- 29 Kasım 2023
- 424
- 249
- 23
- Konu Sahibi ahsennayaz
Hiç farketmedim takvimi yolladımMesajımdan alıntı yapmamışsın hayatım bildirim gelmedi bakayım hemen..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç farketmedim takvimi yolladımMesajımdan alıntı yapmamışsın hayatım bildirim gelmedi bakayım hemen..
Takvimdeki hangi gün olmuştur hiç bilmiyorum ama bu metal tat çok tuhaf birde rahmimde batma oldu bugün bikezMesajımdan alıntı yapmamışsın hayatım bildirim gelmedi bakayım hemen..
3 ocağa kadar mı bekleyeyim canım yoksa ay sonu yapsam çıkar mıHayatım 20 yumurtlama görünüyor, 28 günlük döngüde bir sonraki reglden 14 gün önce yumurtluyorsun.20 21 döllenirse en erken 30 Aralıkta belli olabilir (10-12 arasında en erken 10. Günü baz aldım) ama doktorlar 14 gün garanti olsun diye koyuyorlar. 20 ya da 21 aralığın üzerine en erken 10 en geç 14 gün koyman gerekiyor. Erken belirti hisseden de var döllenmiş yumurta hareketini hisseden de. 3 Ocakta da regl olmaman gerekir.
3 ocağa kadar mı bekleyeyim canım yoksa ay sonu yapsam çıkar mı
Çok teşekkür ederim inşallah güzel haberler alırız paylaşırızAralığın sonunda bir test yap bence ama çıkmazsa olmadı diye düşünme. Regl gününü ya da gecikmeni bekle. 3-4-5 Ocakta yapabilirsin tekrardan hayatım
Senden de güzel haber bekliyorum yeni yıl mucizeniAralığın sonunda bir test yap bence ama çıkmazsa olmadı diye düşünme. Regl gününü ya da gecikmeni bekle. 3-4-5 Ocakta yapabilirsin tekrardan hayatım
İnşallah yeni yıla güzel bir sürprizle gireriz Haberleşeliiim ben de o tarihlerde test yapacağım gibiÇok teşekkür ederim inşallah güzel haberler alırız paylaşırız
bildim canım yarın sabah erken gebelik testi yap istersenGeçen gün merveett sana yollamıştım takvimi hatırladın mı o zaman kasık ağrılarım vardı arada yine oluyor gerçi ama bugün ilk kez metal tat hissettim
Selaam, yumurtlama takibi yaptınız mı? Bu arada kimyasaldan sonra hemen kalanlar var…herkese selam, arada okuyordum siteyi gizlice:) başlık çok hoşuma gitti ve üyelik yaptım. Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu kavramı yeni öğrendim neler varmış ya:) o kadar ilgisizdim konuya. bat dan 2 gün önce koyu kahve akıntı olunca hayırdır ya dedim test verdim beta hcg yüksek çıktı dedim hamileyim şok, 3 gün sonra regl oldum. beta pıt pıt düştü. 3 gün bile hamile hissetme olasılığı değişik bir hismiş. şimdi 20 gündür deli gibi kendimi dinliyorum ağrı var mı belirti var mı bir anda hamile olma istedi geldi acayipmiş. bugün bat a (31 aralık) 6 gün var yani erken gebelik test yaptım negatif çıktı. psikoloji bozucu bir şey ya:) Bence bat ın geçmesini beklemek en akıl karı durum. Ama insan dayanamıyor bu işe girince kara delik gibi:) Herkesin 2025 bebiş isteklerinin kabul olması dileğiyle.
Dinlenmen doğru olur eğer doktor önerdiyse ama sen bilirsin :)Merhaba kızlar bu ay başarısız tüp bebek denemem oldu çok önümdeki döngüde ovulasyon takibiyle deneyeceğim dinlenme ayı ama ben boş geçirmek istemiyorm
ay evet ya o bataklığa da düştüm:) bir gebenin günlüğü sitesinden strip test aldım, her gün yaptım, pik gördüm değerlendirdim, çatlama da değerlendirdim. applerdeki takvim ile yumurtacık uyumlu çıktı. Çok düzenlidir döngüm geçen ay o yüzden lekelenme görünce hayırdır ya demiştim. Yerleşme kanamasıymış, şimdi yeni takıntım da acaba yine aynı kanama olacak mı diye beklemek:)Selaam, yumurtlama takibi yaptınız mı?
