Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    9
Progestan her gün aynı saatte kullanıyordum vajinal olarak. Oralda nasılsa vajinalde de aynı. Bence doktorunuzla görüşün oral kullanmayın baş dönmesi, mide bulantısı felaket oluyor. En konforlu olan vajinal olarak kullanmak progestanı.

Evet evet söyledim bugün başım çok fena dönüyor dedim hem de kanamam var hafif hafif diyince vajinal kullanalım o zaman dedi, tamam o zaman saatleri hep aynı, teşekkür ederim

Ya kızlar ben kan testlerini yaptırmadım şu igg falan olanları. Sadece vitaminlere baktırdım. O kan testleri çok önemli mi

Evet evet söyledim bugün başım çok fena dönüyor dedim hem de kanamam var hafif hafif diyince vajinal kullanalım o zaman dedi, tamam o zaman saatleri hep aynı, teşekkür ederim
Evet evet aynı saatte kullanın. Vajinal yolla progestan kullanımından sonra uzanabilirseniz 15 20 dakika uzanın. Fitilin bir kısmı iç çamaşırınıza gelebilir veya peçeteyle sildikçe de gelebilir bu çok normal. Vücut fazla geleni dışarı atıyor, alması gerekeni alıyor. Bizzat doktorumun yorumuydu bu. Endişe etmeyin.

Kızlar ben yarın ilk kez doktora gidicem 7+1 olacak. Devlet Hastanesi'nden randevu aldım. Gittiğim de benden kan falan alınacak mı? Test yapılacak mı? İlk muayenede neler yapılıyor

Teşekkür ederim geçen gebeliğimde de kullandım ama inanın beynim sıfırlamış gibi oldu her şeyi

Son adet tarihin ne zaman . Kese ve kalp atışını gördüysen kacinci haftada
26 aralık sat. 6.4 kese gorundu 7.3de kalp atışı geç girdim leke geldi benden doktorum şehir dışındaydı biraz stresli günler oldu ailece grip olduk üstüne boğazım ağrıyor majezik sprey sıksam zararlı mı kızlar

Geçmiş olsun Ben de influenza oldum ama tamamen doğal yollarla iyileşmeye çalıştım hala deli gibi öksürüyorum iyileşmiş sayılmam sadece ateş olayını hallettik. Bence doktoruna sormalısın parol dışında hiçbir şey kullanamıyoruz bildiğim kadarıyla.

Kızlar ben yarın ilk kez doktora gidicem 7+1 olacak. Devlet Hastanesi'nden randevu aldım. Gittiğim de benden kan falan alınacak mı? Test yapılacak mı? İlk muayenede neler yapılıyor
Evet kan idrar alacak tüm değerlere bakılacak
Aman idrara sıkışık ol benim gibi rezil olma 2 saat idrar vermek için uğraştım

Bende öyleyim belirtim yok adet sonrası gibiyim inşallah hep böyle gider

Dimiiii hurafelere göre ben de öyle düşünüyorum uykum da var güzelliğim de gitti resmen bakalım 12. 13. haftada doğru mu değil mi göreceğiz hurafeleri
Aha bana da kesin erkek geliyor o zaman. Bozuk cildim bi parladı güzelleşti olan sivilcelerim gitti, saçlarım bile parladı sanki. Eşim de diyo sana bu hamilelik yaradı diyebakalım 2 ay sonra görürüz bu hurafeler doğru mu

Kan testi mi yoksa eczane testi mi yaptırmalı? Heyecanlandım iyice
Önce eczane testi yapın çift çizgi çıkarsa zaten kanda da çıkar. Aile sağlığı merkezleri de yapıyor sabah 10 a kadar gidip verirsiniz 1-2 gün sonra(beklerim derseniz) direk kan vermekte mantıklı idrarla bazen çıkmayabiliyor

Hahahha maşallah de kendine valla unutmayalım hurafe değerlendirmesi yapcaz. eşim de bana cildin bi tuhaf oldu şaşırtıyorsun beni diyor hahsj

Evet kan idrar alacak tüm değerlere bakılacak
Aman idrara sıkışık ol benim gibi rezil olma 2 saat idrar vermek için uğraştım Ben buna gerçekten inanmaya başladım
İlk hamileliğimde ay gibi parlıyordum yüzüm bebek poposu gibiydi pürüzsüz cinsiyet erkekti
Şu anda yüzümde bi ton sivilce var vucudumun her yeri sivilce oldu resmen bakalım bu ne cıkacak

Benimde cildim bozuldu ya yalnız değilmişim, hangi ürünleri kullanabiliyoruz yüz yıkama jeli vs herşey yasak mı? Korkumdan hiç birine el sürmedim de ihtiyaç olabilir

Hahahha maşallah de kendine valla unutmayalım hurafe değerlendirmesi yapcaz. eşim de bana cildin bi tuhaf oldu şaşırtıyorsun beni diyor hahsj
Benim zaten herşey bi garip ilerliyor. Hala hiçbir belirtim yok. 1-2 kere midem bulandı yemek yaparken. Bir de göğüslerim hassaslaştı ama hergün değil, bazı geceler yatarken ağrıyor sağdan sola dönerken falan. Onun dışında bi aşermedir, kasık ağrımasıdır, yerleşme kanamasıdır ve hatta duygusal değişim bile yok. Ama ben bunu şeye bağlıyorum, tüp bebek tedavisi gördüğüm için aylardır hormon ilaçları iğneleri vs kullanıyorum. Vücut hormon değişikliğine alıştı bence:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…