Açıkçası bebiş tarafından bi hissiyatım yok bazen sağ tarafıma oluyor ama bugün ultrasonda hem keseyi gördük hemde 7 cm yumurtalık kisti olduğunu da öğrendim ondan oluyor benimkiherkese merhaba. Benim de tahmini doğum 2 ekim, henüz doktora gitmedim.
4 şubatta gideceğim.
Ortalama aynı zamanlar, aynı haftalar olduğumuz için bir şey sormak istedim.
Sizinde ani batmalarınız oluyor mu? Bazen korkuyorum. Bıçak saplanmaları 2 gündür daha da arttı.
Anladım. Teşekkür ederim. Bende batmalar oluyor da hala. Onu anlayamamıştımAçıkçası bebiş tarafından bi hissiyatım yok bazen sağ tarafıma oluyor ama bugün ultrasonda hem keseyi gördük hemde 7 cm yumurtalık kisti olduğunu da öğrendim ondan oluyor benimki
Ama adet sancısı gibi ağrılar normal diye biliyorum kanama pıhtı vs olmadıkça doktor o şekilde söyledi bana
Ben daha gitmedim. 10 15 Şubat arası gitmehi düşünüyorumkeseyi gördünüz mü kızlar ?
MaşallahKızlarrr selam. Nasılsınız, nasıl hissediyosunuuz?
Bir de size bir sorum var 4+3günlükken 1000 beta ile öğrendim sizce yüksek mi buuu
Merhaba canım. Benimde tahmini 2 ekim. Bende gitmedim Dr a. Valla benim hiç belirti yok. 10 15 Şubat gibi gidicem Dr aherkese merhaba. Benim de tahmini doğum 2 ekim, henüz doktora gitmedim.
4 şubatta gideceğim.
Sizinde ani batmalarınız oluyor mu? Bazen korkuyorum. Bıçak saplanmaları 2 gündür daha da arttı.
Bende çok oluyor özellikle çok ayakta kalınca, çalışıyorum çünkü. Sağ sol üstte altta farketmez her yerde oluyor :) Ama canı sağolsun kendini hissettirmesi bile güzel değil mii amaaaherkese merhaba. Benim de tahmini doğum 2 ekim, henüz doktora gitmedim.
4 şubatta gideceğim.
Bu cuma gideceğim inşallahkeseyi gördünüz mü kızlar ?
Yaa çok doğruu.Bende çok oluyor özellikle çok ayakta kalınca, çalışıyorum çünkü. Sağ sol üstte altta farketmez her yerde oluyor :) Ama canı sağolsun kendini hissettirmesi bile güzel değil mii amaaa
Sonucu aldıktan sonra hiç mi gitmediniz?Ben daha gitmedim. 10 15 Şubat arası gitmehi düşünüyorum
Hadi yaaMaşallahHerkeste farklı olduğunu burda çok net öğrendim. Ben de 4+3 günlükken 84 beta ile öğrendim ve buraya çok mu düşük değerim diye yazmıştım Ama gayet sağlıklıyız elhamdulillah. Herkesin bedeni bünyesi farklı. O yüzden kimseyle kıyaslayıp kendinizi strese sokmayın
Canım bende de oluyor. 2-3 gündür varherkese merhaba. Benim de tahmini doğum 2 ekim, henüz doktora gitmedim.
4 şubatta gideceğim.
Hadi güzel haberlerle gelBu cuma gideceğim inşallah
Doğru çok haklısınız o konuda. Ben nerem ağrıyorsa hepsini not aldım ilk doktor kontrolünde hepsini soracağım size de tavsiye ederimYaa çok doğruu.unutturmuyor kendini gerçekten de. Hayır normal olduğunu bilsem hiç sorun yok da
İnşallahHadi güzel haberlerle gelben pazartesiyi beklicem bakalım, önce artışı bi takip edeyim de
Bu arada benim de aklıma ilk o geldi de kurt düşürmeyeyim dedimSonucu aldıktan sonra hiç mi gitmediniz?
Hadi yaabilmiyorum bana da acaba ikiz mi diyenler oldu da ondan aklıma takıldı aslında bakalım bunu öğrenmek için zaten daha vakit var
Eveeet. Aslında çok iyiyim şu batmalar olmasa bazen işte unutuyorum bile.Doğru çok haklısınız o konuda. Ben nerem ağrıyorsa hepsini not aldım ilk doktor kontrolünde hepsini soracağım size de tavsiye ederimMesela şu an kürek kemiklerimin arası yani sırtımın üst kısmı çok ağrıyor 3 gündür. Normalse sıkıntı yok ama ya değilsee dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?