Ay ne güzel bende çok istemiştim ikiz çocuklarım olsun diye ama nasip olmadı sağlıkla kucağına alırsın inş canımMerhaba kızlar ben dun doktora gittim kalp atısı ıcın ama gec dollenmeydı benım yazmıstım daha oncede kalp atısını duydum ama bır kalp atısı daha duydum şoklardayım gercekten. ıkızmıs. Ikı ayrı kese ama tek plasenta gibi gorunuyo simdilik ama bıraz daha buyuyunce daha net söylerım dedı doktorum. Bıraz endıselendım dun tek plasenta oldugu ıcın ama suan rahatım .Allah büyük. Onları bana nasip ettiyse ins saglıklada kucagıma almayı nasip eder. Hala kalp atısı duymayan endıse edenler var onlar ıcın yazıyorum benım sat e gore 9+2ydi ama ultrasonda 7+5ti ve kalp arısını yenı duydum lütfen endise etmeyin kızlar. 9/10a kadar bekleyın kanama vs yoksa
Ben gebeliğimi öğrenir öğrenmez başladımŞimdilik 1 kez geldi kan değildi çok şükür.Siz oksapara ne zaman başladınız keseyle mi kalp atışıyla mı?
Çok sevindim iyi olmana sağlıkla büyüsün bebeğin inşallahCanım kızlar toplu cevap vereyim şükür bebeğimi gördüm kalp atışı varkanamanın nedeni bilmiyorlar . Ben dün namaz kılarken secdeye bir tık hızlı gittim orada sağ kaşığım üstüne ağrı oldu ,ara ara sızı olarak devam etti gece yatana kadar takip ettim birşey yoktu . Sabah öyle yoğun pembe peçete dolusu görünce elim ayağıma dolaştı kalp krizi geçiriyorum sandım . Gittim bekledim doktor baktı 2 mm keseye yakın birşey var ama tam net kanama alanı diyemem dedi ultrason açısını değiştirince kayboluyordu . Tüp bebek doktorumada yolladım fotoğrafını bencede pek kanama alanı gibi durmuyor ama bu yoğun lekeden dolayı varsayım o şekilde 2 gün yat kalkma yerinden dedi Progestan dex 2 taneydi 3ledik onu 1 hafta böyle kullan dedi . Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın kızlar . 7 ci tedavimde ben pozitifi gördüm çok telaş çok stres yapıyorum belki . Birde buradan herkese bilgi olsun .. SARIMSAK ,SOĞAN ,TAZE SIKIM MEYVE SUYU yasak kanama yaptırabiliyormuş . Et balık bol salata dedi doktorum ..
hıc endıse etme benımde öyleydı 7haftalıktı sadece kese vardı 9da gordum bebeklerı. gec döllenmedir. ınsallahKızlar merhaba .Benim cumartesi lekelenmelerim pazar günü kanamam oldu progestan başladım .Şuan kahverengi lekelenmelerim oluyor lavaboya gittikçe .Bugünde doktora gittim sata göre 8 haftalık ama ultrason kağıdında kese 6 haftalık .Normalde 6 haftalık olunca bebek görünürmüş ama bende görünmedi , doktor bir hafta sonra gelmemi söyledi daha önce böyle bir şey yaşayan var mı .6 haftadan sonrasında da geç görünür mü yoksa boş gebelik mi aklım karışık
Eger kullanman gerekliyse hemen başlamalısın canım ben öğrenir öğrenmez başladım hatta raporumu cikardimBen gebeliğimi öğrenir öğrenmez başladım
amin canım inşallah hep mutlulukları paylaşalım burada . Evet kızım okadar mutlu ki hala anne rüya degıl demi diyorPrensesine bir değil iki kardeşBak tek kalmayacak allahın izniyle iki tane kardeşi olacak ay çok duygulandım. Maşallah nazar değmesin. Sağlıkla büyüyüp sağlıkla doğsunlar inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi
Hahahh yerim onun sevinciniamin canım inşallah hep mutlulukları paylaşalım burada . Evet kızım okadar mutlu ki hala anne rüya degıl demi diyor
Bir de benim diğer gebelşklerimde zaten kalp atışı olmuyordu bebek oluşuyordu ama kalp atımı yoktu demek pıhtılaşma oluyormuş gebelşkte araştırma hastanesindeki doktorlar da öğrenir öğrenmez başlamak gerek demişti sonra geç olabiliyor özellikle bebek oluşmadan başlanması lazımŞimdilik 1 kez geldi kan değildi çok şükür.Siz oksapara ne zaman başladınız keseyle mi kalp atışıyla mı?
