İnşallah canımbekle bi bakalım hele belki de geç döllenme olabilir
Benim de bebek oluşmuştu kalp atımı oluşmadı canım bi de benim gelişimi geriden gelerek 6. haftada durdu. 8.haftada öğrendik. Çok yavaş da olsa bebek oluşmuştu ben de kan akımı mı yetersiz diye düşündümBir de benim diğer gebelşklerimde zaten kalp atışı olmuyordu bebek oluşuyordu ama kalp atımı yoktu demek pıhtılaşma oluyormuş gebelşkte araştırma hastanesindeki doktorlar da öğrenir öğrenmez başlamak gerek demişti sonra geç olabiliyor özellikle bebek oluşmadan başlanması lazım
Bilmiyorum bende tamKese şekline göre mi yorum yapıyor acaba
Pembe bendede oluyordu ama damla damla oluyordu canım bu kez dolu dolu geldi o korkuttu . Ultrasondada baktı doktor oradada hala gördü .. Rabbim kolaylıkla sağlıkla geçirmemizi nasip etsin bu süreçleri . Haklısın yiyecek ekmeği içicek suyu varsa gelicekpembeden kahverenginden hiç korkma, kırmızı olursa tehlikeli doktora git, ama yine korkma tedirgin olma herşey olacagına varır benim kötü tecrübem de oldu cok sukur iyi tecrubem de oldu tek ögrendiğim yaradana güvenmek
Pembe bendede oluyordu ama damla damla oluyordu canım bu kez dolu dolu geldi o korkuttu . Ultrasondada baktı doktor oradada hala gördü .. Rabbim kolaylıkla sağlıkla geçirmemizi nasip etsin bu süreçleri . Haklısın yiyecek ekmeği içicek suyu varsa gelicekpembeden kahverenginden hiç korkma, kırmızı olursa tehlikeli doktora git, ama yine korkma tedirgin olma herşey olacagına varır benim kötü tecrübem de oldu cok sukur iyi tecrubem de oldu tek ögrendiğim yaradana güvenmek
Evet cuma günü kalp atışı için gidicem 7 haftalık oluyor doktor aradaki farkı kapatabilir dediAa geridenmi gidiyor ultrasona göre benimkide iki gün geriden gidiyorBende istanbuldayim canim aslen tokatliyim
peki sizin tek plasentamı iki plasenta varmıSağlıcakla alın kucağınıza inşallahbenim de ikiz ben de geç duydum sağlıkla gelsinler inşallah
Amin canım çok korktum elim ayağım dolaştı çok zor gerçekten .Canım bilmiyordum bende . Tüp bebek doktoruma durum bilgisi verdim sonra tam kapatacakken sordu sen bu sıra sarımsak ,soğan,yoğun meyve suyu içtinmi diye . Evet dedim daha geçen yoğun sıkım orman meyveli ve narlı içecek aldım doğal sıkım hergün bardak bardak kahvaltıda içtim . Asla bırakıyosun dedi anti inflamatuar yani iltihap söktürücü tarda olan hiç birşeyi tüketmeyeceksin dedi . Bunlar işte soğan ,sarımsak , doğal sıkım meyve suları ( gebelik şekeri ni yükseltiliyormuş ve tansiyon yapıyor oda kanama yapıyormuş doğal sıkım meyve suları) sarımsak kanama alan açar soğanda öyle dedi . Hatta zencefil vs de gebelik boyunca yasak dedi . Su iç meyveyi tüket ağırlıklı et balık salata tüket dedi ..Öncelikle yeni gördüm çok sevindim Allah o acıyı hiç birimize yaşatmasın
Birde gerçekten mi ya sarımsak, soğan felan tehliekli mi ? Ben daha dün sumak soğan yedim
Aminnn canım
aa cok ilginc gercekten sogan sarımsak bilmiyordum zencefilli cay ıctım bende bıdaha ıcmeyım cok gecmıs olsun sizedeAmin canım çok korktum elim ayağım dolaştı çok zor gerçekten .Canım bilmiyordum bende . Tüp bebek doktoruma durum bilgisi verdim sonra tam kapatacakken sordu sen bu sıra sarımsak ,soğan,yoğun meyve suyu içtinmi diye . Evet dedim daha geçen yoğun sıkım orman meyveli ve narlı içecek aldım doğal sıkım hergün bardak bardak kahvaltıda içtim . Asla bırakıyosun dedi anti inflamatuar yani iltihap söktürücü tarda olan hiç birşeyi tüketmeyeceksin dedi . Bunlar işte soğan ,sarımsak , doğal sıkım meyve suları ( gebelik şekeri ni yükseltiliyormuş ve tansiyon yapıyor oda kanama yapıyormuş doğal sıkım meyve suları) sarımsak kanama alan açar soğanda öyle dedi . Hatta zencefil vs de gebelik boyunca yasak dedi . Su iç meyveyi tüket ağırlıklı et balık salata tüket dedi ..
