Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Kızlar bugün bizim de kontrolümüz vardı 32+1 olduk tam oğluşum 1940 gram olmuş 🥹 çok sukur her şey yolundaydı bundan sonra 2 haftada 1 cagiracagini söyledi ve artık her randevudan önce Nst ye girecekmisim 34. Hafta itibariyle nstlerim basliyo bı de resmi olarakta doğum iznini baslattik bugün bu arada gerçekten bu haftaya gelen hala çalışmaya devam hamile arkadaşlarımla da ayrı gurur duyuyorum kendimi de büyük bı şey başarmış gibi hissediyorum çünkü günde 2 saatimin yolda geçtiği her sabah 6 da uyandigim bı isim vardı ve servis şoförü o kadar kötü araba kullaniyodu ki ilk zamanlar düşük riskinden son zamanlar bı şey olacak diye hep korkuyodum defalarca kez soğukta karanlıkta öğurerek ağlayarak gittiğimi biliyorum bu haftaya gelince kendimi gercekten büyük bı basari kazanmis gibi hissettim 🥹
Canım valla ben de tebrik ediyorum 37 yi görenleri maşallah diyorum hep . Ben 30 da ayrılıyorum doğum iznine . Bugün dedim bi cesaret işe gideyim . Ama yok mümkün değil yarından itibaren izin yazdım . İzinleri de heba ediyorum böyle ama dayanacak gibi değil :(

Canım valla ben de tebrik ediyorum 37 yi görenleri maşallah diyorum hep . Ben 30 da ayrılıyorum doğum iznine . Bugün dedim bi cesaret işe gideyim . Ama yok mümkün değil yarından itibaren izin yazdım . İzinleri de heba ediyorum böyle ama dayanacak gibi değil :(
Evet sizin ikiz bı de ekstra daha zor biraz kendimizi de dinlemek gerekiyo bence ya bı çoğumuzun belki de hayatında 1 kere yaşayacağı bı dönem canımız sağolsun bu haftaya iyi geldik sonra bı daha ömrümüz boyunca çalışıp durcaz nasıl olsa biraz bu sürecin tadını çıkaralım ben doğum izninden sonra ayrılmayı düşünüyorum isimin evime çok uzak olması bı de beklediğim zammın yapılmaması sebebiyle o yüzden uzatmaya hiç niyetim yoktu derdim 32 yi görmekti 😊

İçine sinen renk en güzel renktir 🌺 insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yapmalı diye düşünüyorum. Siyah da gayet güzel ve şık olur bence
Yaa ne tatlısınız 🥰 Siyah da iyi ama gittim bir de bordo aldım 💃 Sağlıkla giymek nasip olsun. Hepimiz çok özendik, her bir eşyayı kıyafeti özenerek aldık. Ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah hepimize 🧿

Kızlar bugün bizim de kontrolümüz vardı 32+1 olduk tam oğluşum 1940 gram olmuş 🥹 çok sukur her şey yolundaydı bundan sonra 2 haftada 1 cagiracagini söyledi ve artık her randevudan önce Nst ye girecekmisim 34. Hafta itibariyle nstlerim basliyo bı de resmi olarakta doğum iznini baslattik bugün bu arada gerçekten bu haftaya gelen hala çalışmaya devam hamile arkadaşlarımla da ayrı gurur duyuyorum kendimi de büyük bı şey başarmış gibi hissediyorum çünkü günde 2 saatimin yolda geçtiği her sabah 6 da uyandigim bı isim vardı ve servis şoförü o kadar kötü araba kullaniyodu ki ilk zamanlar düşük riskinden son zamanlar bı şey olacak diye hep korkuyodum defalarca kez soğukta karanlıkta öğurerek ağlayarak gittiğimi biliyorum bu haftaya gelince kendimi gercekten büyük bı basari kazanmis gibi hissettim 🥹
Bende 33+2 deyim. İşe devam ediyorum ama iş yerim eve yakın eşim kapıya bırakıp kapıdan alıyor. Öylr olmasaydı sanırım 32 de bırakırdım. Çünkü işten ziyade yol insanı acayip yorar. Bi iki kez eşim gelemeyince kendim eve gittim ben bırakcam işi tripleeine girdim çok zor geldi bana😂 sizin zormuş hem çok erken kalkıp hem o kadar yol gitmek büyük başarı bence

