• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

Başlığı görünce yaz beni yaz beni dedim 😁😁 uzun zamandir boyle bi topige ihtiyacim var selamlar eski uyelerden biriyim ama eski kimsecikler kalmamis ben 3 tup bebek 3 histropi ( rahim filmi dahil) 1 parca alindi bi çizik atildi 2 aşılama ve bir dunya kur denedim olmadi alti bucuk yillik evliyim hic korunmadik hatta dalga geceriz bazen korunmak o ne ki nasi bisi die neyse bi sene mola verdik den sonra Ağustos da kendiliğinden hamile kalmisim tabi ben fark etmemisim saflik iste 10 sonra kanda 85 ile ogreniyorum bi lanetim var her kan verdigimde adet olurum 😁 yillardir boyle o gunde leke başladı sonra 2 gun ust uste hastane gittim cok gec öğrenmiştim düşük yapiomusum ve düştü şükrettim yinede bu gunude yasadim hic görmemiştim nys esimde sperm sorunu var bende guatr ama sorun etmiyor doktorlar baska biseyim yok nys iki aydir ovulasyon testi deniyorum en son kasim 15 de 6 gunluk adet oldum 4 gun temiz kaldim 25 de tekrar adet oldum 6 gunluk komik doktora gittim tertemizsin sorunun yok hormonda da dedi nys aralik 4 de pik 5 de silik gördüm sonra testi biraktim ve adet gecince gebelik testi yaptim cok cok silio oldu kan verdim yok gecen hafta cumada kan ve ultrason girdim tertemiz hersey 50 . Dongumdeyim adetin 15 gecikmesindeyim oylece duruyom belki yaşayanlar çıkar yada sohbet rahatlatır beni haa bu arada estrofem kullanmak istemistim bu ay doktorum onay verdim biraktim negatif olunca baya oldu ama gelen giden yok hic bir sorunum yokken adet olamadim .s uzun oldu k .bakmayin

merhaba yeniden bugün de ovulasyon testi yaptım hala çizgi var ama düne göre daha silik çatlamış mı oluyor dün ve ondan önceki günü değerlendirdik bugünü değerlendiremicez sorun olur mu acaba bugün mü daha önemli yada kafam karıştı iyice
spermler 4-5 gün dayanıyor diyorlar belli olmaz. dünden gelen sperm bekleyip yumurtayla kavuşabilir (amin) . bugün yarın değerlendirebilirseniz güzel olurdu.

Başlığı görünce yaz beni yaz beni dedim 😁😁 uzun zamandir boyle bi topige ihtiyacim var selamlar eski uyelerden biriyim ama eski kimsecikler kalmamis ben 3 tup bebek 3 histropi ( rahim filmi dahil) 1 parca alindi bi çizik atildi 2 aşılama ve bir dunya kur denedim olmadi alti bucuk yillik evliyim hic korunmadik hatta dalga geceriz bazen korunmak o ne ki nasi bisi die neyse bi sene mola verdik den sonra Ağustos da kendiliğinden hamile kalmisim tabi ben fark etmemisim saflik iste 10 sonra kanda 85 ile ogreniyorum bi lanetim var her kan verdigimde adet olurum 😁 yillardir boyle o gunde leke başladı sonra 2 gun ust uste hastane gittim cok gec öğrenmiştim düşük yapiomusum ve düştü şükrettim yinede bu gunude yasadim hic görmemiştim nys esimde sperm sorunu var bende guatr ama sorun etmiyor doktorlar baska biseyim yok nys iki aydir ovulasyon testi deniyorum en son kasim 15 de 6 gunluk adet oldum 4 gun temiz kaldim 25 de tekrar adet oldum 6 gunluk komik doktora gittim tertemizsin sorunun yok hormonda da dedi nys aralik 4 de pik 5 de silik gördüm sonra testi biraktim ve adet gecince gebelik testi yaptim cok cok silio oldu kan verdim yok gecen hafta cumada kan ve ultrason girdim tertemiz hersey 50 . Dongumdeyim adetin 15 gecikmesindeyim oylece duruyom belki yaşayanlar çıkar yada sohbet rahatlatır beni haa bu arada estrofem kullanmak istemistim bu ay doktorum onay verdim biraktim negatif olunca baya oldu ama gelen giden yok hic bir sorunum yokken adet olamadim .s uzun oldu k .bakmayin
Canım hoşgeldin inşallah sana da şans getirsin bu topik maşallah şimdiden sanırım 3 hamişimiz oldu darısı bizim başımıza inşallah canım 🙏♥️

