadım kan testi yaptım daha çok yeni Allah isteyen herkese versin inşallahVar gibi duruyor ama kesin sonuç kan testi tabiki :)
Çok sevindim evet çok yeni maşallah. Regl gününe ne kadar vardı :)Dayanamadım kan testi yaptım daha çok yeni Allah isteyen herkese versin inşallah Eki Görüntüle 3487391
Canım nasılsın? Bi gelişme oldu muBenim 5+4de kese boştu ama normaldi o şekilde olması o zamanda. Dün 6+4de ve kanama ile gittim doktora kesenin şekli bozulmuştu ve progstrn iğne bile vurmaya gerek görmediler yolk saci yok diye.
Evet bugün öğle saatlerinde gttm.dktora gelişme yok canım regl gibi kanama surecndeym Perşembedn beri.Canım nasılsın? Bi gelişme oldu mu
Her şeyin hayırlısı canım. Doğru söylüyosun operasyon olmadan olması çok daha iyi. İnşallah allah sana sağlıklı evlat daha nasip etsin.Evet bugün öğle saatlerinde gttm.dktora gelişme yok canım regl gibi kanama surecndeym Perşembedn beri.
Kan tahlili yaptı beta düşüyor Perşembe 1000uzeri idi bugün 240a düşmüş.
Hiç olmazsa operasyon olmycgm diye içim rahatladi. ( 2021 yılında boş kese 10 haftalık oprsyn olmstu öncesinde ilaç alttn vermişlerdi öyle bir acı yoktu yani )
Rabbim sizlerin sağ saglim yavrularınza kavuşmanızı nasip etsin inşallah
Takip edecgm sizi
Kız olanları özellikle ( kız çocuk sevdam )
Aminn canımmHer şeyin hayırlısı canım. Doğru söylüyosun operasyon olmadan olması çok daha iyi. İnşallah allah sana sağlıklı evlat daha nasip etsin.
walla bende çok belirti yok. Göğüsler ağrıyor ve şiş. genel olarak vücutta da bi şişlik var. Sizin yaşadığınız belirti v.s. var mı ?İyi günler hanimlar gebeliginiz nasıl gidiyor gelişme yaşayanlar var mı inşallah
4 gün vardı :) ama bugün pembe lekelenmem oldu canım sıkkın o yüzden ilk gebeliğimde lekelenme sonrası düşük oldu çünküÇok sevindim evet çok yeni maşallah. Regl gününe ne kadar vardı :)