Selam kızlar kontroller de güzel geçmiş ne mutlu darısı bizlere 💕🌸 benim de 35 haftada daha kontrolum, en son 31 gittim 😀 bebisin esyalarini yikadim kuruttum, kendi basima utuledim kizim aksam uyuduktan sonra o kaadar yoruldum ki anlatamam 1,5 saat sürdü ütülemem incik cincik şeyler 😀 bugünde annem geldi yerleştirdi saolsun 🤲 bi yatak puset ve anakucagini elden gecirmek kaldi birde bez islak mendil falan onlarin yerini organize etmek. Oda yapmadigim icin kaos oluyor ablasinin esyalari kapladigi icin butun odayi 😅 En işime yarayan ikeanın dolap içi organzieri oldu bes alti bolmeli olan var birbirinden ayri kucuklu buyuklu kutu içine dizdik hep çorap zıbın tulumları altları falan fikir olsun kullanmıosanız 👍

Bir de annem geldi bugün onunla bebişin kıyafetlerini yıkadık kurumasini bekliyoruz doğru dürüst bı şey yapmamis olmama rağmen çok yoruldum ordan oraya gidip ayakta durmak bile yetti hepsi cidden bı anda halledilecek işler değilmiş biz günlere bolduk bı gün yıkarız bı gün utuleriz bı gün çantasını hazırlarız diye ama bence de tam olarak bu haftalarda başlamak gerekiyomus 35-36.haftada daha zor olurmus
Doğru söylüyorsunuz gerçekten. Şimdiden yorgunluk çökmeye başladı ve çantayı hazırlamak için gücüm yok gerçekten 😅 iyi ki anneniz yanınızda ne şanslısınız 🧿 kolaylıklar dilerim

Merhaba kızlar kaç kilo aldıpınızı merak ediyorum bnm hiç iştahım yok bişey yiyemiyorum ağır bi soğuk alıınganlığı geçirdim ondan öncede iştahsızdım ama şimdi daha çok ve elim ayağım titriyor bayılacak gibi oluyorum doktora soyledim ama bırmaş dedi bebeğin gelişimide gayet iyi 2 kilonun üzerinde siz kaç kilo aldınız yazarmısınjz bn 68 ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum

Tüm marketlerde var ben Eker veya içim laktozsuz alıyorum. Yalnız kefir genelde skt si kısa olan bir ürün onu takip edin kısa sürede bitirin, dolapta muhafaza edin
Bende sürekli içeyim diyorum kefir hangi marka iyidir bilemedigim için alamadım bi türlü doktora sormayı da unutuyorum hep ekerim bende laktozsuz alayım o zmn teşekkür ederim 😍

Bende sürekli içeyim diyorum kefir hangi marka iyidir bilemedigim için alamadım bi türlü doktora sormayı da unutuyorum hep ekerim bende laktozsuz alayım o zmn teşekkür ederim 😍
Altinkilic önermişti dr bize ek gıda zamanı kızıma da içirdim hep tadı güzel ona da bakabilirsiniz 🤗

Canım ben dediğin markayı kullanıyorum Extramag diye birşey ama yetmiyor sanırım doktorum ilave soda iç günde 1-2 dedi. Benim bebekler resmen beni sömürüyor. 30‘unda bir aile hekiminde kan tahlili vereceğim. Bakalım değerlerim ne durumda .
Aynısını kullanıyorum günde 2 kez. Demiri damardan mecbur kalmadıkça vermiyorlar çünkü alerjik reaksiyon geçirme riski çok yüksek. Emilim sorunu yoksa önceliğiniz ağızdan almak olsun. Ben beceremedim gerçi de, dikkat edicem inş bundan sonra.
Benim doktorum kan değerlerine bakmanın çok anlamlı olmayacağını söyledi özellikle magnezyum için. Bunu instagramda da bir çok hekimden duymuştum.
Bugün eğitimde öğrendim kan değerlerimizin iyi olması doğum sürecinin kolay mı zor mu geçeceğinde de çok etkiliymiş. Depoları dolu tutmak lazım

