• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

33 ten yakında 34. Benimde bir yumurtalığımda yumurta sayısı az galiba, doktor hızlı hızlı konuştuğu için. Eskiden çikolata kistim vardı o biraz küçülmüş dedi. yılda 1 gidiyordum doktora. Benim yumurtlama zamanlarımda kasık batması her zaman oluyor sanki yumurta hangi taraftaysa orası batıyor gibi hep tek yönlü. yumurtluyor olma ihtimalin çok yüksek. Ama düzensizliğin var ise ovülasyon testeleri yap bence. Bir gebenin günlüğünü takip ediyor musun? Pcos hiçbir engel değil. sadece yumurta tahmini zor. Ayrıca çok okudum sende okumuşsundur, sağlıklı beslenme ve spor pcos'u tedavi ediyor. İnolac kullandın mı hiç? ben doktor değilim ama bir oku istersen içeriğini.

İyi geceler kızlar bizde geçen ay ilk defa korunmayı bıraktık olmadı ama herhangi birşey takip etmedim. Bu ay ovulasyon testi aldım bakalım hayırlısı :)

İyi geceler kızlar bizde geçen ay ilk defa korunmayı bıraktık olmadı ama herhangi birşey takip etmedim. Bu ay ovulasyon testi aldım bakalım hayırlısı :)
belirli hamile kalma oranları var okumuşsundur belki 6 ayda şu kadar 1 yılda bu kadar diye. ama ortalama her ay %20 ve vücudumuz her ay tam büyüklükte bir yumurta oluşturacak gibi garanti vermiyormuş. Tabi yaş, kilo gibi bir sürü faktörlerde değişken olarak etkiyi azaltıyor veya arttırıyor.

Ben asla bir uzman değilim, ama kendi kimyasal gebeliğimden sonra eczacı arkadaşıma ( şuan hamile) ne yapayım bekleyeyim mi dediğimde, vücudumuz çok başarılı bu konuda hiç endişelenme devam et dedi. Bence pozitif yaklaşalım güzel düşünelim.
Bende öyle düşünüyorum hızlıca kendini toparlıyor vücudumuz bende beklemek istemiyorum

Bende öyle düşünüyorum hızlıca kendini toparlıyor vücudumuz bende beklemek istemiyorum
sürecini bilmiyorum ama biyoloji bilgisi ile, eğer döllenmiş hücre rahme tutunmaya çalışıp kısa sürede (6-10 gün) olmadıysa zaten vücut onu atıyor operasyon olmadan.ve eski haline dönüyor.

33 ten yakında 34. Benimde bir yumurtalığımda yumurta sayısı az galiba, doktor hızlı hızlı konuştuğu için. Eskiden çikolata kistim vardı o biraz küçülmüş dedi. yılda 1 gidiyordum doktora. Benim yumurtlama zamanlarımda kasık batması her zaman oluyor sanki yumurta hangi taraftaysa orası batıyor gibi hep tek yönlü. yumurtluyor olma ihtimalin çok yüksek. Ama düzensizliğin var ise ovülasyon testeleri yap bence. Bir gebenin günlüğünü takip ediyor musun? Pcos hiçbir engel değil. sadece yumurta tahmini zor. Ayrıca çok okudum sende okumuşsundur, sağlıklı beslenme ve spor pcos'u tedavi ediyor. İnolac kullandın mı hiç? ben doktor değilim ama bir oku istersen içeriğini.
Bende de yumurta rezervin fazla demişti, ovülasyonu iki ay önce kullanıp yakalamıştım ama tutmadı. Pcos görünümü demişti bende doktor ama tek yumurtalığında. Zayıfsın o yüzden hamile kalmana engel bir durum değil demişti. Bu görünüm seni çok etkilemez demişti ama adet döngüm semalarda süzülüyor 😂 Inolac kullanmadım ocak ayında doktora gidip hamileliği saldım reglim düzenli olsun diye yalvaracağım 😂 Bir gebenin günlüğünü takip etmiyorum. Sola çok batıyordu dün gece sağa da battı, yumurtluyorsam yine iyi sevinirim. Sağlıklı beslenme konusunda sıkıntılıyım, spor olarak şimdilik yoga yapıyorum. Hamile olmazsam doktorum yumurtlama takibi yapalım demişti büyük ihtimalle tamam diyeceğim bu işe. 🍀

47 prolaktin 79 dan üç ayda anca bu kadar düştü ama bana doktor ilacı az kullan dedi şimdi gittim ilacı değiştirdi günlük yutuyorum

Bende de yumurta rezervin fazla demişti, ovülasyonu iki ay önce kullanıp yakalamıştım ama tutmadı. Pcos görünümü demişti bende doktor ama tek yumurtalığında. Zayıfsın o yüzden hamile kalmana engel bir durum değil demişti. Bu görünüm seni çok etkilemez demişti ama adet döngüm semalarda süzülüyor 😂 Inolac kullanmadım ocak ayında doktora gidip hamileliği saldım reglim düzenli olsun diye yalvaracağım 😂 Bir gebenin günlüğünü takip etmiyorum. Sola çok batıyordu dün gece sağa da battı, yumurtluyorsam yine iyi sevinirim. Sağlıklı beslenme konusunda sıkıntılıyım, spor olarak şimdilik yoga yapıyorum. Hamile olmazsam doktorum yumurtlama takibi yapalım demişti büyük ihtimalle tamam diyeceğim bu işe. 🍀
kişisel fikrim, yumurtlama takibini yap vazcayma, düzensiz olduğu için reglin. Bol bol avakado ye:) seni zorla hamile yapacağım ben:) gluten sevgin nasıl bilmiyorum ama gluteni kes, bol protein:)

