- 8 Mayıs 2023
- 339
- 201
- 23
- 25
Önce kese sonra yolk kesesi sonra bebek görünür yolk sacı bebeği besleyen birseySelam kızlar az once kuzenim aradi 6 haftalık hamilemiş doktora gitmiş bebek var ama yolk kesesi yok ne anlama geliyo yani benim bildiğim bebek varsa yolk kesesi de vardir başına boyle bisey gelen var mı
annen müsaitse o bakabilir canım ya da kayınvaliden .Ben de 6 aylık hamile oluyorum sınavda hayırlısıyla. Tek sorun akademide sağlık için en fazla 20 gün izin alabiliyorsun haftasonuyla sayarsak 1 ay eder ancak 1 aylık bırakıp derse gitmek durumunda kalabilirim tek temennim ders saati çok olmaz diye düşünüyorum
Anladim kuzum teşekkur ederimBen de tahlilleri devlette yapıp götürüyordum sorun olmadı sadece detaylı ultrasonu orada yapmıştım
Bende oyle biliyorum ama kese varmış içinde bebek ama yolk kesesi yokmuş bu imkansız bişi bebek var ama yolk kesesi yokÖnce kese sonra yolk kesesi sonra bebek görünür yolk sacı bebeği besleyen birsey
Korkma canım yerleşme ağrısı onlar bende de oldu bebek rahime tutunmaya çalışıyo bir kaç gun şurup geçer Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah ama karnına sıcak su torbası tutma doktorum bana zararlı dedikızlar bugün 5+1 oldum, adetim de 1 hafta geçti nerdeyse, ama bugün karnımın altında hala regl sancısı gibi sancı var ve içi sanki ateş gibi yanıyor. adetim yaklaşınca ve birkaç gün sonra böyle olmuştu, sonra hafifledi ama bugün yine yoğunlaştı. lekelenme ya da kanama yok, sıcak tutunca biraz hafifliyor. sizce acil bi durum var mıdır, doktora gidelim midayanılmayacak gibi değil ama rahatsız edici ve endişe verecek kadar sancıyor/yanıyor
ama 1 hafta önce de böyleydi. arada biraz geçti hafifledi. derken bugün nerdeyse sabahtan beri sancıyor ve yanıyor yine. Bu kadar uzun sürer miKorkma canım yerleşme ağrısı onlar bende de oldu bebek rahime tutunmaya çalışıyo bir kaç gun şurup geçer Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah ama karnına sıcak su torbası tutma doktorum bana zararlı dedi
Mutlaka başka bir hastaneye gitmeliBende oyle biliyorum ama kese varmış içinde bebek ama yolk kesesi yokmuş bu imkansız bişi bebek var ama yolk kesesi yok
Ben 6+5 haftalık oldum ve halla oluyo ağrım alt karnım ve sırtım ağrıyo ama sen bi doktora görun canim hem rahatlarsın bence normal ama doktorun görmesi daha iyi olurama 1 hafta önce de böyleydi. arada biraz geçti hafifledi. derken bugün nerdeyse sabahtan beri sancıyor ve yanıyor yine. Bu kadar uzun sürer mi
Bende oyle dedim bakalım HayırlısıMutlaka başka bir hastaneye gitmeli
cağnım, cevap verdiğin için teşekkür ederim. regl sancısı gibi mi sende hala olan?? ve yanmalı gibi miBen 6+5 haftalık oldum ve halla oluyo ağrım alt karnım ve sırtım ağrıyo ama sen bi doktora görun canim hem rahatlarsın bence normal ama doktorun görmesi daha iyi olur
Ne demek bacım bu yuzden burdayiz birbirimize yardım etmek için evet regl sancısı gibi sanki her an regl olcakmışım gibi ama bu haftalar ağrı azalıyo daha hafif ağrıyo ilk başlarda ki gibi değil yanmalı gibi derken mide yanmasından bahsediyosan oda var ve normalcağnım, cevap verdiğin için teşekkür ederim. regl sancısı gibi mi sende hala olan?? ve yanmalı gibi mi
yok, mide yanması değil, karnımın içi çok sıcak gibi, regl sancısı olan yerler aynı zamanda çok sıcak gibi geliyor içerden içerdenNe demek bacım bu yuzden burdayiz birbirimize yardım etmek için evet regl sancısı gibi sanki her an regl olcakmışım gibi ama bu haftalar ağrı azalıyo daha hafif ağrıyo ilk başlarda ki gibi değil yanmalı gibi derken mide yanmasından bahsediyosan oda var ve normal
Evet karnın sıçak gibi geliyo bende de vardı hatta eşime diyodum ateşim mi var bak diye ama dedigim gibi sabah rahatmalan jçin sen yinede bi doktora gorun canimyok, mide yanması değil, karnımın içi çok sıcak gibi, regl sancısı olan yerler aynı zamanda çok sıcak gibi geliyor içerden içerden
Teşekkür ederim hepimizin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım inşallahİyi olmuş başladığınız, sağlıkla ilerlesin
Benimde aynı tarih canım.A benimde Sat 29 Aralık o zaman normal şu an ben de o aralıktayım ağrılar için çok şükür kanama yok ya umarım herşey yolunda ilerler sağlıklı bir şekilde
Bende de midem bir garip karnım acıkınca bulanır gibi oluyor yemek yedikten sonra da şişkinlik böyle sanki midem ağzımda .Ne demek bacım bu yuzden burdayiz birbirimize yardım etmek için evet regl sancısı gibi sanki her an regl olcakmışım gibi ama bu haftalar ağrı azalıyo daha hafif ağrıyo ilk başlarda ki gibi değil yanmalı gibi derken mide yanmasından bahsediyosan oda var ve normal
cok normal canım benimde öyleydi suan yok gibi agrım karnımda sıcacıktı aynı anlattıgın gibi. bende de acı vardı karnım acıyo gibiydi. Ama gecti bi iki gündür yok için rahat olsunama 1 hafta önce de böyleydi. arada biraz geçti hafifledi. derken bugün nerdeyse sabahtan beri sancıyor ve yanıyor yine. Bu kadar uzun sürer mi
ya o bendede var ya bulantılar başlayacak heralde diyorum ama yinede yemek yiyorum yedıkten sonrada dokunuyo hepsı normal sürecler aslındaBende de midem bir garip karnım acıkınca bulanır gibi oluyor yemek yedikten sonra da şişkinlik böyle sanki midem ağzımda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?