ay evet ya o bataklığa da düştüm:) bir gebenin günlüğü sitesinden strip test aldım, her gün yaptım, pik gördüm değerlendirdim, çatlama da değerlendirdim. applerdeki takvim ile yumurtacık uyumlu çıktı. Çok düzenlidir döngüm geçen ay o yüzden lekelenme görünce hayırdır ya demiştim. Yerleşme kanamasıymış, şimdi yeni takıntım da acaba yine aynı kanama olacak mı diye beklemek:)
Ben asla bir uzman değilim, ama kendi kimyasal gebeliğimden sonra eczacı arkadaşıma ( şuan hamile) ne yapayım bekleyeyim mi dediğimde, vücudumuz çok başarılı bu konuda hiç endişelenme devam et dedi. Bence pozitif yaklaşalım güzel düşünelim.Merhaba kızlar bu ay başarısız tüp bebek denemem oldu çok önümdeki döngüde ovulasyon takibiyle deneyeceğim dinlenme ayı ama ben boş geçirmek istemiyorm
31 aralık:) bat, ya bende 3 aydır tam saldım çayıraydım, ne takip ne vitamin sonra kimyasal beynime kısmi hormon bulaştırdı galiba:) yemek yaparken bile you tube dan insanların hamilelik belirtisi videolarını dinliyorum:) o rivayeti de okudum. Ama her ay ihtimalimiz %20 gibiymiş.Ben bir kere denedim olmadı şimdi saldım çayıra mevlam kayıra Döngünüzün düzenli olması resmen nimet. Batınız ne zaman? :) Kimyasaldan sonra hemen hamile kalınıyor diye bir rivayet var…
Belirtiniz var mı pekii? :) Gecikirseniz test yapacaksanız topik olarak yapalım %20 de düşük geldi. Of of. Ben de salmıştım hamilelik düşünmüyordum ama kasık batmaları ve rahim içi yanmaları beni şüpheye soktu yine sitede buldum kendimi ne güzel bakmıyordum31 aralık:) bat, ya bende 3 aydır tam saldım çayıraydım, ne takip ne vitamin sonra kimyasal beynime kısmi hormon bulaştırdı galiba:) yemek yaparken bile you tube dan insanların hamilelik belirtisi videolarını dinliyorum:) o rivayeti de okudum. Ama her ay ihtimalimiz %20 gibiymiş.
hayali belirti mi gerçek mi ayırt edemiyorum, belim ağrıyor geçiyor , kasığım ağrıyor geçiyor, geçen ay ama hiçbir belirti yoktu farkında bile değildim. Bende doktora tezim var diye düşünmüyordum. Ama doktor eee yeter 3 ay dene dedi. Çünkü her şey yolunda bile olsa belirli bir yaştan sonra 6 ay sonrasında değerlerin aynı kalır mı garantisi yok dedi. Bende hee hı hı moduyla dinledim ama korunma işini bırakmıştım 3 aydır ama asla yumurta takibi filan yapmamıştım. Sizin kaç gün var bat'a, kasık olayınız bir belirti olabilir bence. Bazı yorumlar hiç belirti olmaz diyor, bazıları ise buram buram tüm belirtileri hissediyor.Belirtiniz var mı pekii? :) Gecikirseniz test yapacaksanız topik olarak yapalım %20 de düşük geldi. Of of. Ben de salmıştım hamilelik düşünmüyordum ama kasık batmaları ve rahim içi yanmaları beni şüpheye soktu yine sitede buldum kendimi ne güzel bakmıyordum
Kaç yaşındasınız? Benim bat falan yok maalesef tek yumurtalığımda pcos görüntüsü var, reglim düzensiz. Hamile olmazsam tekrar doktora gideceğim. Birkaç gün önce sol kasığım battı hatta az önce de öyle bir battı ki yerimden sıçradım. Üç gece önce rahmim cayır cayır yandı yumurtalarım da öyle. Şimdi kasıklarım regl olacak gibi dolu. Pazartesi bir test yaptım ama negatif gibi duruyor. O yüzden yumurtluyorsam da onun ağrısıysa diye Pazartesiden beri değerlendiriyorum Göğüs ağrım yok beni şüphelendiren bu oldu. Kasımda göğüslerim davul gibi olmuştu, hamileyim sandım sonuç olarak fenasal anlamda kırmızıyı gördüm. Bu ay göğüslerde tık olmayınca ama kasık ağrım çok olunca regle yormadım belirtiyi hamileyim diye düşünmüştüm. Şimdi el mahkum bekliyorum Ocak ayının ilk haftasında bir sonuç alamazsam doktora gideceğim. Normalde kafadan atmıştım hamileliği ama kasık ve yumurtalığımda hayatımda ilk defa böyle hissettim. Ondan yine buraya düştüm.hayali belirti mi gerçek mi ayırt edemiyorum, belim ağrıyor geçiyor , kasığım ağrıyor geçiyor, geçen ay ama hiçbir belirti yoktu farkında bile değildim. Bende doktora tezim var diye düşünmüyordum. Ama doktor eee yeter 3 ay dene dedi. Çünkü her şey yolunda bile olsa belirli bir yaştan sonra 6 ay sonrasında değerlerin aynı kalır mı garantisi yok dedi. Bende hee hı hı moduyla dinledim ama korunma işini bırakmıştım 3 aydır ama asla yumurta takibi filan yapmamıştım. Sizin kaç gün var bat'a, kasık olayınız bir belirti olabilir bence. Bazı yorumlar hiç belirti olmaz diyor, bazıları ise buram buram tüm belirtileri hissediyor.