Merhaba kızlar kaç kilo aldıpınızı merak ediyorum bnm hiç iştahım yok bişey yiyemiyorum ağır bi soğuk alıınganlığı geçirdim ondan öncede iştahsızdım ama şimdi daha çok ve elim ayağım titriyor bayılacak gibi oluyorum doktora soyledim ama bırmaş dedi bebeğin gelişimide gayet iyi 2 kilonun üzerinde siz kaç kilo aldınız yazarmısınjz bn 68 ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum
57 ile hamile kaldım. 64 kiloyum şu an. Bebeğimin gelişimi gayet iyi. Benim sağlık durumumda da bir sıkıntı yok çok şükür
Gerçi bu halimle de fiziksel olarak zorlanıyorum. Hamilelik yüzünden sadece. Daha çok alsaydım ne yapardım bilmiyorum :)
Bebeğinizin gelişimi iyiyse kiloyu kafaya takmayın. Bana doktorum her seferinde çok iyi gidiyorsun aferin diyor 😊

Ne güzel işte bebek iyi sen az kilo almışsın sende iyiysen herşey yolundadır. Bende çok kilo aldım diye kafaya takıyorum l, dikkat ediyorum öyle benimde çok iştahım yoktur, acıktığımı bile bilmem,dikkat ediyorum tatlı çok sevmem zaten kırk yılda bir sütlü tatlı yersem belki, spor yapiorum yürüyüş yapiorum yinede 52 kilo ile hamile kaldım 65 olmuşum 13 kilo . Ayyy bak yine darlandim🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

33. haftama girdim bugün
İlk kez bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya başladım
Öncesinde çamaşır makinasını güzelce temizledim. Boş çalıştırdım. Sildim vs
Beyazları ikiye ayırmıştım. İlk postayı yıkadım. Akşam kuruyunca ikinci postayı attım
Kuruyanları ütüledim
Ütü hiç korktuğum gibi olmadı ya. Tık tık tık ütüledim bi güzel
Böyle partlara ayırmak da kolaylaştırıyor sanırım
Her kuruyan partiyi ütüleyip kaldıracağım. Daha az yorulmuş olurum. Bunu anladım
Yarın da renklilerden 2 posta yıkarım sabah akşam
Ütülerimi de yaparsam, kıyafet işini en geç çarşamba akşamı bitireceğim gibi :)

Size tavsiyem, siz de partlara bölün ve kuruyanları ütüleyerek bekletmeden halledin kızlar :)

Bende 13 kiloya yakın aldım ve ilk kez bu kilolara çıktığım için çok ağırlaştım ayakta durunca karnım sırtım felaket ağrıyor sürekli uzanmak istiyorum eşim evde yok annemlerdeyim 35.hafta sonrası gelecek eşim eksiklikler var ve ütüler duruyor hala beşik bile ablama gitti kargosu daha eve gelip yıkanıp silinecek kıyafetler yerleşecek dolaba ara kat yaptırmam gerekiyor alan acilmasi için sadece yikamaları yaptım off çok geç olacak gibime geliyor hatırladıkça strese giriyorum yaa😣🥺

Kızlar birde çatlaklar felaketleşti paramparça olmuş durumdayım hepsi mosmor siyaha yakın ve derin çatlaklar yağlar kremler kullanıyorum başından beri bana mısın demedi genital bölgede bile çatlamalar var tüylenme desen aldı başını gidiyor sezeryan olacağım için tüyleri almam gerek acaba göbeğe ağda yaparsam zararı olur mu ki

Bebek kg alıosa hiç kafanıza takmayın ne mutlu size 🤗 valla dr dan dr a tartılıyorum en son 12 kg almıştım üç hafta önce 😅 17-18 ile kapasam sevinirim iştahım açık bi hayli bu son dönemde 😂

Back
X