- 11 Şubat 2025
- 45
- 87
- 3
AminnInsallah ameliyat çok güzel geçer ve sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminnInsallah ameliyat çok güzel geçer ve sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu.
Canım valla ben de tebrik ediyorum 37 yi görenleri maşallah diyorum hep . Ben 30 da ayrılıyorum doğum iznine . Bugün dedim bi cesaret işe gideyim . Ama yok mümkün değil yarından itibaren izin yazdım . İzinleri de heba ediyorum böyle ama dayanacak gibi değilKızlar bugün bizim de kontrolümüz vardı 32+1 olduk tam oğluşum 1940 gram olmuşçok sukur her şey yolundaydı bundan sonra 2 haftada 1 cagiracagini söyledi ve artık her randevudan önce Nst ye girecekmisim 34. Hafta itibariyle nstlerim basliyo bı de resmi olarakta doğum iznini baslattik bugün bu arada gerçekten bu haftaya gelen hala çalışmaya devam hamile arkadaşlarımla da ayrı gurur duyuyorum kendimi de büyük bı şey başarmış gibi hissediyorum çünkü günde 2 saatimin yolda geçtiği her sabah 6 da uyandigim bı isim vardı ve servis şoförü o kadar kötü araba kullaniyodu ki ilk zamanlar düşük riskinden son zamanlar bı şey olacak diye hep korkuyodum defalarca kez soğukta karanlıkta öğurerek ağlayarak gittiğimi biliyorum bu haftaya gelince kendimi gercekten büyük bı basari kazanmis gibi hissettim
![]()
Tüm marketlerde var ben Eker veya içim laktozsuz alıyorum. Yalnız kefir genelde skt si kısa olan bir ürün onu takip edin kısa sürede bitirin, dolapta muhafaza edinNerden hangi marka alıyorsun peki kefiri ?
Evet sizin ikiz bı de ekstra daha zor biraz kendimizi de dinlemek gerekiyo bence ya bı çoğumuzun belki de hayatında 1 kere yaşayacağı bı dönem canımız sağolsun bu haftaya iyi geldik sonra bı daha ömrümüz boyunca çalışıp durcaz nasıl olsa biraz bu sürecin tadını çıkaralım ben doğum izninden sonra ayrılmayı düşünüyorum isimin evime çok uzak olması bı de beklediğim zammın yapılmaması sebebiyle o yüzden uzatmaya hiç niyetim yoktu derdim 32 yi görmektiCanım valla ben de tebrik ediyorum 37 yi görenleri maşallah diyorum hep . Ben 30 da ayrılıyorum doğum iznine . Bugün dedim bi cesaret işe gideyim . Ama yok mümkün değil yarından itibaren izin yazdım . İzinleri de heba ediyorum böyle ama dayanacak gibi değil![]()
Yaa ne tatlısınızİçine sinen renk en güzel renktirinsan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yapmalı diye düşünüyorum. Siyah da gayet güzel ve şık olur bence
Bende 33+2 deyim. İşe devam ediyorum ama iş yerim eve yakın eşim kapıya bırakıp kapıdan alıyor. Öylr olmasaydı sanırım 32 de bırakırdım. Çünkü işten ziyade yol insanı acayip yorar. Bi iki kez eşim gelemeyince kendim eve gittim ben bırakcam işi tripleeine girdim çok zor geldi banaKızlar bugün bizim de kontrolümüz vardı 32+1 olduk tam oğluşum 1940 gram olmuşçok sukur her şey yolundaydı bundan sonra 2 haftada 1 cagiracagini söyledi ve artık her randevudan önce Nst ye girecekmisim 34. Hafta itibariyle nstlerim basliyo bı de resmi olarakta doğum iznini baslattik bugün bu arada gerçekten bu haftaya gelen hala çalışmaya devam hamile arkadaşlarımla da ayrı gurur duyuyorum kendimi de büyük bı şey başarmış gibi hissediyorum çünkü günde 2 saatimin yolda geçtiği her sabah 6 da uyandigim bı isim vardı ve servis şoförü o kadar kötü araba kullaniyodu ki ilk zamanlar düşük riskinden son zamanlar bı şey olacak diye hep korkuyodum defalarca kez soğukta karanlıkta öğurerek ağlayarak gittiğimi biliyorum bu haftaya gelince kendimi gercekten büyük bı basari kazanmis gibi hissettim
![]()
