• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

Canım bu programlar hiç bir halta yaramadı bende programa göre diyelim 13 en yüksek gebe kalma tarihiydi ben Ovilasyon testi takibi yaptım 18 de yumurtladım o yüzden test ile takip öneririm sana şuan için de erken gebelik için Ama Allahım nasip etsin tutmuş olsun umarım 🌸
Çok teşekkür ederim çok sağolun. Hepimize Allah inşallah sağlıkla nasip eder 🙏

Ben Ben de aynı ilacı kullandım şu an 4-5 aydır kullanıyorum bir faydası olmadı Ben de P c o s yok ama bana bunu verdi kullandım bir faydasını göremedim Siz gördünüz mü acaba
Ben 1 ay kullandım ikinci ayimra rahim filmi çekildi ilişki yasak olunca bu ay kullanmadım

Kızlar herkese selam💞
Ne durumdasınız biraz sohbet edelim istedim
Benim bat 4 Ocak
Son 3-4 gündür kasıklarım ağrıyor aslında reglime daha çok var. İnşallah hamileyimdir🥹💞içimde böyle bi his var sizler nasılsınız var mı belirtileriniz

Kızlar herkese selam💞
Ne durumdasınız biraz sohbet edelim istedim
Benim bat 4 Ocak
Son 3-4 gündür kasıklarım ağrıyor aslında reglime daha çok var. İnşallah hamileyimdir🥹💞içimde böyle bi his var sizler nasılsınız var mı belirtileriniz
Daha benim yumurtlamama var ama inşallah siz gebesinizdir yeni yılın ilk hediyesini almış olursunuz 🙏🌸

IMG_9738.png

Geçen gün merveett merveett sana yollamıştım takvimi hatırladın mı ☺️o zaman kasık ağrılarım vardı arada yine oluyor gerçi ama bugün ilk kez metal tat hissettim

Back