- 29 Kasım 2023
- 432
- 251
- 23
- Konu Sahibi ahsennayaz
Canım dayanamadım içtim . Bugün işe bile gidemedim bu yüzden mecburen içtim yarın işe gitmeliyim.İçme bence dayan ya 2 günün kaldı,benimde belim ağrıyordu çok dayan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dayanamadım içtim . Bugün işe bile gidemedim bu yüzden mecburen içtim yarın işe gitmeliyim.İçme bence dayan ya 2 günün kaldı,benimde belim ağrıyordu çok dayan
Benim regl okurken de hep karnım belim ağrır başı ağrıyan bir insan değilim o yüzden yine kasık bel ağrım oldu regl olacakmış gibi
Anladım canım. Süt gibi akıntım oldu bide benim bugün birkaç sefer. Sende olmuş muydu?Benim regl okurken de hep karnım belim ağrır başı ağrıyan bir insan değilim o yüzden yine kasık bel ağrım oldu regl olacakmış gibi
Evet kesinlikle oldu, ama diğer belirtilerin hiç biri olmadı,bulantı koku filan.sadece regl olacam zannettim çünkü regl sürecim gibiydi ağrılarım vücut sıcaklığım yüksekti 37.3 gibi. Az kaldı dayan 2 gün sonra bat ın 4 Ocak . Zaten regl süreciyle karıştırılabilir diyor. Sanırım bat gelmeden anlamak zor.Anladım canım. Süt gibi akıntım oldu bide benim bugün birkaç sefer. Sende olmuş muydu?
Daha yeni başlamış erken kan verince hep takip etmek zorundasın beta hcg artıyor mu diye.şimdi 2 günde bir kan vermen lazım takip edebilmek için. Ben o yüzden 5 gündür sabrediyorum kan vermiyorum. 5 ve üzeri hcg değerler hamilelik evet ama artışını bilmek lazım kese 5.haftadan sonra yani beta çok yükseldiğinde görünüyor.doktora gitsen doktor da diyecek ki takip edeceğiz daha beklemen lazım diyecekKızlar testte ben silik gördüm 2 testtede gidip kan verdim bata 4 gün kala 5,2 çıktı beta napmalıyım
Canım çok teşekkür ederim bendeki belirtiler şuan bel ağrısı baş ağrısı halsizlik birde süt gibi kremsi akıntı . Bunların hepsi regl olacağım zamanda da oluyordu tek fark bel ağrısı bu kadar fazla olmazdı ama üşütmüş olabilirim. Nedense ümidim kalmadı şu baş ağrısı tüm ümidimi kırdı. Çünkü dediğim gibi benim adetten 1 gün önce mutlaka müthiş baş ağrısı yaşarım . Bu sebeple üzüldüm reglimin gelmesini bekliyorum. Bu süreçte her mesajıma cevap verdiğin için sana teşekkür ederim Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeni nasip etsin canım benim için de dua et lütfen hamilelerin duası kabul olur derlerEvet kesinlikle oldu, ama diğer belirtilerin hiç biri olmadı,bulantı koku filan.sadece regl olacam zannettim çünkü regl sürecim gibiydi ağrılarım vücut sıcaklığım yüksekti 37.3 gibi. Az kaldı dayan 2 gün sonra bat ın 4 Ocak . Zaten regl süreciyle karıştırılabilir diyor. Sanırım bat gelmeden anlamak zor.
