Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    9
Paylaşırım tabii ki canım. Senin paylaşımın için de teşekkür ediyorum. Bakalım doktor yorumları nedir bu konularda değerlendiririz
Sende pcosluydun değil mi ? Lazerden sonra üst kolumun halini bi görsen sana özelden mesaj ile atayım resmini korkunç ay kendime çok üzülüyorum gebelikte bile bunu düşünüyorum hep hayatımda bi problemdi dhdjdjdj

Aa doktor uygun görmüştü yani
Evet tut veya tutma demedi kendini iyi hissediyorsan sana kalmış ama çok zorlama kendinide dedi. Bende hepsini tutamadım ama arife günü kadir gecesi günü ve başlarda bir hafta kadar tutmaya gayret ettim günler kısa olunca zorlamadı

Teşekkür ederim canım benim

bana da 10 gün sonra kalp atışı için gel diye söylediğinde 6+3 olacaktım ama ben hava durumu sebebiyle 1 gün önce gittim ve 6+2de karından kalp atışını gördük
Hayırlı olsun canım darısı bana inşallah. Bi deneyeceğim o zaman şansımı

Vajinal görünür diye düşünüyorum

Bu arada bu grubu sıkı takipteyim bulantı ile ilgigi söylemler olmuştu banada doktor bulantı olması kötü bişey değil kalp atışından sonra bebek canlanınca hormonlardan kaynaklı olabilir bu yolunda gittiğine işaret ama olmamasıda sorun değil bu kişinin kendi bulantı eşiği ile alakalı demişti ağrısı olanlar olmayanlarda telaşa kapılmasın benimde ağrı eşiğim düşüktür mesela ufak ağrılarıda hissederim kimi zaman çok halsiz ağrılı kimi zaman hiç hamile değilmişim gibi günlerim oldu önemli olan rutin kontroller aksamasın tadını çıkarın çok güzel zamanlar bunlar. Bende 4 kayıp yaşadım bu oğlumdan önce çok evhamlı geçti küçük bir leke görsem soluğu doktorda aldım lekelenme benim için hep çok önemliydi diğer kayıplardan tecrübe edinince.. bazen naparsan yap olmuyor kendinize iyi davranın bebişinizde mutlu olur

Hem de ne pcosluyum bilsen hahsjsj kıyamam valla bize kıllı olmayan daha doğrusu pcoslu olmayan anlayamaz derdimizi. Ben de dün her yerimi temizledim aman kıl görürüm de üzülürüm

Hem de ne pcosluyum bilsen hahsjsj kıyamam valla bize kıllı olmayan daha doğrusu pcoslu olmayan anlayamaz derdimizi. Ben de dün her yerimi temizledim aman kıl görürüm de üzülürüm
sen neyle temizledin ? Benim az ama mesela omuz bölgemde belirgin siyah ve sık var bazı yerde yok bazı yerde var hormonel olduğu o kadar belli ki ağda vursam azar mı diye korkuyorum ama ağdaya da inceltiyor diyorlar

Vajinal görünür diye düşünüyorum
Canım bunu doktor mu önermeli yoksa biz sorsak mı ? Benim gideceğim doktor galiba beklemeyi tercih ediyor diye duydum arkadaşım onunla doğum yapmıştı çok da memnundu ama vajinal bakmayı tercih etmediğini söyledi. Belli olmaz tabi belki duruma bağlıdır biz henüz gebelikte görüşmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…