Havuç ye havuç kıtlat gün içinde yumurtayı çatlat spermleri çok bekletme:) bir gebenin günlüğünü dinliyorum o yumurtaya kadar avakado yumurtlama görünce havuç yiyin diyor
canım çok sevindim senin içinde gözünaydın darısı bizlerin başına inşallah 🧿❤️ havuç yemeğe başladım canım ben de inşallah benim de BAT 12 ocak inşallah güzel haberi yazarım çok heyecanlıyımmm

merhaba yeniden bugün de ovulasyon testi yaptım hala çizgi var ama düne göre daha silik çatlamış mı oluyor dün ve ondan önceki günü değerlendirdik bugünü değerlendiremicez sorun olur mu acaba bugün mü daha önemli yada kafam karıştı iyice
Canım ovülasyon hakkında bilgim yok o yüzden yorum yapmadım Allahın izniyle hayırlısı ile sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah 🙏 ♥️

Bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi acaba pik olmuş mu yoksa genel bir dalgalanma mı var ?

Eklentiler

• IMG_20250103_143413.jpg
    IMG_20250103_143413.jpg
    165,2 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_20250102_144441.jpg
    IMG_20250102_144441.jpg
    159,8 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_20250101_141008.jpg
    IMG_20250101_141008.jpg
    220,3 KB · Görüntüleme: 11
Benim 29 unde piki gördü ovulasyon testi. O günü değerlendirmiştik. 10 gün var adetime hafif batma var ve bugün ilk defa gün boyunca su gibi hafif beyasımsı incecik akıntı geliyor ara ara heyecanla bekliyorum test yapmayı zaman çabuk geçsin🥹

Geçen ay kimyasal geçirdiğim için tetikte bekliyorum 5 gün bekleyeceğim sonra kan vereceğim sakin durmaya çalışıyorum :) 3-4 Ocak gibi test yap istersen predictor dene yine
Merhaba bende bu ay düşük oldu ama kimyasal nasıl oluyor benim değerim 1200 en son geç döllenme olmuştu ama tutunması bu kimyasal mı oluyor sizin kactaydi kanamaniz basladiginda

Canım ovülasyon hakkında bilgim yok o yüzden yorum yapmadım Allahın izniyle hayırlısı ile sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah 🙏 ♥️
Olsun canım çok sağol iyi dileklerin yeter inşallah hepimizin canım ya en yakın zamanda beklediğimiz haberi alırız ❤️😊

canım çok sevindim senin içinde gözünaydın darısı bizlerin başına inşallah 🧿❤️ havuç yemeğe başladım canım ben de inşallah benim de BAT 12 ocak inşallah güzel haberi yazarım çok heyecanlıyımmm
Hadi peşime bekliyorum:) bir gebenin günlüğünü takip et instagramdan istersen.bende site reklamı gibi oldum ama bu havuçtur filan oradan öğrendim bende

Yavaştan çatlıyor evet,sakin kal spermler dayanıyor stres yok.

Merhaba bende bu ay düşük oldu ama kimyasal nasıl oluyor benim değerim 1200 en son geç döllenme olmuştu ama tutunması bu kimyasal mı oluyor sizin kactaydi kanamaniz basladiginda
Benim hcg sadece 12 ye kadar yükselmişti sonra 1 e geri düştü .1200 ler hakkında malesef bilgim yok.bilmediğim konu hakkında yanlış yorum yapmamayım

Kızlar herkese merhaba
Aralık ayı reglimden sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz çalışmalara başlayacağız 🙈🙏Bu konuyu benim gibi yakın zamanda hamile kalmak isteyenler için açtım. Hadi gelin birbirimize destek olalım. Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🌸🙏
Bende varım 🩷

Teşekkür ederimmm çok🌸seninde en en kısa zamanda mutlu haberini alırız inş🙏🏻bugün var mı ağrı sızı?
Canım bat yarın biliyorsun. Bugün bel ağrım ve rahmimde batmalar hissettim ve o süt gibi akıntı devam bide sık idrara çıktım bugün. Adet olacakmışım gibi de hamileyim gibi de anlayamıyorum bakalım nasip 🙏🌸

Hoşbuldum canm teşekkürler 🥰 Bat son 2 gün fakat negatif 😞 3 aydır deniyoruz , hormon testi falan ne zaman yaptırmalıyım sizler yaptırdınız mı ? İlk gebeliğim olucak çok bilgi sahibi değilim 🙈
Tüm bilgileri alalım 😀bir mesajla falcı değiliz kiiii😀
İlk olarak bir doktora prosedür olarak tabiki sen ve eşin görünmelisin.doktorun seni folik asite başlatmalı.yaşın kaç bilmiyorum ama her türlü folik e başlamalısın pinky🌸adetin düzenlimi kaç günde bir? Yumurtlama gününü tahmini biliyor musun ? Ohoo çok soru sorarım ben

Back