- 29 Kasım 2023
- 432
- 251
- 23
- Konu Sahibi ahsennayaz
İnternette maalesef öyleİnternette yorumlara bakınca valla o kadar şey yazıyor ki… insan etkileniyor
Hiç bakmayın moralinizi bozmayın
Stres yapmamamız gerekiyor çünkü bu süreçte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternette maalesef öyleİnternette yorumlara bakınca valla o kadar şey yazıyor ki… insan etkileniyor
Haklısınız bir kaç aydır düzenli olan reglim şuan hep düzensiz ilerliyor… stres ve prolaktin yüksekliğinden galibaİnternette maalesef öyle
Hiç bakmayın moralinizi bozmayın
Stres yapmamamız gerekiyor çünkü bu süreçte
Ay yok hiç bilmiyorumKızlar Çin takvimi hesaplamayı bilen var mı ?
Bendeee deniyorum sizce nasıl yapmam gerekiyorAyy ben hahaha
Merhaba dr bana da inofolic combi pembe olanı verdi ama adetim yaklaşıyor ne zaman başlasam hapaYaa ne güzel inşallah bu ay bende umutluyum ovulasyon inofolic combi falan çok dikkat ettim kendime
Adetin ilk günü başlamanız gerekiyor doktor bana öyle dediMerhaba dr bana da inofolic combi pembe olanı verdi ama adetim yaklaşıyor ne zaman başlasam hapa
Ben Ben de aynı ilacı kullandım şu an 4-5 aydır kullanıyorum bir faydası olmadı Ben de P c o s yok ama bana bunu verdi kullandım bir faydasını göremedim Siz gördünüz mü acabaAdetin ilk günü başlamanız gerekiyor doktor bana öyle dedi
Allahım en koşa sürede sağlıklı bir şekilde kucağını doldursun canım kafana çok takma akışına bırak daha kolay olur herşeyKızlar yaş kaç? Ben de regl olmayı bekliyorum gebelik için. İki bucuk ay once erken doğumla bebeğimi kaybettim rahim boyu kısalmıştı. Ayrıyeten pcosum iki yılda zor kaldım gebe. İnsallah bu sefer kolay kalabilirim
erken canım ama belli de olmaz yumurtlama da olabilir ovulasyon testi yaptın mıKızlar bat 4 Ocak ama benim sağ kasığımda ağrı var. Bu ay korunmasız birliktelik oldu. Geçtiğimiz haftayı değerlendirdik. Şimdi bu kasık ağrılarım için acaba çok mu erken yada üşüttüm diye mi yardımcı olur musunuz bu gebelik belirtisi olabilir mi acaba
Daha önce hiç ovülasyon testi yapmadımerken canım ama belli de olmaz yumurtlama da olabilir ovulasyon testi yaptın mı
Canım bu programlar hiç bir halta yaramadı bende programa göre diyelim 13 en yüksek gebe kalma tarihiydi ben Ovilasyon testi takibi yaptım 18 de yumurtladım o yüzden test ile takip öneririm sana şuan için de erken gebelik için Ama Allahım nasip etsin tutmuş olsun umarımDaha önce hiç ovülasyon testi yapmadım
Takvimi ekledim. Birliktelik olan günler 15-16-17-20-21 günlerde oldu.
Eki Görüntüle 3525027
Canım değerlerin normal çıkmış ve gebelik yok gorunuyorArkadaşlar lekelenmenin ardından pıhtı şeklinde koyu renk akıntım oldu bugun sabah hormon testi verdim doktor her ay bakiyor az önce sonuclarima baktım pazartesi sonuclarimi göstercem rica etsem gebeliğe etken olan test sonuclarim hangileri lütfen bakar mısınız bu arada geçen ay folidoce diye bir folik asit verdi 3 ay kullanmamı söyledi geçen ay TSH değerim 0.62 FSH değerim 3.60 çıktı bugünkü sonuclarimi atıyorum sizlere yorumlar mısınız lütfen