Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhaba. Benim de tahmini doğum 2 ekim, henüz doktora gitmedim.
4 şubatta gideceğim.
Ortalama aynı zamanlar, aynı haftalar olduğumuz için bir şey sormak istedim.
Sizinde ani batmalarınız oluyor mu? Bazen korkuyorum. Bıçak saplanmaları 2 gündür daha da arttı.

Açıkçası bebiş tarafından bi hissiyatım yok bazen sağ tarafıma oluyor ama bugün ultrasonda hem keseyi gördük hemde 7 cm yumurtalık kisti olduğunu da öğrendim ondan oluyor benimki
Ama adet sancısı gibi ağrılar normal diye biliyorum kanama pıhtı vs olmadıkça doktor o şekilde söyledi bana

Anladım. Teşekkür ederim. Bende batmalar oluyor da hala. Onu anlayamamıştım
Sağlıkla gelsin bebişiniz

Kızlarrr selam. Nasılsınız, nasıl hissediyosunuuz?

Bir de size bir sorum var 4+3günlükken 1000 beta ile öğrendim sizce yüksek mi buuu
Maşallah Herkeste farklı olduğunu burda çok net öğrendim. Ben de 4+3 günlükken 84 beta ile öğrendim ve buraya çok mu düşük değerim diye yazmıştım Ama gayet sağlıklıyız elhamdulillah. Herkesin bedeni bünyesi farklı. O yüzden kimseyle kıyaslayıp kendinizi strese sokmayın

Merhaba canım. Benimde tahmini 2 ekim. Bende gitmedim Dr a. Valla benim hiç belirti yok. 10 15 Şubat gibi gidicem Dr a

Bende çok oluyor özellikle çok ayakta kalınca, çalışıyorum çünkü. Sağ sol üstte altta farketmez her yerde oluyor :) Ama canı sağolsun kendini hissettirmesi bile güzel değil mii amaaa

Bende de çok adet sancısı var birde baş ağrısı halsizlik. Gögüslerde ağrı sıfır.

Bende çok oluyor özellikle çok ayakta kalınca, çalışıyorum çünkü. Sağ sol üstte altta farketmez her yerde oluyor :) Ama canı sağolsun kendini hissettirmesi bile güzel değil mii amaaa
Yaa çok doğruu. unutturmuyor kendini gerçekten de. Hayır normal olduğunu bilsem hiç sorun yok da

Ben daha gitmedim. 10 15 Şubat arası gitmehi düşünüyorum
Sonucu aldıktan sonra hiç mi gitmediniz?
Hadi yaa bilmiyorum bana da acaba ikiz mi diyenler oldu da ondan aklıma takıldı aslında bakalım bunu öğrenmek için zaten daha vakit var

Canım bende de oluyor. 2-3 gündür var

Yaa çok doğruu. unutturmuyor kendini gerçekten de. Hayır normal olduğunu bilsem hiç sorun yok da
Doğru çok haklısınız o konuda. Ben nerem ağrıyorsa hepsini not aldım ilk doktor kontrolünde hepsini soracağım size de tavsiye ederim Mesela şu an kürek kemiklerimin arası yani sırtımın üst kısmı çok ağrıyor 3 gündür. Normalse sıkıntı yok ama ya değilsee dimi ?

Sonucu aldıktan sonra hiç mi gitmediniz?

Hadi yaa bilmiyorum bana da acaba ikiz mi diyenler oldu da ondan aklıma takıldı aslında bakalım bunu öğrenmek için zaten daha vakit var
Bu arada benim de aklıma ilk o geldi de kurt düşürmeyeyim dedim Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kolaylıkla

Eveeet. Aslında çok iyiyim şu batmalar olmasa bazen işte unutuyorum bile.
Sadece benim karnım ince bir yapım olmasına rağmen çok şişti. Yani sıkı bir karnım vardır ama daha 4-5 haftalıkta böyleyse sonrayı düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…