- 4 Mayıs 2023
- 222
- 176
- 33
- 34
Oyyyy çok şükür şifa olsun inşallah bir an önce iyi olup çıksın kavuşsun annesine babasına bal kuzuCanım 100 gr almış şükür 1400 dü 1500 olmuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyyy çok şükür şifa olsun inşallah bir an önce iyi olup çıksın kavuşsun annesine babasına bal kuzuCanım 100 gr almış şükür 1400 dü 1500 olmuş![]()
Ben kabız oluyorum diye sidefer i önermişti doktorum 6.9 du onu kullandim bir ay 4.6 ya düşmüş demir en sin kontrolde doktorum seni böyle gönderemem hastaneden dedi hemen yatış verdiler kırmızı demir serumu var ya ondan verdiler. Şimdi gyneferro kullanıyorum o günden beri mecbur kullanacaksın dedi ama şükürler olsun ki kabız yapmadı ben kabızdan çok çekmiştim 3. Aydan 7. Aya kadar iki üç haftadır iyiyim çok şükür bakalım gyneferro yükseltecek mi demiri tabi serum da vardiKızlar günaydın, içtiğiniz demir takviyelerinin isimlerini yazar mısınız? Ben iki gündür başladım içemiyordum öncesinde, aşırı midem ağrıyor şu an. Neden bıraktığımı hatırlamış oldumbirde yan etkisi az diye dünya para verip almıştım Sidefer ismi. Gyneferro sanol var elimde devletin ödediği o nasıl kullanan var mı?
Bende doktordan dertliyim.Sizinde acil ağrınız olduğunda doktordan soruyormusunuz?Ben sorduğumda çözüm önermiyor ambulansı aramamı söylüyor. Kasılmam böbrek ağrım vardı birde çok kötü tansiyonum inip çıkıyordu bende ona yazmışdım durumu. Dün beni ona sorduğum için tenbihledi. Senin gibi hastaları engelliyeceğim bir gün dedi. (Birde soru sorduğum için kendimce jest olarak hesabına para atmıştım) benim 3. Doğum olsada hamile psikolojisi olarak sorularım oluyor hemen sözümü kesiyor konuyu değiştiriyor.
Ay sağolun yarın hemen deneyeceğimBnmde hiç yoktu şuan 34+2 deyim 1 haftadır çok kötü. Sabah aç karnına 1 kaşık tahin yedim dün mesela hiç yanmadı bu sabah unuttum aynı yanmaya yine var bir deneyin derim
Evet bende hem sinir oluyorum hem üzülüyorum ağiz tadıyla bişey yiyemiyorum aman kilo alacam diye ama kilo alımının önüne gecemiyorum çok aşırı saçma şöyle 7 8 kilo alanlara o kadar imreniyorum kiBende bugün gittim kontrolüm vardı 3 haftada 2 kilo daha alaraka totalde 60 ile başladığım bu yolculuğu şu an 71.7 ile yani 11.7 kilo ile sürdürüyorum. Dikkat etmeme rağmen böyle kilo alıyorum ama sizin gibi bana da dışardan belli olmuyor diyorlar. Bende anlamıyorum ama moralimde bozuluyor bari yediğim halde almış olsam da değse diyorum![]()
Hey Allahım yaaaa tanı ki soru soracaz ne istiyorlar ki ben anlamıyorum gidip bebeği görüp hadi hocam görüşürüz falan dememizi mi bende doktorumu çok seviyorum ama soru sorarken çekiniyorum halbuki bişey de demedi cvp da veriyor ama niyeyse öyle mi hissediyorum anlamdimBende doktordan dertliyim.Sizinde acil ağrınız olduğunda doktordan soruyormusunuz?Ben sorduğumda çözüm önermiyor ambulansı aramamı söylüyor. Kasılmam böbrek ağrım vardı birde çok kötü tansiyonum inip çıkıyordu bende ona yazmışdım durumu. Dün beni ona sorduğum için tenbihledi. Senin gibi hastaları engelliyeceğim bir gün dedi. (Birde soru sorduğum için kendimce jest olarak hesabına para atmıştım) benim 3. Doğum olsada hamile psikolojisi olarak sorularım oluyor hemen sözümü kesiyor konuyu değiştiriyor.
Sezaryen bölgesi gobek degil tam ozel bolgenin bitis yeriyle gobek yeri gibi.Peki sezeryan öncesi temizlememiz gerekmez mi yada nasıl temizleyeyim ameliyattan 1 gün önce jiletlesem mı sadece sezeryan olacak bölgeyi
Aynen Google tam kesi yerine bakabilirsiniz görseller var zaten karınızı temizliyorlar ve örtü örtülüyor sadece kesi yeri açık kalıyorSezaryen bölgesi gobek degil tam ozel bolgenin bitis yeriyle gobek yeri gibi.
