Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
Bahçelievler devlete gitmiştim. Sadi konukta doktor aslında ama sadi konuk yıkılmış bahçelievler ile birleşmiş hastaneler

Değerleriniz çok güzel hayırlısı ile gelsin bebeğiniz ben ilk gebeliğimde 2.5 ile öğrenmiştim bu değerler güzel
Ayyy çok mutlu oldum çok teşekkür ederim Sizinki de inşallah zaten 2 hafta var aramızda

3 aydan sonra nereye devam etmeyi dusunuyorsun canim
İlk doğumum özeldeydi ama şuan ona durumum maalesef yok. Belki muayenelere gidebilirimde doğumu devlette yaparım yüksek ihtimal. Çam sakura çok güzel diyorlar doğum açısındann. Sende istanbuldaydın devlet hastaneleri hakkında fikrin varsa paylaşır mısın
Gerçi bana geçen bir doktor önermiştinn onada gidebilirimm

Deneyimli anneler bişey sorucam 7.8 haftalık hamileyim bu haftalarda bebeği hissetmek mümkün mü
Ben çok nadir hissettim iki üç kez sanki

Kızlar cihaz çok önemli, iki ayrı özel hastanenin bile cihazı farkediyor kısaca şöyle ozetleyim.. devlette haftamla uyumluyum kese var kalp atışı için ayın 17 su gideceğim lekelenmelerim hala var ilk günden beri beta bakıldı alttan bakıldı eski kan atılıyor kırmızı olmadıkça korkma dedi...
Özele gittiğimde ise kese kenarında ufak bir kanama göründü ama kesenin şekli önemli bı sıkıntı yok dedi hafta olarak ise gittiğimde 6+4 düm doktor 5+2 dedi yolk sac i özel gördü ilk bebeğimde de aynı şeyleri hatta daha fazlasını yaşamıştım o yüzden dolayı tek doktorlar kalp atışına kadar devam etmek en iyisi ben şuan buna karar verdim bakalım pazartesi gideceğim

Bugun ki gittigim doktor iyi ama hastanenin cihazlari sanirim biraz eski biraz bana uzak oluyor normlde çamsakura daha yakin bana sağmalcilara gtmek icin 3aktarma ypiyorum metroyla arastrym olmazsa çamsakurada iyi doktor bulursam oraya devam ederim simdi gelip gtmek sknti degil ama ilerleyen zamanlarda bana zor olcak.

Ne olmuş o özelde doğum fiyatları ya. Zaten ne kadar bilinmedik özel varsa kapattılarda iyiler kaldı geriye. Acıbademde 190 küsür diyolarmış
Medipol sanırım 70 küsür

Ayy evet ya simdi benim kafam allak bullak oldu bugunki doktorda 5+2dedi ultrasona gore simdi hangisini esas alcm blmyrm sen hangi sehirdesin canim

Ben de gebelik hikayemi anlatayım, selam Ekim anneleri

2024 Mayıs’ta mol gebelik kürtajı oldum, üzerinden 9 ay geçti şimdi çok şükür tekrar hamileyim ve sorunsuz ilerliyor inş böyle devam eder.

Belirtilerim: Adet olmam gereken günden önceki gün lekelenme gördüm ve adet olduğumu düşündüm ama devamı gelmedi, meğer yerleşme kanamasıymış. Sonrasında yerleşme ve tutunma ağrılarını sürekli hissettm, alt karnımın iki tarafına ağır bir bilye koymuşlar da kaslarım taşımakta zorlanıyor gibiydi ve batmalar da oluyordu. Orda anladım zaten hamile kaldığımı (bunlar gecikmenin 6. gününden sonra oluyor). Öncesinde hem 1 gün gecikince erken gebelik testi hem de gecikmenin 3. ve 5. gününde kaset test yaptım negatif çıktı. 8.günde artık yeter deyip kan verdim ve 439’u gördüm O testlerin hepsi neden negatif çıktı bilmiyorum, hesaplamalarıma göre geç döllenme durumu da yok. Hep duyrardım idrar testinde negatif çıkıp aslında gebe olanları çok inanılmaz gelirdi ama demek ki oluyormuş. Pazartesi keseyi görmek için ilk kez doktora gidicem inş dua edin hayırlı haberler alayım, ilk bebeğim olacak nasipse Benimle birlikte Ekim ayında doğum yapmayı bekleyen herkese hayırlı sağlıklı ve kolay bir gebelik süreci ve doğum diliyorum

Yaaa çok teşekkür ediyorum içim rahatladı valla büyüsünler bakalım ballar
Benim de öyle inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız minnoşları ekim ayında
Deneyimli anneler bişey sorucam 7.8 haftalık hamileyim bu haftalarda bebeği hissetmek mümkün mü
Ben çok nadir hissettim iki üç kez sanki
pek mümkün değil canım gaz falan olabilir ya da rahim kasılıyor.

Benim de öyle inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız minnoşları ekim ayında

pek mümkün değil canım gaz falan olabilir ya da rahim kasılıyor.
Yada yerleşiyor yavaş yavaş ondan dolayı bi kıpırdama hissediyor olabilirim bağırsaklardan kaynaklı felan. Ama bebekmiş gibi hissettiriyor çok güzel

Ne olmuş o özelde doğum fiyatları ya. Zaten ne kadar bilinmedik özel varsa kapattılarda iyiler kaldı geriye. Acıbademde 190 küsür diyolarmış
Medipol sanırım 70 küsür
Medipol bahcelievler norml doguma 32
Sezeryana 49bin tl dedi gecen hafta

Normal tabii ki ben de gittiğimde 13mmdi 25te ancak gözükür dedi yani

Öyle aman aman değil döngünün 22. Gününden sonra 10 gün içinde oluyorum belki de geç döllendi çok şükür kese ve bebek gördük yaa kalp atışı için pazartesi dedi

Kızlar merhabaaa. Sat 25 Aralık. Uygulamaya göre 7+1 ama ultrasona göre 6+2. Geç döllenme falandır diye buna çok takılmadım. Ama şöyle bir şey oldu, doktor 2 tane bir şey gördüğünü söyledi. 1 tanesi kese ve bebek eminim kalbi de atıyor dedi ama 2.başka bir kese mi yoksa yolk sac mı emin olamadım 2 hafta sonra bidaha gel dedi. Başına böyle bir şey gelmiş olan var mı ya? Sülalemizde hiç ikiz yok şok oldum ilk gebeliğim

Medipol bahcelievler norml doguma 32
Sezeryana 49bin tl dedi gecen hafta
Benim arkadaşım oldu sezeryan 40 başlangıç fiyatı artı olarak kalınan her gün para aldılar. Sezeryanda 3 gün zorunlu kalınması dediler bir gün pakete dahildi kalan günlerin parasını aldılar başka bişeylerde çıktı artı artı 70i geçti

Medipol bahcelievlerdemi yatti canim arkadaşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…