Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
Kizlar kan testlerinizi yaptirmadan önce açmi gttiniz farkediyormu aç tok
Testlerde açlık şekeri de var zaten. O yüzden hepsinini bir baktıracaksanız aç gitmeniz gerekiyor. Vitaminler için de bana aç karnına bakılmalı d vitamini demişlerdi.

Merhaba, hayır henüz konuşmadık. Şu an herkes süreçlerin stresinde Ben de geçen sene almıştım bu kitapları henüz başlamadım, tüm bu kritik süreçler bittikten sonra başlamayı düşünüyorum. Biraz daha kafamın boşalması gerekiyor tüm düşüncelerden.
Bu 2 kitabı önerebilirim, bana şiddetle tavsiye edilmişti. Gerçekten de okunması gereken iki kitap. Hamilelik günlüğü ise acıbadem hastanesinin, geçen seneye ait. İçinde gün gün notlar var bebek kaç günlükse gelişimiyle alakalı bilgiler yazıyor. Eğer bulunabilirse bunu da öneririm.

Eklentiler

• IMG_3008.jpeg
    309,7 KB · Görüntüleme: 11
Kızlar günaydın . Dün bahsetmiştim doktorum bana kan sulandırıcı iğne verdi daha önce 2 düşük yaptığım için. Ama kan pıhtılaşması var mı diye test yapmadı. Birden fazla düşük yaptığın için kullanmak zorundasın dedi. Bu konuda sizlerden fikir istiyorum .

Benim abimin eşide 1 defa düşük yaptı her ihtimale karşı ikinci bebeğinde kan cıvıtıcı vuruluyor evet.

Nevresim değiştirip yatak odasnı sildim süpürdüm. Belim ve karnım. ağrıyor.. Canım sıkıldı

Günaydın, trombofili 6lı panel bakılması gerekiyor birden fazla düşük olan hastalara. Ama bu da kesin sonuç vermiyor. Diyelim ki trombofili panelde negatif çıktı her şey ama başka bir şeyde pıhtılaşman olabilir. Bunların tetkinini yapıp sonuç çıkana kadar en az 1 ay. Tıbbı genetik, romatoloji, hematoloji bir sürü yerin ayrı ayrı test yapması gerekir. Bu da senin için ciddi bir süre olur. En kritik zaman zaten şu dönemler. Bence kullanman gerekiyor. Benim beynime pıhtı attı yani inme geçirmişim ben 2 tane de beyin damarım tıkalı, 1 tane de kaybım var çok ciddi bir pıhtılaşmam var ama bulunamıyor. Tüm doktorların ortak kararı da şu. Çok ciddi bir pıhtılaşma var evet ama milyon tane test var bulamayabiliriz belki daha testi bile yoktur Türkiye’de denildi. Hastane ortak kararı bu yorum. Ölene kadar ecopirin ve hamilelik süresinde oksapar önerildi. Bence 2 tane kayıp varken iğne olayını hafife almayın.

Rabbim şifanı versin canım

Anladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Rabbim sana da bi daha yaşatmasın inşallah

Benim abimin eşide 1 defa düşük yaptı her ihtimale karşı ikinci bebeğinde kan cıvıtıcı vuruluyor evet.
demek ki doktorum boş yere vermedi. Ben de acaba başka doktora da mı danışsam dedim . Ama buraya yazınca da bi sürü kişinin kullandığını öğrendim.

Benim de iki kaybım oldu ben hem trombofili hem genetik testleri yaptırdım ama pıhtılaşma çıkmadı ona rağmen doktorum kullanmam gerektiğini söyledi pıhtılaşma olmasa bile veriyorlar

demek ki doktorum boş yere vermedi. Ben de acaba başka doktora da mı danışsam dedim . Ama buraya yazınca da bi sürü kişinin kullandığını öğrendim.
Yani içiniz rahat edecekse görünün başka doktora ama benim bildiğim gebelerin 5 kişiden 3 ü kullanıyor.

Yani içiniz rahat edecekse görünün başka doktora ama benim bildiğim gebelerin 5 kişiden 3 ü kullanıyor.
Herkes aynı şeyi yazdı. Doktoruma da güveniyorum aslında . Beni gebelik boyunca iğne olacak olmam korkuttu sanırım . Ona da alışırım artık

Kizlar yine söyleyenler oldu anladım bana Dr tarih vermedi ama 1 ay sonra kadar ilaçlarımı bitiriyorum o zamn giderim
Ya bana 1 ay dedi yani martın 5 ine geliyor ama ben dayanamayıp bu ayın 25 ine randevu aldım benim gibi olan varmı bebeği görmek can atan ve doyamayan

Kizlar herkese selam Ben bugun doktora gittim bebeği ve kalp atişini görmek için ama doktor bebeği göremedi Kesenin12mm olduğunu söyledi hem karindan bakti hem vajinal eski bi devlet hastanesi cihazla alakali olabilirmi canim sıkıldı haftaya çağirdi normal mi görünmemesi

Gayet normal bana ilk karından baktığında görememişti o zaman 17mm.19mm felandı. Doktor hatta bana dedi daha görünmesi için vakit var ister alttan bakalım ister iki hafta sonra gel dedi. Tabi ben alttan baktırdım göründü ama daha vakit olabilir demişti hatırlıyorum
Canını sıkma

İçimi rahatlattin canim teşekkr ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…