Doğru söylüyorsunuz gerçekten. Şimdiden yorgunluk çökmeye başladı ve çantayı hazırlamak için gücüm yok gerçektenBir de annem geldi bugün onunla bebişin kıyafetlerini yıkadık kurumasini bekliyoruz doğru dürüst bı şey yapmamis olmama rağmen çok yoruldum ordan oraya gidip ayakta durmak bile yetti hepsi cidden bı anda halledilecek işler değilmiş biz günlere bolduk bı gün yıkarız bı gün utuleriz bı gün çantasını hazırlarız diye ama bence de tam olarak bu haftalarda başlamak gerekiyomus 35-36.haftada daha zor olurmus
Bende sürekli içeyim diyorum kefir hangi marka iyidir bilemedigim için alamadım bi türlü doktora sormayı da unutuyorum hep ekerim bende laktozsuz alayım o zmn teşekkür ederimTüm marketlerde var ben Eker veya içim laktozsuz alıyorum. Yalnız kefir genelde skt si kısa olan bir ürün onu takip edin kısa sürede bitirin, dolapta muhafaza edin
Altinkilic önermişti dr bize ek gıda zamanı kızıma da içirdim hep tadı güzel ona da bakabilirsinizBende sürekli içeyim diyorum kefir hangi marka iyidir bilemedigim için alamadım bi türlü doktora sormayı da unutuyorum hep ekerim bende laktozsuz alayım o zmn teşekkür ederim![]()
Himmm bakayım onu duymamıştım hiç laktozsuz olması gerekiyor bana laktoz alerjim varAltinkilic önermişti dr bize ek gıda zamanı kızıma da içirdim hep tadı güzel ona da bakabilirsiniz![]()
Aynısını kullanıyorum günde 2 kez. Demiri damardan mecbur kalmadıkça vermiyorlar çünkü alerjik reaksiyon geçirme riski çok yüksek. Emilim sorunu yoksa önceliğiniz ağızdan almak olsun. Ben beceremedim gerçi de, dikkat edicem inş bundan sonra.Canım ben dediğin markayı kullanıyorum Extramag diye birşey ama yetmiyor sanırım doktorum ilave soda iç günde 1-2 dedi. Benim bebekler resmen beni sömürüyor. 30‘unda bir aile hekiminde kan tahlili vereceğim. Bakalım değerlerim ne durumda .
57 ile hamile kaldım. 64 kiloyum şu an. Bebeğimin gelişimi gayet iyi. Benim sağlık durumumda da bir sıkıntı yok çok şükürMerhaba kızlar kaç kilo aldıpınızı merak ediyorum bnm hiç iştahım yok bişey yiyemiyorum ağır bi soğuk alıınganlığı geçirdim ondan öncede iştahsızdım ama şimdi daha çok ve elim ayağım titriyor bayılacak gibi oluyorum doktora soyledim ama bırmaş dedi bebeğin gelişimide gayet iyi 2 kilonun üzerinde siz kaç kilo aldınız yazarmısınjz bn 68 ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum
Ne güzel işte bebek iyi sen az kilo almışsın sende iyiysen herşey yolundadır. Bende çok kilo aldım diye kafaya takıyorum l, dikkat ediyorum öyle benimde çok iştahım yoktur, acıktığımı bile bilmem,dikkat ediyorum tatlı çok sevmem zaten kırk yılda bir sütlü tatlı yersem belki, spor yapiorum yürüyüş yapiorum yinede 52 kilo ile hamile kaldım 65 olmuşum 13 kilo . Ayyy bak yine darlandimMerhaba kızlar kaç kilo aldıpınızı merak ediyorum bnm hiç iştahım yok bişey yiyemiyorum ağır bi soğuk alıınganlığı geçirdim ondan öncede iştahsızdım ama şimdi daha çok ve elim ayağım titriyor bayılacak gibi oluyorum doktora soyledim ama bırmaş dedi bebeğin gelişimide gayet iyi 2 kilonun üzerinde siz kaç kilo aldınız yazarmısınjz bn 68 ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum
Evet evet laktozsuz da var migrosta falan bulabilirsinizHimmm bakayım onu duymamıştım hiç laktozsuz olması gerekiyor bana laktoz alerjim var
Bebek kg alıosa hiç kafanıza takmayın ne mutlu sizeMerhaba kızlar kaç kilo aldıpınızı merak ediyorum bnm hiç iştahım yok bişey yiyemiyorum ağır bi soğuk alıınganlığı geçirdim ondan öncede iştahsızdım ama şimdi daha çok ve elim ayağım titriyor bayılacak gibi oluyorum doktora soyledim ama bırmaş dedi bebeğin gelişimide gayet iyi 2 kilonun üzerinde siz kaç kilo aldınız yazarmısınjz bn 68 ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum