- Emoji Skoru
- 37
- Puanlar
- 3
Bahçelievler devlete gitmiştim. Sadi konukta doktor aslında ama sadi konuk yıkılmış bahçelievler ile birleşmiş hastaneler
Ayyy çok mutlu oldum çok teşekkür ederimDeğerleriniz çok güzel hayırlısı ile gelsin bebeğinizben ilk gebeliğimde 2.5 ile öğrenmiştim bu değerler güzel
İlk doğumum özeldeydi ama şuan ona durumum maalesef yok. Belki muayenelere gidebilirimde doğumu devlette yaparım yüksek ihtimal. Çam sakura çok güzel diyorlar doğum açısındann. Sende istanbuldaydın devlet hastaneleri hakkında fikrin varsa paylaşır mısın3 aydan sonra nereye devam etmeyi dusunuyorsun canim
Benim ilk gttigim doktor gecen hafta 5+3dedi haftasiyla uyumlu dedi benimde son adet 30aralikEn son 23 aralık adet tarihim 7 haftalık yani keseye göre 5.5 haftalık dedi doktor
Bugun ki gittigim doktor iyi ama hastanenin cihazlari sanirim biraz eski biraz bana uzak oluyor normlde çamsakura daha yakin bana sağmalcilara gtmek icin 3aktarma ypiyorum metroyla arastrym olmazsa çamsakurada iyi doktor bulursam oraya devam ederim simdi gelip gtmek sknti degil ama ilerleyen zamanlarda bana zor olcak.İlk doğumum özeldeydi ama şuan ona durumum maalesef yok. Belki muayenelere gidebilirimde doğumu devlette yaparım yüksek ihtimal. Çam sakura çok güzel diyorlar doğum açısındann. Sende istanbuldaydın devlet hastaneleri hakkında fikrin varsa paylaşır mısın
Gerçi bana geçen bir doktor önermiştinn onada gidebilirimm
Ne olmuş o özelde doğum fiyatları ya. Zaten ne kadar bilinmedik özel varsa kapattılarda iyiler kaldı geriye. Acıbademde 190 küsür diyolarmışBugun ki gittigim doktor iyi ama hastanenin cihazlari sanirim biraz eski biraz bana uzak oluyor normlde çamsakura daha yakin bana sağmalcilara gtmek icin 3aktarma ypiyorum metroyla arastrym olmazsa çamsakurada iyi doktor bulursam oraya devam ederim simdi gelip gtmek sknti degil ama ilerleyen zamanlarda bana zor olcak.
Ayy evet ya simdi benim kafam allak bullak oldu bugunki doktorda 5+2dedi ultrasona gore simdi hangisini esas alcm blmyrm sen hangi sehirdesin canimKızlar cihaz çok önemli, iki ayrı özel hastanenin bile cihazı farkediyor kısaca şöyle ozetleyim.. devlette haftamla uyumluyum kese var kalp atışı için ayın 17 su gideceğim lekelenmelerim hala var ilk günden beri beta bakıldı alttan bakıldı eski kan atılıyor kırmızı olmadıkça korkma dedi...
Özele gittiğimde ise kese kenarında ufak bir kanama göründü ama kesenin şekli önemli bı sıkıntı yok dedi hafta olarak ise gittiğimde 6+4 düm doktor 5+2 dedi yolk sac i özel gördü ilk bebeğimde de aynı şeyleri hatta daha fazlasını yaşamıştım o yüzden dolayı tek doktorlar kalp atışına kadar devam etmek en iyisi ben şuan buna karar verdim bakalım pazartesi gideceğim
Benim de öyleYaaa çok teşekkür ediyorum içim rahatladı valla büyüsünler bakalım ballar
pek mümkün değil canım gaz falan olabilir ya da rahim kasılıyor.Deneyimli anneler bişey sorucam 7.8 haftalık hamileyim bu haftalarda bebeği hissetmek mümkün mü
Ben çok nadir hissettim iki üç kez sanki
Yada yerleşiyor yavaş yavaş ondan dolayı bi kıpırdama hissediyor olabilirim bağırsaklardan kaynaklı felan.Benim de öyleinşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız minnoşları ekim ayında
pek mümkün değil canım gaz falan olabilir ya da rahim kasılıyor.
Medipol bahcelievler norml doguma 32Ne olmuş o özelde doğum fiyatları ya. Zaten ne kadar bilinmedik özel varsa kapattılarda iyiler kaldı geriye. Acıbademde 190 küsür diyolarmış
Medipol sanırım 70 küsür
Normal tabii ki ben de gittiğimde 13mmdi 25te ancak gözükür dedi yaniKizlar herkese selam Ben bugun doktora gittim bebeği ve kalp atişini görmek için ama doktor bebeği göremedi Kesenin12mm olduğunu söyledi hem karindan bakti hem vajinal eski bi devlet hastanesi cihazla alakali olabilirmi canim sıkıldı haftaya çağirdi normal mi görünmemesi
Öyle aman aman değil döngünün 22. Gününden sonra 10 gün içinde oluyorum belki de geç döllendi çok şükür kese ve bebek gördük yaa kalp atışı için pazartesi dediAdetleriniz düzensiz mi ? Düzensiz ise geç döllenme olma olasılığı çok yüksek:) Benim ilk gebeliğimde de uyuşmazlık vardı son adet tarihim ile şuanda
2 buçuk aylık olması lazım son adete göre ama ben şuan 7 haftalığım
Anladim canim seni ne zaman çagirdi 13mm iken peki canimNormal tabii ki ben de gittiğimde 13mmdi 25te ancak gözükür dedi yani
Benim arkadaşım oldu sezeryan 40 başlangıç fiyatı artı olarak kalınan her gün para aldılar. Sezeryanda 3 gün zorunlu kalınması dediler bir gün pakete dahildi kalan günlerin parasını aldılar başka bişeylerde çıktı artı artı 70i geçtiMedipol bahcelievler norml doguma 32
Sezeryana 49bin tl dedi gecen hafta
Medipol bahcelievlerdemi yatti canim arkadaşinBenim arkadaşım oldu sezeryan 40 başlangıç fiyatı artı olarak kalınan her gün para aldılar. Sezeryanda 3 gün zorunlu kalınması dediler bir gün pakete dahildi kalan günlerin parasını aldılar başka bişeylerde çıktı artı artı 70i geçti
Medipol mega bağcılardaMedipol bahcelievlerdemi yatti canim arkadaşin
Anladim cnim Allah yardimcimiz olun valla iyi bir doktor bulmk çok zor bu surećteMedipol mega bağcılarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?