Merhaba bende daha 4+3 2 hafta sonra falan gidicem. Hem kese hem kalp atışını duymak için. Yoksa boşu boşuna stres yapıyorum. Nasibinde varsa yaşamak bişey olmaz. o gune kadar düşmez inşallahMerhaba keseyi görenler var mı bu aşamada kaç haftalık olduğunuzu yazar mısınız
Hayırlı olsunKızlar merhaba herkese sanırım ekim annesi olacağımsat 1 ocak, ya eylül sonu ya ekimin ilk haftası olacak sanırım sağlıkla gelsin bebişler inşallahh
Evet yarın gideceğim tahlil için.Hayırlı olsunKan verin 2 günde 1 olacak şekilde 2 kat artış olması lazım bizimlede paylaşın
Ben acilde verdim beta hcg baktırıcam doktor istedi dedim akşamdı verdiğimde 1 gün geçtikten sonra 2.akşamda tekrar verdim ücretsiz bir şekilde sigortalı olduğum için. İsterseniz bi sorun sizde hemde sonuç 1.5 saate çıkmış oluyorEvet yarın gideceğim tahlil için.
Ama hastaneler mi yoksa aile hekimlikleri mi bakıyo nerden vermem lazım tahlilleri düzenli? Devlet karşılıyo mu ücretli mi yoksa?
yurtdışındayım normalde şimdi türkiye ziyaretindeyim sürpriz burada öğrendim o yüzden bilmiyorum kızlar destek pls
Bu teste göre pozitif gözüküyorSanki bendede çizgi var 4 günüm vardı adete napsamki kan vermeyemi gitsem
Şoklardayım insallah doğrudur rabbim
Sizde görüyomusunuz
Eki Görüntüle 3543579
Sizinki çok net çıkmış değerlerimiz hızla yükselsin. Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.Kızlar merhaba herkese sanırım ekim annesi olacağımsat 1 ocak, ya eylül sonu ya ekimin ilk haftası olacak sanırım sağlıkla gelsin bebişler inşallahh
Merhaba belirtileriniz neler, idrar testinizi ilişkiden yada yumurtlama gününden kaç gün sonra yaptınız?Merhaba sanırım artık bende burdayım son adet tarihim 23 Aralık güzel haberler alalım inşallah
Benim sat 1 ocaktı gün sabah idrar testlerin pozitif çıktı, bugün da kan verdim pozitifi gördüm.Merhaba belirtileriniz neler, idrar testinizi ilişkiden yada yumurtlama gününden kaç gün sonra yaptınız?
Benimde sat 2 ocak bat 2 şubat test yapmaya emin değilim
Merhabalar belirtileriniz neler benim sat 2 ocak bat 2 şubat test yapmaya korkuyorum. Yumurtlamadan yada ilişkiden kaç gün sonra test yaptınız teşekkürlerHerkesin aynı olmaz ki, bat öncesine göre çok iyi bence sizinki. Önemli olan da güzel artması. Benim de sat 26’aralık ve bugün test verdim 115 çıktıinşallah sağlıklı bir şekilde ilerleriz. Sizinki Çok düşük olmadıkça diğer değerlere bakmayın
Benimde Sat 3 ocaktı, değerin kaç çıktı canımBenim sat 1 ocaktı gün sabah idrar testlerin pozitif çıktı, bugün da kan verdim pozitifi gördüm.şüpheleriniz yüksek ise erken gebelik testi yapabilirsiniz.
Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza akmayı nasip etsinKızlar merhaba herkese sanırım ekim annesi olacağımsat 1 ocak, ya eylül sonu ya ekimin ilk haftası olacak sanırım sağlıkla gelsin bebişler inşallahh
Geçen ayda belirtiler vardı olmadı o yüzden umutlanmak istemiyorumBenim sat 1 ocaktı gün sabah idrar testlerin pozitif çıktı, bugün da kan verdim pozitifi gördüm.şüpheleriniz yüksek ise erken gebelik testi yapabilirsiniz.
Siz kan verdiniz mi sizin benden sonra olmuş sat bendede varsa çıkar o zamanBenimde Sat 3 ocaktı, değerin kaç çıktı canım
268 çıktı şapşi çok tazeBenimde Sat 3 ocaktı, değerin kaç çıktı canım
Uygulama 15’i gösteriyordu ama 13’ünde çatladı yumurtam o süreci ve haftayı değerlendirmiştik. Periyoduma uygulama 2 gün kaldı diyo ama yumurtlamaya göre bugün olmam gerekirdi diye düşünüyorum. Periyodunuz düzenliyse 1-2 gün kala test yapıp silik de olsa anlayabilirsiniz zaten. Erken gebelik testi tabi. Kasetler doğru vermeyebiliyormuş.Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza akmayı nasip etsindarısı isteyen herkese olsun
Bende sat 2 ocak. Belirtileriniz neler yumurtlamadan veya ilişkiden kaç gün sonra test yaptınızbende test yapmaya korkuyorum. Sağ kasığımda ağrı var akıntıda var süt gibi, göğüs ucu hassasiyeti vardı. geçen ayda böyle oldu umutlanmak istemiyorum o yüzden
Çok net gözüküyor ben de adet günü yaptım aynı böyle çıktı ertesi gün kan verdim pozitif şükürSanki bendede çizgi var 4 günüm vardı adete napsamki kan vermeyemi gitsem
Şoklardayım insallah doğrudur rabbim
Sizde görüyomusunuz
Eki Görüntüle 3543579
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?