Geçmiş olsun canım 6+5 bugün sabah lavoboda yoğun pembe leke denmiyecek kadar fazla akıntım vardı koştur koştur gittim bende şükür herşey yolunda ama progestan arttırdılar bende . İçin rahat etsin istersen bir git doktora . Aspirin kullanıyorsan kesip birkaç gün progestan veriyorlarKızlar selam benim bugün 6+3 gece hafif kahverengi lekelenme olmuş 50 kuruş kadar az. 2 gün sonra cuma günü kalp atışı için randevum var artarsa erken gitmeli miyim? Çok hafifte sancım var
Vallaha bende bilmiyordum canım genel olarak bütün doğal antienflamatuar özellikli şeylerden uzak kaçacaksın dediaa cok ilginc gercekten sogan sarımsak bilmiyordum zencefilli cay ıctım bende bıdaha ıcmeyım cok gecmıs olsun sizede
Canım neden başlatmadı ki doktorun kromozomal olduğunda genellikle düşükle sonuçlanır ama kalp atımı olmaması pıhtılaşma sorunu diye biliyorum bence başka bir doktora daha görünüp durumunu anlat ve iğne başlansın benim de aynı şekilde 6 haftada durmuştu gelişimiBenim de bebek oluşmuştu kalp atımı oluşmadı canım bi de benim gelişimi geriden gelerek 6. haftada durdu. 8.haftada öğrendik. Çok yavaş da olsa bebek oluşmuştu ben de kan akımı mı yetersiz diye düşündümkromozomal de olabilir tabi genetiğe göndermediğimiz için bilmiyorm. İnşallah aspirin yeterlidir şuan yani
Öğrendiğim iyi oldu bende dikkat edeyim teşekkür ederimAmin canım çok korktum elim ayağım dolaştı çok zor gerçekten .Canım bilmiyordum bende . Tüp bebek doktoruma durum bilgisi verdim sonra tam kapatacakken sordu sen bu sıra sarımsak ,soğan,yoğun meyve suyu içtinmi diye . Evet dedim daha geçen yoğun sıkım orman meyveli ve narlı içecek aldım doğal sıkım hergün bardak bardak kahvaltıda içtim . Asla bırakıyosun dedi anti inflamatuar yani iltihap söktürücü tarda olan hiç birşeyi tüketmeyeceksin dedi . Bunlar işte soğan ,sarımsak , doğal sıkım meyve suları ( gebelik şekeri ni yükseltiliyormuş ve tansiyon yapıyor oda kanama yapıyormuş doğal sıkım meyve suları) sarımsak kanama alan açar soğanda öyle dedi . Hatta zencefil vs de gebelik boyunca yasak dedi . Su iç meyveyi tüket ağırlıklı et balık salata tüket dedi ..
5+1deyim, ben de hiç bulantı yok sadece göğüslerimde hassasiyet ve arada hafif hafif vuran kasık agrısı varkızlar bu arada mide bulantısı durumunuz nasıl? kusma yok bende ama mide bulantısı gibi yanması gibi garip bi his ne yesem 3. lokmasını çıkarcak gibi hissediyorum
Perinatolog karar versin dedi onun için de erken dedi, kese görününce git dedi. Bi de dün lekelenmem oldu öncekinde kasılma ve sancım olmasına rağmen 1 damla leke kan gelmemişti kürtaj oldum. Kan dolaşımı iyi diye düşünüyorum şuan önceki gibi pek sancım da yokCanım neden başlatmadı ki doktorun kromozomal olduğunda genellikle düşükle sonuçlanır ama kalp atımı olmaması pıhtılaşma sorunu diye biliyorum bence başka bir doktora daha görünüp durumunu anlat ve iğne başlansın benim de aynı şekilde 6 haftada durmuştu gelişimi
Ben de cuma günü gideceğim Allahın izniyleÇok sağol canım, darısı sana inşallahne zamandı dr günün?
Ay bilmiyorum ki hiç onun bilgisini vermediler. Ben de 3. Ayda falan belirginleşir diye biliyordum plesentapeki sizin tek plasentamı iki plasenta varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?