Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
Lioo Merhaba beni de listeye ekler misiniz bu ay 26 yaşıma gireceğim doğum günü hediyem erken geldi son adet tarihim 12 ocak henüz dün kan verdim yarın ilk kontrolüm olacak 2 kere kürtaj oldum sağlıksızdı bu ilk sağlıklı bebegim olacak inşallahhhh tahmini doğum tarihi 19.10.2025 görünüyor

Benimde 6+6 şükür duyduk kalp atışını darısı diğer bekleyen arkadaşlarıma olsun
Kızlarrr biz bugün kalp atışımızı duydukkk
Lioo ekleyebilirsin canım 6+6da duyduk
Kizlar çok sevindim ama tabloya kaç gündür ekleme yapamıyorum sorun nedir anlamıyorum. Düzelince eklerim Şuan tabloda bir sorun var düzelince ekleme yaparım tebrik ederim

Cihazla alakalı olabilir. devlet hastanelerinin net olmadiğını duymuştum cihaz konusunda

12 mm kesede bebek gözükürmü sanki 20 mm gözüküyor diye hatırlıyorum

Cihazla alakalı olabilir. devlet hastanelerinin net olmadiğını duymuştum cihaz konusunda
Sanirim ôyle devlettekine göre özeldeki daha netti kese gozle bile gorunuyor cihazin kalitesi bir hafta sonra özele gidicem nasil gçicek bir hafta bana bilmiyorum

Kızlar sonradan bir şey çıkmazsa aranıza katılıyorum inşallah Kasımda kürtaj oldum. Bu ay ilk beta hcg 70, ikinci beta hcg 188 çıktı. Çok heyecanlıyım hemde korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan beta değerim nasıl sizce

Sanirim ôyle devlettekine göre özeldeki daha netti kese gozle bile gorunuyor cihazin kalitesi bir hafta sonra özele gidicem nasil gçicek bir hafta bana bilmiyorum
Malesef 9 ay boyunca bu kaygı hep olacak. Sabır.

Kaç haftalık oldunuz
Benim de gözükmedi bebek bugün yine özele gittim haftaya tekrar gidicem
Kese 13 mm benim de sat a göre 7 haftalık

Kaç haftalık oldunuz
Benim de gözükmedi bebek bugün yine özele gittim haftaya tekrar gidicem
Kese 13 mm benim de sat a göre 7 haftalık
Benim sata göre 6+3 günlük canim senin tam 7 haftalikmi devletteki doktor kafami kariştirdi 5+3 dedi özeldekine göre gecen hafta 5+3gunluktu keseye gore kafam çorba oldu aslinda tek doktorla takip etmek daha iyi ama mecbr kalip devletede gidiyorz ben ayda bir özele gtmeyi dusunyrm

Guzel canim tebrik ederim saglicakla buyusun minnoş

En son 23 aralık adet tarihim 7 haftalık yani keseye göre 5.5 haftalık dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…