Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bendede uygulama 15 gösteriyodu ama 16-17 ocak yumurtlama, 18 ocak çatlama oldu. Takvimdede 2 şubat adet tarihi gözüküyor. Ama normalde hep düzenli her ayın 28inde olurdum geçen ay stresten dolayı 2 ocağa sarktı. Predictor early mi yaptınız?
Allahım banada nasip etsinn

Siz kan verdiniz mi sizin benden sonra olmuş sat bendede varsa çıkar o zaman korkuyorum ya
Bugün yaptırdım canım adete 4 gün var 12.53 çıktı daha çok düşük insallah sağlıkla yükselir erken kan vermeninde handikapları bunlar. Yükselecekmi yükselmeyecekmi 2 gün sonra yine vercem sanırım. Varsa erken gebelik testi yap canım önce direk kan verme. Benden önce isen kesin çıkar

Çok net gözüküyor ben de adet günü yaptım aynı böyle çıktı ertesi gün kan verdim pozitif şükür inşallah siz de pozitifi görürsünüz hemen kan verin
Kanda çıktı canımmm Allahım sağlıkla ilerlesin inşallah çok heyecanlıyım

Merhabalar belirtileriniz neler benim sat 2 ocak bat 2 şubat test yapmaya korkuyorum. Yumurtlamadan yada ilişkiden kaç gün sonra test yaptınız teşekkürler
Benim tüp bebekti. Beklenen adet tarihinden 2 gün önce 115 i gördüm. Bir de bugün verdim 177 çıktı çok güzel artmamış ama umudum tam güzel olacak inşallah. Sizin de güzel sonuçlarınız olsun

Benim tüp bebekti. Beklenen adet tarihinden 2 gün önce 115 i gördüm. Bir de bugün verdim 177 çıktı çok güzel artmamış ama umudum tam güzel olacak inşallah. Sizin de güzel sonuçlarınız olsun

İnşallah sürekli artarak gider allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallah darısı bana olsun lütfen dua edin kızlar çok ihtiyacım var

Benim testim yurtdışından aldığım bir test Artron markası canada meşei bilmiyorum diğer testleri hiç kullanmadım ben. Ama bu siteden okuduğum kadarıyla predictor’u iyi diyorlar. deneyin testi bence ne kaybedersiniz ki.
İnşallah isteyen herkese nasip etsin inşallah
ay seninki benimkinden de şapşikmiş daha da tazeymiş allam yareppim çarşamba bakalım ne kadar yükselmiş değerlerimiz

Direk kan verme değilde test düşünüyorum. Geçen ay test yapınca çok üzüldüm ve strese girdim. Sürekli negatif çıktı çünkü ama adetimde gecikti bi yandan. O yüzden erkenden test yapmayacaktım bu ay söz vermiştim kendime amaaa Şimdi sizlerden güzel haberler alınca çok mutlu oldum sizin adınıza bende umutlandım inşallah bende katılırım aranıza ve hamileliğimi buraya yazarım..

Yaaaa tebrik ederimm hayatımm çook sevindimm hayırlı olsunn Rabbim hepsine sağlık sıhhat versinn bize kavuştursunn amiiinn Kaç çıktı değerin
Amin insallah canım benim cümlemize. 12.53 çıktı 4 gün var adete düşükmü değilmi bilmiyorum ama sağlıkla ilerler inşallah

Kızlar merhaba herkese sanırım ekim annesi olacağım sat 1 ocak, ya eylül sonu ya ekimin ilk haftası olacak sanırım sağlıkla gelsin bebişler inşallahh
Fufucum tebrik ederim. Sağlıkla al kucağına. Tahmini doğum tarihi ve yaşını soylermisin

Sat 25 Aralık
5.haftada olduğumu öğrendim bugün keseyi gördüm
Kalp atışı için 6 şubat çağrıldım
Lioo
Yaş ve takımını dogum tarihino söylersen ekleyim. Tebrik ederim canim

Kızlarrr selam. Nasılsınız, nasıl hissediyosunuuz?

Bir de size bir sorum var 4+3günlükken 1000 beta ile öğrendim sizce yüksek mi buuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…