268 çıktı şapşi çok tazeçarşamba yeniden gidip kan vereceğim.
Uygulama 15’i gösteriyordu ama 13’ünde çatladı yumurtam o süreci ve haftayı değerlendirmiştik. Periyoduma uygulama 2 gün kaldı diyo ama yumurtlamaya göre bugün olmam gerekirdi diye düşünüyorum. Periyodunuz düzenliyse 1-2 gün kala test yapıp silik de olsa anlayabilirsiniz zaten. Erken gebelik testi tabi. Kasetler doğru vermeyebiliyormuş.
Teşekkür ederim ayrıca inşallah
Bugün yaptırdım canım adete 4 gün var 12.53 çıktı daha çok düşük insallah sağlıkla yükselir erken kan vermeninde handikapları bunlar. Yükselecekmi yükselmeyecekmi 2 gün sonra yine vercem sanırım. Varsa erken gebelik testi yap canım önce direk kan verme. Benden önce isen kesin çıkarSiz kan verdiniz mi sizin benden sonra olmuş sat bendede varsa çıkar o zamankorkuyorum ya
Kanda çıktı canımmmÇok net gözüküyor ben de adet günü yaptım aynı böyle çıktı ertesi gün kan verdim pozitif şükürinşallah siz de pozitifi görürsünüz hemen kan verin
Benim tüp bebekti. Beklenen adet tarihinden 2 gün önce 115 i gördüm. Bir de bugün verdim 177 çıktı çok güzel artmamış ama umudum tam güzel olacak inşallah. Sizin de güzel sonuçlarınız olsunMerhabalar belirtileriniz neler benim sat 2 ocak bat 2 şubat test yapmaya korkuyorum. Yumurtlamadan yada ilişkiden kaç gün sonra test yaptınız teşekkürler
Benim tüp bebekti. Beklenen adet tarihinden 2 gün önce 115 i gördüm. Bir de bugün verdim 177 çıktı çok güzel artmamış ama umudum tam güzel olacak inşallah. Sizin de güzel sonuçlarınız olsun
Benim testim yurtdışından aldığım bir test Artron markası canada meşei bilmiyorum diğer testleri hiç kullanmadım ben. Ama bu siteden okuduğum kadarıyla predictor’u iyi diyorlar. deneyin testi bence ne kaybedersiniz ki.Bendede uygulama 15 gösteriyodu ama 16-17 ocak yumurtlama, 18 ocak çatlama oldu. Takvimdede 2 şubat adet tarihi gözüküyor. Ama normalde hep düzenli her ayın 28inde olurdum geçen ay stresten dolayı 2 ocağa sarktı. Predictor early mi yaptınız?
Allahım banada nasip etsinn
ay seninki benimkinden de şapşikmiş daha da tazeymiş allam yareppimBugün yaptırdım canım adete 4 gün var 12.53 çıktı daha çok düşük insallah sağlıkla yükselir erken kan vermeninde handikapları bunlar. Yükselecekmi yükselmeyecekmi 2 gün sonra yine vercem sanırım. Varsa erken gebelik testi yap canım önce direk kan verme. Benden önce isen kesin çıkar
Bugün yaptırdım canım adete 4 gün var 12.53 çıktı daha çok düşük insallah sağlıkla yükselir erken kan vermeninde handikapları bunlar. Yükselecekmi yükselmeyecekmi 2 gün sonra yine vercem sanırım. Varsa erken gebelik testi yap canım önce direk kan verme. Benden önce isen kesin çıkar
Allahım en kısa sürede inşallahİnşallah sürekli artarak gider allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallahdarısı bana olsun lütfen dua edin kızlar çok ihtiyacım var
Yaaaa tebrik ederimm hayatımm çook sevindimm hayırlı olsunn Rabbim hepsine sağlık sıhhat versinn bize kavuştursunn amiiinnKanda çıktı canımmmAllahım sağlıkla ilerlesin inşallah çok heyecanlıyım
Amin insallah canım benim cümlemize. 12.53 çıktı 4 gün var adete düşükmü değilmi bilmiyorum ama sağlıkla ilerler inşallahYaaaa tebrik ederimm hayatımm çook sevindimm hayırlı olsunn Rabbim hepsine sağlık sıhhat versinn bize kavuştursunn amiiinnKaç çıktı değerin
Kızlaaar ben de varım Allah’ın izniyle
Sat 27 Aralık yaşım 30.
Takvime göre doğum tarihi 3 Ekim
Fufucum tebrik ederim. Sağlıkla al kucağına. Tahmini doğum tarihi ve yaşını soylermisinKızlar merhaba herkese sanırım ekim annesi olacağımsat 1 ocak, ya eylül sonu ya ekimin ilk haftası olacak sanırım sağlıkla gelsin bebişler inşallahh
Yaş ve takımını dogum tarihino söylersen ekleyim. Tebrik ederim canimSat 25 Aralık
5.haftada olduğumu öğrendim bugün keseyi gördüm
Kalp atışı için 6 şubat çağrıldım
Lioo
Bence normal bir değerKızlarrr selam. Nasılsınız, nasıl hissediyosunuuz?
Bir de size bir sorum var 4+3günlükken 1000 beta ile öğrendim sizce yüksek mi buuu
Evet evet yarın gideceğim tekrarBence normal bir değer2 günde 1 artışı takip edin
Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinEvet evet yarın gideceğim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?