- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
Ah keşke olsa canım 1 tane olsun sağlıklı olsun diyorum gönül ister ikiz olsunAh keşke olsalar ikiz üçüz canim benim kan pihtilasmasi yokmus ama meilliymisim soktor 2 gunde bir coraspirin kullan gebe kalinca iğneye başlariz dedi ama tabi bu tedbir amacli sorun oldugundan değilmiş ben esimin degerlerini ne yapsam iyi edemedim sigara cok iciyor hocalar hemen tup bebek yaptirin diyor esime anlamiyorum gebe kalabiliyorum vitamin kaynakli olmasa promotil men basliyor 1 ay bitmeden hamile kaliyorum ama bu defa mfk alirsam 2 ay kullanip sonra deneyeykm diyorum herhalde spermler tam saglikli olmadan kaliyorum artik ne yapacaginida bilemiyor insan allah yardimcimiz olsun cok zor durummus insan yasayinca anliyor
Doktor dediyse kullan canım tedbir amaçlı fazla ilerlemeden daha iyi olur
Ben hep tedavi olsun istedim 2 yıllık evliyim hiçbiri tedavi vermedi normal herşey hiçbir sıkıntı yok stresi atın kafadan olur bana vitamin vermişti toz şase onları kullanmıştım yine ortada bişi yok. Bende prof. gidicem eğer yılbaşına kadar olmazsa tüp bebek istiyorum canım bende aşılama vs uğraşmak istemiyorum ..
Ama MFK ürünleri erkeklerde sperme çok iyi geldiğini duymuştum ve hoca da sürekli paylaşıyor sende dene ne kaybedersin ki belki gebe kalırsın bilinmez
Şifa olur
Sağlıksız sperm diye düşünme sağlıksız bebek tutunmazmış anneye doktorum öyle demişti o yüzden içini ferah tut ..
Olmazsa tüp bebek denersin
Hayırlısı ne ise o olsun canım bunu yaşayan çeken bilir ...
Rabbim isteyenlere kolaylıkla nasip etsin inşallah
Dediğin gibi Allah yardımcımız olsun canım bu herkes de var bu nesilde sebepsiz infertilite ne olacak bilmiyorum