• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

Kızlar herkese merhaba
Aralık ayı reglimden sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz çalışmalara başlayacağız 🙈🙏Bu konuyu benim gibi yakın zamanda hamile kalmak isteyenler için açtım. Hadi gelin birbirimize destek olalım. Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🌸🙏
Beennn. Ovulasyon testi yapıyorum bu ay onun dışında birazcık kilocuk var bende ondan kurtulmaya çalışıyorum. Bir de diş randevum var yarın bakalım ne diyecekler. Dış çok önemli diyorlar çünkü. 😂

Beennn. Ovulasyon testi yapıyorum bu ay onun dışında birazcık kilocuk var bende ondan kurtulmaya çalışıyorum. Bir de diş randevum var yarın bakalım ne diyecekler. Dış çok önemli diyorlar çünkü. 😂
Canım aramıza hoşgeldin güzel haberler olsun hepimize inşallah 🙏🌸

IMG_9177.jpeg

Kızlar prodoctor marka erken gebelik testi
Döngünün 23. Günü
Bata tahmini 5-7 gün var

2 gün önce de ovülasyonum pik çıktı

Eklentiler

• IMG_9176.jpeg
    IMG_9176.jpeg
    100 KB · Görüntüleme: 9
Canım bende şimdi sana yazmak için girdim inan ki . Çok fazla batma hissediyorum rahmimde ve oturamıyorum rahat. Kötü bişey olabilir mi bende kist falan mı oluştu acaba bilgin var mı
Regl olurken öyle bişi oluyor muydu? Kist mist kötü düşünme.kimde ne tepki olacağını bilmiyoruz test yapıcak mısın akşam? 3.gün bugün

Tıbbi olarak güvenilir olmayan bir korunma yöntemi ve ayrıca erkeğe Bi müdahale yok bunda da. Vicdan yapacağınız Bi durum da yok yani rahat olun😊
Çok teşekkür ederim ama tıbbi olarak güvenilir değil mi geri çekilme yöntemi çünkü ben güvenilir olduğunu biliyorum ☺️

Kızlar Merhaba bugün test verdim reglm 4 gün geçmişti 113,3 çıktı sizce nasıl ? tahmini 4 haftalık mı oluyor .

Kızlar adetin 12.günü ovülasyon testim tertemiz tek çizgi çıktı. Birazcık silik olması gerekmez miydi biraz kramplarım ve uzayan akıntım vardı böyle 1-2 günde kopkoyu pike dönen var mı :(

Kızlar adetin 12.günü ovülasyon testim tertemiz tek çizgi çıktı. Birazcık silik olması gerekmez miydi biraz kramplarım ve uzayan akıntım vardı böyle 1-2 günde kopkoyu pike dönen var mı :(
Testi doğru saatlerde sıvı almadan yapıyorsun dimi

Back
X