• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

Kızlar herkese merhaba
Aralık ayı reglimden sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz çalışmalara başlayacağız 🙈🙏Bu konuyu benim gibi yakın zamanda hamile kalmak isteyenler için açtım. Hadi gelin birbirimize destek olalım. Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🌸🙏
Merhaba canım ben de eylül ayından beri deniyorum. İnşallah 2025 yılında bebeklerimize kavuşuruz 💞

Kızlar yaş kaç? Ben de regl olmayı bekliyorum gebelik için. İki bucuk ay once erken doğumla bebeğimi kaybettim rahim boyu kısalmıştı. Ayrıyeten pcosum iki yılda zor kaldım gebe. İnsallah bu sefer kolay kalabilirim
:KK43:
Ben daha yeni 28 oldum canım sen kaç yaşındasın ? Kaybın için üzgünüm. Bebişin kaç aylıktı erken doğum yaptığında 😔 benim de pcosum var 4 aydır deniyorum 2 yıl oldu evlendiğim.

Merhaba kizlar bende 2. Cocugu dusunuyorum , aslında hiç niyetim yoktu ama birden inanilmaz bir istek geldi bende bikac aya planliyorum 😅 ama önce kullandığım bir ilaç var onu kesmem lazım
Doktor bana da geçen ay antidepresan verdi ama başlamadım onun yerine terapi alıyorum şu an 3 seans oldu. Bende anksiyete ve panik atak var şimdilik terapinin iyi geldiğini hissediyorum. Belki sen de ilacı o şekilde kesmeyi deneyebilirsin canım tabi doktorunun önerdiği şekilde. Sen ne için kullanıyorsun

Kızlar yardımcı olabilir misiniz hiçbir yerden yanıt alamadim adetime dört gün varken erken gebelik testi yaptım iki üç dakika bekledim yoktu koydum öbür tarafa sonra baktım çok hafif silik çizgi var resminide atıyorum, bugün âdetim iki gündur gecikti normal kaset test ve erken gebelik testi yaptım onalrida bekledim yoktu kenara koydum yine. Bu seferde kaset test silik erken gebelikte bişi yok bir bakabilir misiniz rica etsemmm kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi aklımı deliricem 🥹🥹
Maalesef kuruma çizgisine benziyor canım.

Merhaba bana yardımcı olursanız sevinirim normalde benim adetim 3 ocakta 25 aralıkta ilk defa kahverenginde lekelenme yaşadım yerleşme kanaması olduğunu düşündüm dün idrar testi yaptım negativ çıktı erken yapmış ola bilirmiyim?

Doktor bana da geçen ay antidepresan verdi ama başlamadım onun yerine terapi alıyorum şu an 3 seans oldu. Bende anksiyete ve panik atak var şimdilik terapinin iyi geldiğini hissediyorum. Belki sen de ilacı o şekilde kesmeyi deneyebilirsin canım tabi doktorunun önerdiği şekilde. Sen ne için kullanıyorsun
Tabi tabi bende terapi alıyorum zaten ona devam edeceğim

Merhaba bana yardımcı olursanız sevinirim normalde benim adetim 3 ocakta 25 aralıkta ilk defa kahverenginde lekelenme yaşadım yerleşme kanaması olduğunu düşündüm dün idrar testi yaptım negativ çıktı erken yapmış ola bilirmiyim?
25 aralıkta yaşadığın lekelenme yumurtlama döneminde görülen lekelenmedir canım. Bazı aylar yumurta olgunlaştığında ve çatladığında az miktarda kanama ya da anlattığın şekilde lekelenme görülebiliyor

Ben daha yeni 28 oldum canım sen kaç yaşındasın ? Kaybın için üzgünüm. Bebişin kaç aylıktı erken doğum yaptığında 😔 benim de pcosum var 4 aydır deniyorum 2 yıl oldu evlendiğim.
30um canım. 5.5 aylık doğdu bi bucuk gün yaşayabildi maalesef :(

Erken gebelik testi mi normal test mi yaptın?
Benim erken gebelik testim adetimin 1.gününde silik çıkmıştı.yani ne olacağı belli olmuyor bir kaç gün bekle regl olmassan kan testi verirsin. Negatiften pozitife dönen çok insan var.daha çok erken

Erken gebelik testi mi normal test mi yaptın?
Benim erken gebelik testim adetimin 1.gününde silik çıkmıştı.yani ne olacağı belli olmuyor bir kaç gün bekle regl olmassan kan testi verirsin. Negatiften pozitife dönen çok insan var.daha çok erken
Normal test yapmıştım tamam öyle yaparım teşekkür ederim cevap için🙏🏻

Bu arada ovülasyon testleri de hamilelik tespit ediyor mu diye bende bugün denemek istedim ovüslasyonum yumurtlamış gibi çift çizgi kıpkırmızı doğruladım

Back
X