- 2 Temmuz 2019
- 697
- 743
- 103
Şöyle ki ben ilk gebeliğimde özelde iyi bilgili bir doktordu. Vajinal bakmıştı direk net görmek için. Şuan ikinci gebeliğim ilk karından baktı doktorCanım bunu doktor mu önermeli yoksa biz sorsak mı ? Benim gideceğim doktor galiba beklemeyi tercih ediyor diye duydum arkadaşım onunla doğum yapmıştı çok da memnundu ama vajinal bakmayı tercih etmediğini söyledi. Belli olmaz tabi belki duruma bağlıdır biz henüz gebelikte görüşmedik
Ben lazere gittiğimden bu yana jiletle alıyorum canım dün sadece komple bacak kol ve vajina temizledim. Herhangi bir yerimde şu an için hiç yok ama psikolojik jileti gezdirmeden rahat edemiyorum travmatik çocukluğumdan bu yana bu bende sen çok iyi anlarsın beni. Yüzümde çenemde 3-4 tane çıkmış yüze haftaya net gideceğim lazere. Allaha emanet bir şekilde devam edeceğim ben yani yapacak bir şey yok. Meme ucu, vajina, göbek harici yaptırırım, bu hafta doktoruma danışarak. Lazer öykün varya ağdaya girme elinle al eldivenle eğer geliyorsa. Üst koldan sonrasına jiletle dokunma sakınsen neyle temizledin ? Benim az ama mesela omuz bölgemde belirgin siyah ve sık var bazı yerde yok bazı yerde var hormonel olduğu o kadar belli ki ağda vursam azar mı diye korkuyorum ama ağdaya da inceltiyor diyorlar
Benim tüp bebek transferimden 1 Ay önce bıraktırdılar yani transfer olmadan bıraktım neden dediğimde rahim ve karından verilen ışınların zararlı olduğunu söylüyorlar ?Peki nedenini açıkladı mı size ?
Evet ya zararı yoksa öyle görüp içimiz rahatlar en azındanŞöyle ki ben ilk gebeliğimde özelde iyi bilgili bir doktordu. Vajinal bakmıştı direk net görmek için. Şuan ikinci gebeliğim ilk karından baktı doktor
Daha sonra bana sordu vajinal bakalım mı diye
Bende bir zararı yoksa bakalım dedim
O da zararı yok demişti :) yani yok diyor bi çok doktor sorabilirsiniz isterseniz
Evet doğru kesinlikle bu ben o yüzden aşılama tedavisini alırken dahi vajinal asla girmedim lazere göbek ve memeye bile yaptırmadım. Yine gidersem bu 3 yere yaptırmam zaten. Koltuk altı kol bacak yüze giderimBenim tüp bebek transferimden 1 Ay önce bıraktırdılar yani transfer olmadan bıraktım neden dediğimde rahim ve karından verilen ışınların zararlı olduğunu söylüyorlar ?
Ay yarınAllah iyilik versin.canim sen ne zaman gitceksin kontrole
Ayy ne güzelAy yarınçok heyecanlıyım görücem diye
1 ay demiştide yarın 22 gün oluyor kalp atışını duyalıAyy ne güzelKalp atişndan kaç hafta sonra çagirdi canim
Bu sorunun cevabını bana da söyleyinKızlar bebim diğer hamileliğimde de böyle olmuştu şimdide oldu. Saçlarımla normalde çok sıkıntım yok saç spreyi sıktım mı hemen taranır açılır ama şimdi öyle bir dolaşıyor ki aç açabilirsen düğüm oluyor ve kaskatı oldu sertleşti. Niye böyle oluyor ya bebişler neyi sömürüyorda saçlarım böyle oluyor aranızda benim gibi var mı ne yapıyorsunuz?
Ahaha benimde resmen ergenliğe girmiş gibiyim hiç sivilcem yoktuBu sorunun cevabını bana da söyleyinparlak saçlarım vardı ığıl ığıl akardı şimdi matlaştı evden saç topluyorum her yerde saç var çıldırcam yani yüzümde bir tane sivilce yoktu sivilcelendim değişik biri oldum ben
Benim de yüzüm mahvoldu döktü sivilce doldu..Bu sorunun cevabını bana da söyleyinparlak saçlarım vardı ığıl ığıl akardı şimdi matlaştı evden saç topluyorum her yerde saç var çıldırcam yani yüzümde bir tane sivilce yoktu sivilcelendim değişik biri oldum ben
Tamam canım lumea ile atayım kollarıma en iyisi karnımı da sararım iyice ışınlar gidemez djkdkdjdBen lazere gittiğimden bu yana jiletle alıyorum canım dün sadece komple bacak kol ve vajina temizledim. Herhangi bir yerimde şu an için hiç yok ama psikolojik jileti gezdirmeden rahat edemiyorum travmatik çocukluğumdan bu yana bu bende sen çok iyi anlarsın beni. Yüzümde çenemde 3-4 tane çıkmış yüze haftaya net gideceğim lazere. Allaha emanet bir şekilde devam edeceğim ben yani yapacak bir şey yok. Meme ucu, vajina, göbek harici yaptırırım, bu hafta doktoruma danışarak. Lazer öykün varya ağdaya girme elinle al eldivenle eğer geliyorsa. Üst koldan sonrasına jiletle dokunma sakın
Evet canım oralar sıkıntı olmaz galiba ama vajinal ve göbek için benim doktorlarım kesinlikle çok karşı .Evet doğru kesinlikle bu ben o yüzden aşılama tedavisini alırken dahi vajinal asla girmedim lazere göbek ve memeye bile yaptırmadım. Yine gidersem bu 3 yere yaptırmam zaten. Koltuk altı kol bacak yüze giderim
Hahah kıyamam bize bebiklerimizin canı sağ olsun da yine ayıp ediyorlar bizeAhaha benimde resmen ergenliğe girmiş gibiyim hiç sivilcem yoktu
Benim de aynı kocam çenen ne kötü oldu senin böyle olmazdı diyorBenim de yüzüm mahvoldu döktü sivilce doldu..(
Gelişiminemi bakacak başka bisey dedimi1 ay demiştide yarın 22 gün oluyor kalp atışını duyalıben bir hafta erken aldım
At at oralara gelmedikçe bir şey olmaz o kadar da değil taaaa organlara gitmiyor ya sonuçta ışın kıl köküne kadar gidiyor ne bileyim bende ki mantıkta bu hahajTamam canım lumea ile atayım kollarıma en iyisi karnımı da sararım iyice ışınlar gidemez djkdkdjd
Vajina zaten alt taraflar hoplatıyordu beni atış attıkça şu an psikolojik olarak yaptıramam zaten bir şey olabilir diye. O konuda bence de kesinlikle doğru bazı bölgeler es geçilmeliEvet canım oralar sıkıntı olmaz galiba ama vajinal ve göbek için benim doktorlarım kesinlikle çok karşı .
Oyy bende ôyleyim kocaman sivilceler çikti regl gunumde de çikiyordu ama bu kadar buyuk çikmiyordu bu arada güneş kremi herhangi marka kullanabiliyormuyuz kizlarBenim de yüzüm mahvoldu döktü sivilce doldu..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?