Benim baslardaki yanma ve bulanti geri dondu, daha az siddetlisi cok sukur ki. Gece uyumadan sut icmek iyi geliyor.Kızlar 2 gündür mide yanması şikayetim oluştu. O da yeni yüklendi resmenyaşayan var mı? Ne iyi geliyor ? İlaç mı kullanmak lazım . Normal ev yemeği yiyorum sabah kahvaltı ediyorum. Ama alev alev yanıyor
Simdiden agda planlari yapiyorum kuafore ne zaman gitsem diyeAynen Google tam kesi yerine bakabilirsiniz görseller var zaten karınızı temizliyorlar ve örtü örtülüyor sadece kesi yeri açık kalıyor
Ben yıkadım iki gündür evin içinde minicik donlar her yerde kurutmaya da atamıyorum küçülür mü ki diye minnak kıyafetler beni ele geçirdiBen bebeğin sadece ilk 4-5 aylık giysilerini yıkayıp ütüleyip yerleştirdim . Kışlık için
Aldıklarımı dolabına astım çünkü yine tozlanır mı diye emin olmadığım için onları yıkamadım. Acaba onları da mı yıkalayıp ütüleyip assam bilemedim![]()
Ben bi heves kendimi kaybetmişim kıyaget alırken. Yaz bebesi olcak yeni doğunca pek bişi giyemez diyip 1-2 yaş için bir dünya giysi ve ayakkabı almışımBen yıkadım iki gündür evin içinde minicik donlar her yerde kurutmaya da atamıyorum küçülür mü ki diye minnak kıyafetler beni ele geçirdiyıka as kurumasini bekle tek tek peteklerin üstüne koy bilmem ne komşulardan kurutma demirlerini istedim onalara da serdim kurusa yarına kadar yarın arkadaşımla herşeyimi ütüleyip yerlestircez. Başlamışken hepsinin yapılması taraftarıyım ben sonra ya bırak yine bir sürü iş dolabının içinde tertemiz kalır bişey olmaz
Bende 6 yıl tedavi görüp asilamayla hamile kaldım 2.yi hemen istemiyorum en az 4 yıl araya girsin istiyorum ama korunmak da istemiyorum yine olmazsa korkusu var inşallah 2.istedigimiz hazır olduğumuz hayırlı zamanda gelsinteşekkürler kızlar kiloyu soran bndim yok kilo alınır verilir hiç takmıyorum ki hamile kalmak için 9 kilo verdim ve ıyle hamile kldım malesef polikistik over var bişey daha merak ediyorum bn üç yıl hamile kalamadım çok uğraştık hastane doktor bırakmadım yaşadıpım yerde siz ikinci çocuğu hmn afedersiniz hemen korunacakmısınız bn acaba ikinci çocuktada da tedavi olmam mı gerekiyor diye düşünüyorum hep ve açıkçası bu kadr istedim korunmakta bna çok ağır geliyor ama küçük bebeğim varken hamile olmakta çok zor ki şuan tekim işk çocupum işim gücüm yok çok zor geçiyor
Ben geçen seferde de o şekilde yapmıştım çok rahat etmiştim sir işini bir ay önceden yaptım tam yeni yeni çıkarken doğuma yakın almıştım tarih belli olunca kuaföre gitmiştim menikür fedikür fön filan çektirmiştim ama bu sefer çok sıcak olacağı için hastane giderken kendim hafif maşa yapacağım . eşten anneden filan destek alın bence zor oluyor sir ama jilet hiç yapmadım çünkü 2 güne çıkıyor :) zaten sıcakBenim baslardaki yanma ve bulanti geri dondu, daha az siddetlisi cok sukur ki. Gece uyumadan sut icmek iyi geliyor.
Simdiden agda planlari yapiyorum kuafore ne zaman gitsem diyegecen sefer 1 hafta öncesinde agda manikur pedikur halletmiştim niyetim o yonde
tuyler de kol ve bacagimda daha az cikiyor gibi hamilelikte.
Neden yapamıyorlar? Perinatologlar yapar canım.Kızlar dün 3 doktor dolaştık herkes Sezeryan olman lazım ama ben yapamam diyo ne yaşadık size anlatamam bugün başka bi doktora gitcez dua edin bana nolur artık karşımıza iyi insanlar çıksın rezil ettiler gebeliğimi ya![]()
O bölge boylamasına çatlaklara dolu tüyler daha çok göbek deliği çevresindeSezaryen bölgesi gobek degil tam ozel bolgenin bitis yeriyle gobek yeri gibi.
bende e bebekten ahşap olanlardan sipariş verdim pike takımları var çok güzel hem zaten beşik kademeli olacağı için anne yanı kademesine getireceksin yatak hizasına o yüzden çok aşagıda olmayacağı için sıcak olmaz pike seçeneğini de ince olanlardan seçersen sıcak olmaz bu sefer koymazsan yanları boş olur park beşik gibi yanları yokKızlar ben ahşap beşik almıştom. Onun için kenarlık almak istedim ve şu biraz yastık gibi olanlardan almışım. Geldikten sonea acaba sıcak mı olcak yaz bebesine niye yaptırdım diye tripleee girdimahşap beşik tqrzı kullwnanlar kenarlık aldınız mı acaba ?
Neden yapamıyorlar? Perinatologlar yapar canım.Kızlar dün 3 doktor dolaştık herkes Sezeryan olman lazım ama ben yapamam diyo ne yaşadık size anlatamam bugün başka bi doktora gitcez dua edin bana nolur artık karşımıza iyi insanlar çıksın rezil ettiler gebeliğimi ya![]()
Ben 16 kilo aldım yatmaktan.Maşallah toplamda 4 kilo çok iyi ben 11 kilo aldımbebekte gayet iyi maşallah ne güzel
e
Cok zorda kalirsam jilet kullandigim oluyor ama sir en temizi geliyor bana da. Dogum öncesi saçımi biraz kestirecegim ben de ama duzlestirir giderim heraldeBen geçen seferde de o şekilde yapmıştım çok rahat etmiştim sir işini bir ay önceden yaptım tam yeni yeni çıkarken doğuma yakın almıştım tarih belli olunca kuaföre gitmiştim menikür fedikür fön filan çektirmiştim ama bu sefer çok sıcak olacağı için hastane giderken kendim hafif maşa yapacağım . eşten anneden filan destek alın bence zor oluyor sir ama jilet hiç yapmadım çünkü 2 güne çıkıyor :) zaten sıcak