Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallahBen takvim uygulaması kullnyrm adetim düzenli olduğu için yumurtlama hesabına göre 1. Bebeğimde de tutmuştu yumurtlama günlerim.
Regil olmam gereken gün yaptım test ve silik çizgi çıktı. 2. Ve 3. Günlerde daha koyulasti.
Test yaptırmadım bekleme niyetim var kalp atışına kadar.
Ay hadi İnşallah test yaparsnz atın buraya fotosunuBende beklemedeyim yumurtalamamı göreli 5 gün oldu
Benim ilk gebelgmde 3. Ay denemede olmuştu ve 3 aya kadar ne belirtler ne belirtler ama olduğu ay hiç bir belirti yoktu mesela.Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Bir sorum vardı. İlk gebeliğindeki belirtilerle ikinci geneliğimdeki belirtiler aynı mı¿ Mesela ilk gebeliğinde göğüs ağrısı olmuştur ama bu geneliğinde yoktur, bunun gibi
Anladım belirtisizde oluyor yani teşekkür ederim canımBenim ilk gebelgmde 3. Ay denemede olmuştu ve 3 aya kadar ne belirtler ne belirtler ama olduğu ay hiç bir belirti yoktu mesela.
Ben belirti görmedim bu seferde ama ilişki gününü baz alıp 15 gün geçince silik çizgi görebilirsin gibi dusnyrm yada bende öyle oldu.
Zaten belirti bekledignzde her şey belirti gibi geliyor en güzeli sakin kafa ile olmak sanırımAnladım belirtisizde oluyor yani teşekkür ederim canım
Aynen belirti arayınca gözün seğirse hamile sanıyorsun kendini. İşte stres yapmadan biraz sabredebilsek iyi olacakta nerdeeeZaten belirti bekledignzde her şey belirti gibi geliyor en güzeli sakin kafa ile olmak sanırım
Rabbim en güzel en hayırlı zamanda versin inşallah nazlı kuzucuklariAynen belirti arayınca gözün seğirse hamile sanıyorsun kendini. İşte stres yapmadan biraz sabredebilsek iyi olacakta nerdeee
Hem de ne naz inşallah canımRabbim en güzel en hayırlı zamanda versin inşallah nazlı kuzucuklari
Benim 18 Ağustos baslngc saylyr bat mı sat mi oyle bir şey deniyordu unuttm 5 yıl geçince sizin ki?Bende beklemedeyim yumurtalamamı göreli 5 gün oldu
15 bile oluyor sanirim beklyrz paylaş burdaBenimde yumurtlamadan sonraki 7.günüm 17. Günde test yapacam
İlk kez duyuyrm nedir buYumurtlama günü estradiol değerine baktıran oldu mu hiç