Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Benim de bacak ağrım kramplar ve kalça ağrım çok oluyordu bide ben spor yapiorum yürüyüş de yapiorum baya bacak ağrısı yasiordum ocean markasının magnezyumunu aldık o günden beri ağrı sızı yok uykularım çok kaliteli valla bence ocean alsın tüm hamileler
Canım ben dediğin markayı kullanıyorum Extramag diye birşey ama yetmiyor sanırım doktorum ilave soda iç günde 1-2 dedi. Benim bebekler resmen beni sömürüyor. 30‘unda bir aile hekiminde kan tahlili vereceğim. Bakalım değerlerim ne durumda .

Yarın aylardır beklediğim bi eğitime gidicem. Çok uykum var erkenden yatıp uykumu almak istiyorum ama yine huzursuz bacağım tuttu 😭Hep duyardım ama böyle berbat bi şey olduğunu bilmiyordum. Daha basit bir şey sanıyordum. Bu hamileliğimde daha önce hayatımda hiç tecrübe etmediğim şeyleri tecrübe ettim. Gebeliğin başından beri sürekli tekrarlayan vajinal enfeksiyon (sistit bile olmamıştım hiç), şimdilerde huzursuz bacak 😭 demir takviyemi içmiyordum uzunca bir süredir. Demir eksikliği yaparmış bunu 😭 kendim kaşındım sanırım. Ay berbat bir hismiş ama duramıyorum sabit, kalkıp sürekli evin içinde gezesim var ama bunun için enerjim yok uykum da var 🙈 demiri en hızlısından yükseltmem lazım
Benim de demir düştü galiba iyice . İlaç kullanıyorum ama fayda ettiği söylenemez bahsettiğin gibi gece kalkıp yürüyorum yatamıyorum bir türlü . Demiri damardan veriyorlar eğer istenilen oranda olmazsa .bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz.

Demir, kan ilaçları ihmal etmeyin düzenli almaya çalışın bebek her türlü bizden alıyor sorgusuz :) bizim vücut sorun oluyor bol bol yoğurt yiyin düzenli beslenebiliyorsan vitamin gerek yok demişti benim perinatoloji doktoru dışardan alman daha iyi diye bir avuç beyaz leblebi ye dedi en son gittiğimde son haftalar kendimize her zamankinden daha iyi bakmamız lazım

Canım ben dediğin markayı kullanıyorum Extramag diye birşey ama yetmiyor sanırım doktorum ilave soda iç günde 1-2 dedi. Benim bebekler resmen beni sömürüyor. 30‘unda bir aile hekiminde kan tahlili vereceğim. Bakalım değerlerim ne durumda .
Oyyyy kıyamam ikiz daha değişik oluyor heralde bende ocean extramag kullanıyorum tabi soda da içiyorum günde 1-2 tane içiyorum bende bilmiyorum ya çok şükür bende kalmadı ağrı sızı

Merhaba, enfeksiyon için probiyotik alıyor musunuz? En azından günde iki bardak kefir içmelisin dedi doktorum ve probiyotik yazdı bana ben rahatlattığını düşünüyorum. Bir de evde çamaşır giymemek, bol pijama veya etek giymek/ genital bölgeyi kuru tutmak iyi geliyor.

Kefir yurtdışında zorunlu gibi bir şeymiş gebelikte, bebeğin bağışıklığını da güçlendiriyor ve kilo aldırıyor. Eker kefirin üstüne 1 mlde 10 milyar faydalı bakteri diyordu sanırım bu müthiş bir oran, hem sizin hem bebeğinizin bağışlığı için. Tüm annelere duyurmuş olayım kefir gebelikte çok çok faydalıymış, içmeye çalışalım yarasın bebişlere 😍
Nerden hangi marka alıyorsun peki kefiri ?

Deneyin bence bana çok faydası oldu umarım sizede olur bana da hamile bir arkadaşım önermişti onunda ağrılarını geçirmiş ben devletin karşıladığı bi magnezyum kullanıyordum o yetersiz kalıyordu pelvik ağrısı da yaşıyordum bak siz deyince hatırladım şimdi o da yok
Ben magnezyum diasporal kullanıyorum farklı bişey daha kullandım hiç bişeye yaramıyor
uygun olur diye düşünüyorum.

sitesinde şöyle yazıyor; Hamilelikte Uçak Yolculuğu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

"Hamileyken Uçak Yolculuğu Yapmak İçin Rapor Gerekir mi?
Uçuşlarımıza katılmayı düşünen anne adayları için sağlık raporu beklememekteyiz. Kurallara uyulduğu sürece sağlık raporu olmayan anne adaylarının uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur.

Hamilelikte Uçak Yolculuğu Yapılabilir mi?
Hamile yolcularımız, hamilelik süresi kurallarına uydukları sürece uçakla seyahat edebilir. Pegasus politikalarına göre tekil hamileliklerde, hamileliğin 36. haftasına kadar uçakla seyahat edilmesinde bir sorun yoktur. Çoğul hamileliklerde ise bu süre 32 haftadır. Hamileliği bu süreyi geçen yolcularımızı, doktor raporları olsa bile uçuşlara kabul edememekteyiz. Bunun yanı sıra hamile yolcularımızdan uçakla seyahat etmeden önce uzman bir doktora danışarak sağlık durumlarına ilişkin onay almalarını tavsiye ederiz."
Bakalım inşallah bişey istemezler ya.. birde onun için gerilmek istemiyorum..

