Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
Selam kızlar az once kuzenim aradi 6 haftalık hamilemiş doktora gitmiş bebek var ama yolk kesesi yok ne anlama geliyo yani benim bildiğim bebek varsa yolk kesesi de vardir başına boyle bisey gelen var mı
Önce kese sonra yolk kesesi sonra bebek görünür yolk sacı bebeği besleyen birsey

annen müsaitse o bakabilir canım ya da kayınvaliden .

kızlar bugün 5+1 oldum, adetim de 1 hafta geçti nerdeyse, ama bugün karnımın altında hala regl sancısı gibi sancı var ve içi sanki ateş gibi yanıyor. adetim yaklaşınca ve birkaç gün sonra böyle olmuştu, sonra hafifledi ama bugün yine yoğunlaştı. lekelenme ya da kanama yok, sıcak tutunca biraz hafifliyor. sizce acil bi durum var mıdır, doktora gidelim mi dayanılmayacak gibi değil ama rahatsız edici ve endişe verecek kadar sancıyor/yanıyor

Korkma canım yerleşme ağrısı onlar bende de oldu bebek rahime tutunmaya çalışıyo bir kaç gun şurup geçer Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah ama karnına sıcak su torbası tutma doktorum bana zararlı dedi

ama 1 hafta önce de böyleydi. arada biraz geçti hafifledi. derken bugün nerdeyse sabahtan beri sancıyor ve yanıyor yine. Bu kadar uzun sürer mi

ama 1 hafta önce de böyleydi. arada biraz geçti hafifledi. derken bugün nerdeyse sabahtan beri sancıyor ve yanıyor yine. Bu kadar uzun sürer mi
Ben 6+5 haftalık oldum ve halla oluyo ağrım alt karnım ve sırtım ağrıyo ama sen bi doktora görun canim hem rahatlarsın bence normal ama doktorun görmesi daha iyi olur

Ben 6+5 haftalık oldum ve halla oluyo ağrım alt karnım ve sırtım ağrıyo ama sen bi doktora görun canim hem rahatlarsın bence normal ama doktorun görmesi daha iyi olur
cağnım, cevap verdiğin için teşekkür ederim. regl sancısı gibi mi sende hala olan?? ve yanmalı gibi mi

cağnım, cevap verdiğin için teşekkür ederim. regl sancısı gibi mi sende hala olan?? ve yanmalı gibi mi
Ne demek bacım bu yuzden burdayiz birbirimize yardım etmek için evet regl sancısı gibi sanki her an regl olcakmışım gibi ama bu haftalar ağrı azalıyo daha hafif ağrıyo ilk başlarda ki gibi değil yanmalı gibi derken mide yanmasından bahsediyosan oda var ve normal

yok, mide yanması değil, karnımın içi çok sıcak gibi, regl sancısı olan yerler aynı zamanda çok sıcak gibi geliyor içerden içerden

yok, mide yanması değil, karnımın içi çok sıcak gibi, regl sancısı olan yerler aynı zamanda çok sıcak gibi geliyor içerden içerden
Evet karnın sıçak gibi geliyo bende de vardı hatta eşime diyodum ateşim mi var bak diye ama dedigim gibi sabah rahatmalan jçin sen yinede bi doktora gorun canim

Hepinize selamün aleyküm.
Bebeğimin ilk kontrolüne gittiğimde birden fazla miyomum olduğunu öğrendim. Benim gibi benzer durumu yaşayan var mı?

Bende de midem bir garip karnım acıkınca bulanır gibi oluyor yemek yedikten sonra da şişkinlik böyle sanki midem ağzımda .

cok normal canım benimde öyleydi suan yok gibi agrım karnımda sıcacıktı aynı anlattıgın gibi. bende de acı vardı karnım acıyo gibiydi. Ama gecti bi iki gündür yok için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…