bekle bi bakalım hele belki de geç döllenme olabilirKızlar merhaba .Benim cumartesi lekelenmelerim pazar günü kanamam oldu progestan başladım .Şuan kahverengi lekelenmelerim oluyor lavaboya gittikçe .Bugünde doktora gittim sata göre 8 haftalık ama ultrason kağıdında kese 6 haftalık .Normalde 6 haftalık olunca bebek görünürmüş ama bende görünmedi , doktor bir hafta sonra gelmemi söyledi daha önce böyle bir şey yaşayan var mı .6 haftadan sonrasında da geç görünür mü yoksa boş gebelik mi aklım karışık
Haklısın canım vallaha yoğun pembe akıntı peçete dolusu görünce aklım çıktı allahtan doktor hemen baktı . Aminnnnn annesini üzmez inşallah kolaylıkla sağlıkla devam etsin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün .çokkk şükürrr sağlıkla gelsin annesi, bak o tutunmuş bi yere daha da bırakmaz seni, korkma, ne gebeler gördüm sürekli kanayan, önemli olan bebiş saglıklı olsun
Amin canımÇok sevindim iyi olmana sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah
pembeden kahverenginden hiç korkma, kırmızı olursa tehlikeli doktora git, ama yine korkma tedirgin olma herşey olacagına varır benim kötü tecrübem de oldu cok sukur iyi tecrubem de oldu tek ögrendiğim yaradana güvenmekHaklısın canım vallaha yoğun pembe akıntı peçete dolusu görünce aklım çıktı allahtan doktor hemen baktı . Aminnnnn annesini üzmez inşallah kolaylıkla sağlıkla devam etsin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün .
Allahım yardım etsin. Nasılsınn , nasıl oldunKızlar yalvarırım dua edin lekelenmem çok fazla peçete dolu dolu oluyor
Öncelikle yeni gördüm çok sevindim Allah o acıyı hiç birimize yaşatmasınCanım kızlar toplu cevap vereyim şükür bebeğimi gördüm kalp atışı varkanamanın nedeni bilmiyorlar . Ben dün namaz kılarken secdeye bir tık hızlı gittim orada sağ kaşığım üstüne ağrı oldu ,ara ara sızı olarak devam etti gece yatana kadar takip ettim birşey yoktu . Sabah öyle yoğun pembe peçete dolusu görünce elim ayağıma dolaştı kalp krizi geçiriyorum sandım . Gittim bekledim doktor baktı 2 mm keseye yakın birşey var ama tam net kanama alanı diyemem dedi ultrason açısını değiştirince kayboluyordu . Tüp bebek doktorumada yolladım fotoğrafını bencede pek kanama alanı gibi durmuyor ama bu yoğun lekeden dolayı varsayım o şekilde 2 gün yat kalkma yerinden dedi Progestan dex 2 taneydi 3ledik onu 1 hafta böyle kullan dedi . Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın kızlar . 7 ci tedavimde ben pozitifi gördüm çok telaş çok stres yapıyorum belki . Birde buradan herkese bilgi olsun .. SARIMSAK ,SOĞAN ,TAZE SIKIM MEYVE SUYU yasak kanama yaptırabiliyormuş . Et balık bol salata dedi doktorum ..
İkiz annesi olmak bambaşka bir ayrıcalıkMerhaba kızlar ben dun doktora gittim kalp atısı ıcın ama gec dollenmeydı benım yazmıstım daha oncede kalp atısını duydum ama bır kalp atısı daha duydum şoklardayım gercekten. ıkızmıs. Ikı ayrı kese ama tek plasenta gibi gorunuyo simdilik ama bıraz daha buyuyunce daha net söylerım dedı doktorum. Bıraz endıselendım dun tek plasenta oldugu ıcın ama suan rahatım .Allah büyük. Onları bana nasip ettiyse ins saglıklada kucagıma almayı nasip eder. Hala kalp atısı duymayan endıse edenler var onlar ıcın yazıyorum benım sat e gore 9+2ydi ama ultrasonda 7+5ti ve kalp arısını yenı duydum lütfen endise etmeyin kızlar. 9/10a kadar bekleyın kanama vs yoksa
Sağlıcakla alın kucağınıza inşallahMerhaba kızlar ben dun doktora gittim kalp atısı ıcın ama gec dollenmeydı benım yazmıstım daha oncede kalp atısını duydum ama bır kalp atısı daha duydum şoklardayım gercekten. ıkızmıs. Ikı ayrı kese ama tek plasenta gibi gorunuyo simdilik ama bıraz daha buyuyunce daha net söylerım dedı doktorum. Bıraz endıselendım dun tek plasenta oldugu ıcın ama suan rahatım .Allah büyük. Onları bana nasip ettiyse ins saglıklada kucagıma almayı nasip eder. Hala kalp atısı duymayan endıse edenler var onlar ıcın yazıyorum benım sat e gore 9+2ydi ama ultrasonda 7+5ti ve kalp arısını yenı duydum lütfen endise etmeyin kızlar. 9/10a kadar bekleyın kanama vs yoksa
İnşallah canım ya .Allah sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsinhıc endıse etme benımde öyleydı 7haftalıktı sadece kese vardı 9da gordum bebeklerı. gec döllenmedir. ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?