kişisel fikrim, yumurtlama takibini yap vazcayma, düzensiz olduğu için reglin. Bol bol avakado ye:) seni zorla hamile yapacağım ben:) gluten sevgin nasıl bilmiyorum ama gluteni kes, bol protein:)
Hayatta hiçbir yemeğe ilgim yok valla her şeyi kesebilirim :) Yumurtlama takibi bende aşırı stres yaratmıştı ya o yüzden doktorum gel yumurtlama takibi yapalım dediğinde okey olmuştum. Ahahhaha seni de yapalım ben tek mi olacağım 😂 Bu arada yumurtluyor olabilirsin dedin ya yumurta akıntısı pek olmuyor bembeyaz akıntı çok nadir geliyor kuruyum bu ara. Kasıklarım ama regl olacakmış gibi şiş ve hafif ağrısı var … Avokado da yarın alacağım balla karıştırır yerim 🥹

Hayatta hiçbir yemeğe ilgim yok valla her şeyi kesebilirim :) Yumurtlama takibi bende aşırı stres yaratmıştı ya o yüzden doktorum gel yumurtlama takibi yapalım dediğinde okey olmuştum. Ahahhaha seni de yapalım ben tek mi olacağım 😂 Bu arada yumurtluyor olabilirsin dedin ya yumurta akıntısı pek olmuyor bembeyaz akıntı çok nadir geliyor kuruyum bu ara. Kasıklarım ama regl olacakmış gibi şiş ve hafif ağrısı var … Avokado da yarın alacağım balla karıştırır yerim 🥹
inşşş hamilelik ağrısıdır:) ilk haber senden gelsin:) yumurta çatlatmak içinde havuç yiyin diyorlar. O akıntı olayını da okudum. herkeste yumurta günüyle akıntı olayı tam tutmuyor. Bazıları demiş ki, akıntıyı yumurta zamanı olarak aldım ama ovülasyon testinde farklı gün yumurta çıktı. Herkesin vücudu farklı çalışıyor galiba.

inşşş hamilelik ağrısıdır:) ilk haber senden gelsin:) yumurta çatlatmak içinde havuç yiyin diyorlar. O akıntı olayını da okudum. herkeste yumurta günüyle akıntı olayı tam tutmuyor. Bazıları demiş ki, akıntıyı yumurta zamanı olarak aldım ama ovülasyon testinde farklı gün yumurta çıktı. Herkesin vücudu farklı çalışıyor galiba.
İnşşşş, sende durumlar nasıl? Hep benden konuştuk^^

Ama çok erken değil mi test için?
Kendi kendimi dinleme diyorum çok erken diyorum ama bu metal tat psikolojik değil yani eminim buna . İkilemde kaldım reglime 9 gün var daha
Yok yok çok erkekmiş yapma en azından yapıcaksanda 2 3 gün kala yap yada gecikince yap canım benim kafa durdu çok yoğun bir gündü kusura bakma takvime dikkat etsem görecekmişim zaten orada

herkese selam, arada okuyordum siteyi gizlice:) başlık çok hoşuma gitti ve üyelik yaptım. Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu kavramı yeni öğrendim neler varmış ya:) o kadar ilgisizdim konuya. bat dan 2 gün önce koyu kahve akıntı olunca hayırdır ya dedim test verdim beta hcg yüksek çıktı dedim hamileyim şok, 3 gün sonra regl oldum. beta pıt pıt düştü. 3 gün bile hamile hissetme olasılığı değişik bir hismiş. şimdi 20 gündür deli gibi kendimi dinliyorum ağrı var mı belirti var mı bir anda hamile olma istedi geldi acayipmiş. bugün bat a (31 aralık) 6 gün var yani erken gebelik test yaptım negatif çıktı. psikoloji bozucu bir şey ya:) Bence bat ın geçmesini beklemek en akıl karı durum. Ama insan dayanamıyor bu işe girince kara delik gibi:) Herkesin 2025 bebiş isteklerinin kabul olması dileğiyle.
Bence çok doğru bir karar vermişsin kendini dinleme akışına bırak gecikince test çok iyi bir program oluyor Ovilasyon testi kullana bilirsin ama en azından yumurtlama günlerini bilirsin canım en kısa sürede güzel haberler alman dileği ile 🌸🙏

İnşşşş, sende durumlar nasıl? Hep benden konuştuk^^
dün akşam ipeksi iplikli partiküller gördüm idrarda, bu erken gebelik testini yaparken fark ettim. gece 2 de aklıma gelince okuyayım dedim. forumda 2009 da yazanlar olmuş , hamilelik belirtisi olarak diyen de var yok diyende var. internet kaynaklarında da değişik fikirler var. 31 aralık kadar bakmıcam artık belirtilere ya geçikirsem düşüneyim çok pirpirik oldum:)

Benimkisi bir garip gibi böyle oldu
Bnde 1 sene 3 aydın evliyim korumasız iliskim var klomen kullandım bi şey olmadı son 2 3 aydın reglim 7 gün gecikiyor kan testi veriyorum negatif ocean folik asit kullanıyorum bakalım faydası olacak mi genellikle stres yapıyorum olmuyor gibisinden hayırlısı olsun diyorum bi şey sorabilir miyim bu yaptığınız mat nasıl oluyor

Back
X