- 28 Mart 2018
- 5.144
- 12.540
En çok da umutGün sayıyoruz gercekten :) tuhaf bi hismiş hem endişe hem heyecan :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En çok da umutGün sayıyoruz gercekten :) tuhaf bi hismiş hem endişe hem heyecan :)
Regli oluyorum galiba yarin doktor randevum var dua edinSanırım 2 günde bir 2 kat artış yeterli oluyor. Perşembe kesin belli olur. Ben kan testi vermedim ama reglime 3-4 gün varken çok çok silikti o yüzden kesin benimde betam düşüktür. Her gün gebelik testi yapıyorum gittikçe koyulaşma görüyorum. Stres yapmayın inşallah iyi sonuçlar gelir :)
5 yaşındaHadi inşallah ilki kaç yaşında
Yarın nasipse ilk kontrole gdcgm. Çift çizgi hariç kan falan da aldrmadm bakalm neler beklyrEndişe heyecanı yeniyor
Bazen o şekilde kanama olyrms canım ben de gdcgm ilk kontrlme ikimiz için de hayrlı sonuçlar olur inşallahRegli oluyorum galiba yarin doktor randevum var dua edin
Benim oğlum da 5 yaşında aynı süreçleri yasaycgz desene5 yaşında
İnşallah öyledir inşallah hastanedeyim şimdi sira bekliyorumBazen o şekilde kanama olyrms canım ben de gdcgm ilk kontrlme ikimiz için de hayrlı sonuçlar olur inşallah
Evet duyduk çok güzeldi darısı başınızaYaaa 7. Haftaa kalp atışı duydunz muu
Canım ne yaptın iyi msnİnşallah öyledir inşallah hastanedeyim şimdi sira bekliyorum
Kimyasal olmuşum kuzum sağlik olsun deyip yeni aya hazırlık yapıyorum hepimizi öptüm Rabbim sağlıkla evlatlarinizi kucağınıza almayi nasip etsinCanım ne yaptın iyi msn
Rabbim.hepimizin kucağını en güzel zamanda doldrsn inşallah ben de optum kocaman sarıldım sanaKimyasal olmuşum kuzum sağlik olsun deyip yeni aya hazırlık yapıyorum hepimizi öptüm Rabbim sağlıkla evlatlarinizi kucağınıza almayi nasip etsin
Amin canimiçiRabbim.hepimizin kucağını en güzel zamanda doldrsn inşallah ben de optum kocaman sarıldım sana
Yaa heyecaniniz daim olsun benim de sat 18 Ağustos 1 gun var aramizda. Ben kan vermedim yarın Doktora gdcgm ultrasn için bakalm neler olckMerhaba bende pazartesi öğrendim çift çizgiyi görünce akşam vakti acile koştum kan vermeye beta değerini 160 görünce havalara uçtuk eşimle
SAT 19 ağustos benimde , bu akşam yine kan vereceğim 2000 e ulaşınca beta değeri doktora gitmeyi planlıyorum umarım hepimizin süreci sağlıkla ilerler canım kızlar
Sat benimde aynı canım. Doktorum 1500olunca gelebilirsin kese içinde dediMerhaba bende pazartesi öğrendim çift çizgiyi görünce akşam vakti acile koştum kan vermeye beta değerini 160 görünce havalara uçtuk eşimle
SAT 19 ağustos benimde , bu akşam yine kan vereceğim 2000 e ulaşınca beta değeri doktora gitmeyi planlıyorum umarım hepimizin süreci sağlıkla ilerler canım kızlar
Güzel şeyler bekliyor gibiYarın nasipse ilk kontrole gdcgm. Çift çizgi hariç kan falan da aldrmadm bakalm neler beklyr
Hadi inşallah hepimiz içinGüzel şeyler bekliyor gibi
Evet evet her şey çok güzel ve sorunsuz olacak kızlar evrene tamamen pozitif enerji gönderelimHadi inşallah hepimiz için