- 29 Ağustos 2018
- 4.227
- 4.205
- 133
- Konu Sahibi ahsennayaz
Başlığı görünce yaz beni yaz beni dedim uzun zamandir boyle bi topige ihtiyacim var selamlar eski uyelerden biriyim ama eski kimsecikler kalmamis ben 3 tup bebek 3 histropi ( rahim filmi dahil) 1 parca alindi bi çizik atildi 2 aşılama ve bir dunya kur denedim olmadi alti bucuk yillik evliyim hic korunmadik hatta dalga geceriz bazen korunmak o ne ki nasi bisi die neyse bi sene mola verdik den sonra Ağustos da kendiliğinden hamile kalmisim tabi ben fark etmemisim saflik iste 10 sonra kanda 85 ile ogreniyorum bi lanetim var her kan verdigimde adet olurum yillardir boyle o gunde leke başladı sonra 2 gun ust uste hastane gittim cok gec öğrenmiştim düşük yapiomusum ve düştü şükrettim yinede bu gunude yasadim hic görmemiştim nys esimde sperm sorunu var bende guatr ama sorun etmiyor doktorlar baska biseyim yok nys iki aydir ovulasyon testi deniyorum en son kasim 15 de 6 gunluk adet oldum 4 gun temiz kaldim 25 de tekrar adet oldum 6 gunluk komik doktora gittim tertemizsin sorunun yok hormonda da dedi nys aralik 4 de pik 5 de silik gördüm sonra testi biraktim ve adet gecince gebelik testi yaptim cok cok silio oldu kan verdim yok gecen hafta cumada kan ve ultrason girdim tertemiz hersey 50 . Dongumdeyim adetin 15 gecikmesindeyim oylece duruyom belki yaşayanlar çıkar yada sohbet rahatlatır beni haa bu arada estrofem kullanmak istemistim bu ay doktorum onay verdim biraktim negatif olunca baya oldu ama gelen giden yok hic bir sorunum yokken adet olamadim .s uzun oldu k .bakmayin