- 10 Haziran 2016
- 746
- 209
- 103
- 26
Sende pcosluydun değil mi ? Lazerden sonra üst kolumun halini bi görsen sana özelden mesaj ile atayım resmini korkunçPaylaşırım tabii ki canım. Senin paylaşımın için de teşekkür ediyorum. Bakalım doktor yorumları nedir bu konularda değerlendiririz
Evet tut veya tutma demedi kendini iyi hissediyorsan sana kalmış ama çok zorlama kendinide dedi. Bende hepsini tutamadım ama arife günü kadir gecesi günü ve başlarda bir hafta kadar tutmaya gayret ettim günler kısa olunca zorlamadıAa doktor uygun görmüştü yani
Peki nedenini açıkladı mı size ?Beni şaşırtı ya benim iki doktorumda aşırı karşı lazere ..
Anladim canim Akşama çikae o zamanBen 11de vermiştim hepsi akşam dokuza kadar falan çıkmıştı.
Canım 2 güne çıkmıştı benim devlette
Teşekkür ederim canım benimEvet tut veya tutma demedi kendini iyi hissediyorsan sana kalmış ama çok zorlama kendinide dedi. Bende hepsini tutamadım ama arife günü kadir gecesi günü ve başlarda bir hafta kadar tutmaya gayret ettim günler kısa olunca zorlamadı
Hayırlı olsun canım darısı bana inşallah. Bi deneyeceğim o zaman şansımıbana da 10 gün sonra kalp atışı için gel diye söylediğinde 6+3 olacaktım ama ben hava durumu sebebiyle 1 gün önce gittim ve 6+2de karından kalp atışını gördük
Vajinal görünür diye düşünüyorumKızlar acil yorumlarınızı bekliyorum. Geçen hafta doktorum 1 hafta veya 10 gün sonra görüşelim demişti kalp atışı için. Ben bu hafta cuma günü gitmeyi düşünüyordum 6+6 da. Fakat cuma günü eşimle iş saatlerimiz çok çakışacak gibi duruyor cuma günü iptal oldu. Yarın müsaitliğimiz var 6+3 oluyor yarın da. Gitsek duyulabilir mi? Erken mi? Kararsız kaldım…
Anladim canim bekliycez artikHepsinin çıkması 2 gün sürdü. Bazı testler hemen çıkıyor bazıları geç çıkıyor
Bebeği gördünnmüüüBende şehir hastanesinde yaptirdim inşallah çikar bugune hepsi
Hem de ne pcosluyum bilsen hahsjsjSende pcosluydun değil mi ? Lazerden sonra üst kolumun halini bi görsen sana özelden mesaj ile atayım resmini korkunçay kendime çok üzülüyorum gebelikte bile bunu düşünüyorum hep hayatımda bi problemdi dhdjdjdj
Evet gördüm çok şükür canim sen nasilsin bayadir girmiyosunBebeği gördünnmüüü
Ay hadi inşallah canım yarın gideceğiz bakalım inşallah duyarımVajinal görünür diye düşünüyorum
Ay nasıl sevindimEvet gördüm çok şükür canim sen nasilsin bayadir girmiyosun
sen neyle temizledin ? Benim az ama mesela omuz bölgemde belirgin siyah ve sık var bazı yerde yok bazı yerde var hormonel olduğu o kadar belli ki ağda vursam azar mı diye korkuyorum ama ağdaya da inceltiyor diyorlarHem de ne pcosluyum bilsen hahsjsjkıyamam valla bize kıllı olmayan daha doğrusu pcoslu olmayan anlayamaz derdimizi. Ben de dün her yerimi temizledim aman kıl görürüm de üzülürüm
İşte her doktor yorumu farklı oluyor kuzumBeni şaşırtı ya benim iki doktorumda aşırı karşı lazere ..
Canım bunu doktor mu önermeli yoksa biz sorsak mı ? Benim gideceğim doktor galiba beklemeyi tercih ediyor diye duydum arkadaşım onunla doğum yapmıştı çok da memnundu ama vajinal bakmayı tercih etmediğini söyledi. Belli olmaz tabi belki duruma bağlıdır biz henüz gebelikte görüşmedikVajinal görünür diye düşünüyorum
Allah iyilik versin.Ay nasıl sevindimÇok şükür desene
Ben iyiyim canım misafirim çoktu bu aralar giremedim çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?