Yaşamadan yine bilemeyeceksin. Bu tamamen sizin deneyiminiz olacak. Şu bir gerçek ki ilk zamanlar desteğe çok ihtiyaç var. Benimde annem 10 gün kalabilmişti, babama tanı konmuştu o süreçte. Kayınvalidemde bana gelirsen bakarım, ben gelemem demişti. Gitmedim. Çok ama çok zorlanmıştım, yemek yapmayı geçtim, olanı yiyecek vakit bulamıyordum. Eşim ne yapacağını bilemiyordu, yaptığı yapmadığı herşey gözüme batıyordu. Sürekli kavga ediyorduk.
Size tavsiyem gittiğinizde rahat edebilecekseniz hiç bi iş yapmadan sadece bebekle ilgilenebileceğinizi düşünüyorsanız, size ve bebeğe ait oda olacaksa, bir süre gitmekte fayda var. Benim meme yaram vardı evde açık duruyordum sürekli (2 ay) örtünce aşırı acıyordu, sürekli süt akıyordu, o yüzden gidemedim. Kayınvalidemde görümcem vardı küçük o zamanlar, kendime ait odam da olmayacaktı.
Ama eşiniz yemek temizlik yapabiliyorsa, bu konularda becerikliyse ve size iyi bakabileceğini düşüyorsanız kendi eviniz daha rahat olur tabi. Bence en mantıklısı, ilk zamanlar eve düzenli kadın gelmesi yemeği temizliği yapması. Benim eşim istemedi ve zaten güvenilir birini bulmak da çok zordu. Dilerim en rahat şekilde atlatırsınız atlatırız