Ben yarın kan vereceğim hala ikna değilim hamileliğe5 gün bekledim regl olursam diye valla.bel ağrısı bende aşırı çok oldu.hemen pes etme dur 4 ocağı gör öyle dua edicem.sen ovülasyon takibi yapmış mıydın?msjlar çok olunca unutuyorumCanım çok teşekkür ederim bendeki belirtiler şuan bel ağrısı baş ağrısı halsizlik birde süt gibi kremsi akıntı . Bunların hepsi regl olacağım zamanda da oluyordu tek fark bel ağrısı bu kadar fazla olmazdı ama üşütmüş olabilirim. Nedense ümidim kalmadı şu baş ağrısı tüm ümidimi kırdı. Çünkü dediğim gibi benim adetten 1 gün önce mutlaka müthiş baş ağrısı yaşarım . Bu sebeple üzüldüm reglimin gelmesini bekliyorum. Bu süreçte her mesajıma cevap verdiğin için sana teşekkür ederim Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeni nasip etsin canım benim için de dua et lütfen hamilelerin duası kabul olur derler
Canım sen hamilesin işte regl de olmadın hem testin de pozitifti niye ikna olmadın kan vermemiş miydin ? Sabrına hayran kaldım desem yarın kan değerini yaz canım merak ettim baya yükselmiştir haberleşelim mutlakaBen yarın kan vereceğim hala ikna değilim hamileliğe5 gün bekledim regl olursam diye valla.bel ağrısı bende aşırı çok oldu.hemen pes etme dur 4 ocağı gör öyle dua edicem.sen ovülasyon takibi yapmış mıydın?msjlar çok olunca unutuyorum
Yok canım ben ovülasyon yapmadım hiç. Bebeğimi kaybettikten sonra 1,5 sene ara vermiştik malum . Bu ay yeni başladık bakalım nasip kısmetBen yarın kan vereceğim hala ikna değilim hamileliğe5 gün bekledim regl olursam diye valla.bel ağrısı bende aşırı çok oldu.hemen pes etme dur 4 ocağı gör öyle dua edicem.sen ovülasyon takibi yapmış mıydın?msjlar çok olunca unutuyorum
Ovülasyonu destekleyen karşı olanlar da var.bende kimyasaldan sonra ilk ovülasyon denememde başarı sağlamış olacağım. O yüzden sordum.cünkü 4 ay normal süreçte olmamıştı.başarıyı ben ovülasyon takibine borçlu olurum diye düşünüyorum.Yok canım ben ovülasyon yapmadım hiç. Bebeğimi kaybettikten sonra 1,5 sene ara vermiştik malum . Bu ay yeni başladık bakalım nasip kısmet
Yarın yazacağım :)baya sabır küpü oldumCanım sen hamilesin işte regl de olmadın hem testin de pozitifti niye ikna olmadın kan vermemiş miydin ? Sabrına hayran kaldım desem yarın kan değerini yaz canım merak ettim baya yükselmiştir haberleşelim mutlaka
Hiç kullanmadım ama belki bende denerimOvülasyonu destekleyen karşı olanlar da var.bende kimyasaldan sonra ilk ovülasyon denememde başarı sağlamış olacağım. O yüzden sordum.cünkü 4 ay normal süreçte olmamıştı.başarıyı ben ovülasyon takibine borçlu olurum diye düşünüyorum.
Tamam o zaman görüşürüz hayırlısı inşallah güzel haberini bekliyorum canımYarın yazacağım :)baya sabır küpü oldum
Canım ne yaptın kan verdin mi? Ne durumdasınYarın yazacağım :)baya sabır küpü oldum
314:)iyi galiba inş herşey yolunda gider,ve başlığı sen açtığın için sende peşimden gelirsin ve isteyen herkesCanım ne yaptın kan verdin mi? Ne durumdasın
Havuç ye havuç kıtlat gün içinde yumurtayı çatlat spermleri çok bekletme:) bir gebenin günlüğünü dinliyorum o yumurtaya kadar avakado yumurtlama görünce havuç yiyin diyormerhaba yeniden bugün de ovulasyon testi yaptım hala çizgi var ama düne göre daha silik çatlamış mı oluyor dün ve ondan önceki günü değerlendirdik bugünü değerlendiremicez sorun olur mu acaba bugün mü daha önemli yada kafam karıştı iyice
Canım çok sevindim bebişin sağlıkla gelsin inşallah amin canım hepimize inşallah nasip olur. Başak burcu olcak sanırım bebeğin ,minnak şey314:)iyi galiba inş herşey yolunda gider,ve başlığı sen açtığın için sende peşimden gelirsin ve isteyen herkes