Yarın uçak seyehatim var 33+4 olcağım Ajet benimki, doktorum arayıp görüşmemi istiyorlarsa rapor vereceğini söyledi aradım sordum 28-36 hafta arası rapor istiyoruz dediler o yüzden rapor aldım bende.
sen raporunu vermeden kendileri isteyecekmi bakalım kontuarda. Ben pegasus ile uçacağım. Sorun doktorum rapor vermek istemiyor riskli gebelik diyor ama ben doğuma gidiyorum zaten..

Benim de demir düştü galiba iyice . İlaç kullanıyorum ama fayda ettiği söylenemez bahsettiğin gibi gece kalkıp yürüyorum yatamıyorum bir türlü . Demiri damardan veriyorlar eğer istenilen oranda olmazsa .bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz.
Ben kabız oluyorum diye kan ilacı kullanamamıştım bitkisel bir ilaç önermişti doktor oda hiç yükseltmemis en son kontrolümde demir 4.4 seni bu şekilde hastaneden çıkarmam dedi serum verdiler kırmızı ve ilaçları mecburen kullaniyirum çok düzenli kullandım şükürler olsun ki kabız da olmadım bakalım henüz 3 hafta olacak haftaya kontrolde görürüz faydası oldu mu

Kızlar bgn bebişin kıyafetlerini ayırdım, o kadar çok kıyafet olmuş ki, kız kardeşimin de bebisten gelenler de vardı, kendi aldıklarımız, hediye gelenler derken çok fazla kıyafet olmuş şimdiden, neyse lekeli olanları ayırdım ebebeğin toz leke çıkarıcı deterjanını almıştım ben, su kaynatıp kıyafetleri leke çıkarıcıyla birlikte bastım beklettim tertemiz çıkardı lekeleri. Daha yeni olan kıyafetleri yıkamaya başlayamadım bile, bgn sabahtan beri bunlarla uğraşıyorum hepsini yıka ütüle hastane çantasını hazırla bence tam bir hafta alır. Çok yoruldum bgn ama en azından biseye başlamak çok rahatlattı beni hep aklımın bi köşesindeydi çünkü.

Ben magnezyum diasporal kullanıyorum farklı bişey daha kullandım hiç bişeye yaramıyor

Bakalım inşallah bişey istemezler ya.. birde onun için gerilmek istemiyorum..

sen raporunu vermeden kendileri isteyecekmi bakalım kontuarda. Ben pegasus ile uçacağım. Sorun doktorum rapor vermek istemiyor riskli gebelik diyor ama ben doğuma gidiyorum zaten..
Yarınki duruma göre size yazarım ben.

Kızlaar 34+3 kontrolden geliyorum. Bebiş 2300 olmuş çok şükür 🤗 Doktor da çok pozitif şeyler söyledi içim rahatladı son birkaç gündür iyi hissetmiyordum 🤗 bir de magnezyum verdi. Bu vajinal ağrının sebebi bebişimin aşağıya yaptığı baskıymış ve normalmiş 🤗 bende haberler bu kadar umarım sizler de iyisinizdir

Kızlaar 34+3 kontrolden geliyorum. Bebiş 2300 olmuş çok şükür 🤗 Doktor da çok pozitif şeyler söyledi içim rahatladı son birkaç gündür iyi hissetmiyordum 🤗 bir de magnezyum verdi. Bu vajinal ağrının sebebi bebişimin aşağıya yaptığı baskıymış ve normalmiş 🤗 bende haberler bu kadar umarım sizler de iyisinizdir
Günümüz yakın kilolarıda öyle ☺️

Kızlar bugün bizim de kontrolümüz vardı 32+1 olduk tam oğluşum 1940 gram olmuş 🥹 çok sukur her şey yolundaydı bundan sonra 2 haftada 1 cagiracagini söyledi ve artık her randevudan önce Nst ye girecekmisim 34. Hafta itibariyle nstlerim basliyo bı de resmi olarakta doğum iznini baslattik bugün bu arada gerçekten bu haftaya gelen hala çalışmaya devam hamile arkadaşlarımla da ayrı gurur duyuyorum kendimi de büyük bı şey başarmış gibi hissediyorum çünkü günde 2 saatimin yolda geçtiği her sabah 6 da uyandigim bı isim vardı ve servis şoförü o kadar kötü araba kullaniyodu ki ilk zamanlar düşük riskinden son zamanlar bı şey olacak diye hep korkuyodum defalarca kez soğukta karanlıkta öğurerek ağlayarak gittiğimi biliyorum bu haftaya gelince kendimi gercekten büyük bı basari kazanmis gibi hissettim 🥹

Bir de annem geldi bugün onunla bebişin kıyafetlerini yıkadık kurumasini bekliyoruz doğru dürüst bı şey yapmamis olmama rağmen çok yoruldum ordan oraya gidip ayakta durmak bile yetti hepsi cidden bı anda halledilecek işler değilmiş biz günlere bolduk bı gün yıkarız bı gün utuleriz bı gün çantasını hazırlarız diye ama bence de tam olarak bu haftalarda başlamak gerekiyomus 35-36.haftada daha zor olurmus

Dönmüş mü bebek baş aşağı pozisyona

Back
X