• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

Ovülasyon testi yaptığım için 2-3 haftadır zaten komediyiz :) süreçe hakim ,ama acele etme sakin kal diyor ümitlenmek istemiyor
Kizlar yaa bişey sorucamm ben bugün pik gördüm.Dun değerlendirdim.Bugun degerlendiremiyecegim.Yarin ve cuma degerlendirsem sizce tutma şansı olur mu .Henüz catlamadi muhtemelen yarın çatlar diye düşünüyorum

Kizlar yaa bişey sorucamm ben bugün pik gördüm.Dun değerlendirdim.Bugun degerlendiremiyecegim.Yarin ve cuma degerlendirsem sizce tutma şansı olur mu .Henüz catlamadi muhtemelen yarın çatlar diye düşünüyorum
Yumurtanın 24 saati spermin 4-5 günü olduğu için dün işe yarar eğer bugün çatlarsa

Amin insallh ümitleniyorum olmuyor daha çok kötü oluyorum ama bu ay kendime söz verdim kafaya takmiycam elbet bizimde olur Rabbim nasip ederse her şey olur ✅
Evet en doğrusu düşünememek haklısın insan ister istemez düşünüyor . Benimde bat 4 Ocak ama beklentiye girdim şimdide regl olacak gibi başım ağrıyor 😞herşey nasip kısmet

Kızlar merhaba yeni yılda inşallah kucaklarımız dolar bizim de. Ben 3 gündür ovulasyon testi yapamamıştım evde değildim bugün yaptım böyle çıktı hafif bi çizgi var yumurtam çatlamış mı oluyor acaba ilk kez kullandığım için çok anlayamıyorum
Pik gördün mü acaba yoksa yeni mi büyüyor?

Tabii ki var tutma şansı en yüksek çatlamada diye düşünüyorum ihtimal :KK200:

Merhaba kizlar bende 2. Cocugu dusunuyorum , aslında hiç niyetim yoktu ama birden inanilmaz bir istek geldi bende bikac aya planliyorum 😅 ama önce kullandığım bir ilaç var onu kesmem lazım

Merhaba kizlar bende 2. Cocugu dusunuyorum , aslında hiç niyetim yoktu ama birden inanilmaz bir istek geldi bende bikac aya planliyorum 😅 ama önce kullandığım bir ilaç var onu kesmem lazım
İnşallah hayırlısıyla olur canım ne ilacı kullanıyorsun

Kızlar dün atmıştım görsel daha silikti bugün yaptım pik mi olmuş oluyor

Eklentiler

• IMG_0603.jpeg
    IMG_0603.jpeg
    36,4 KB · Görüntüleme: 16
Back
X