Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
He evet ben adetinize göre 6 haftalık sandım uzun zaman geçmiş aradan
Canım adetim düzensiz adetime göre hesaplasam daha büyük olması lazım yumurtlamam adetimden 1 ay sonra olmaz polikistik överim mucize olmuş hamile kalmışım hiç bu ay böyle bi düşüncemiz olmamıştı diğer ay tedavi olur hamilelik yaşarım diye düşünmüştüm

Bu olumsuzsa da sonrasında sağlıklı bir gebeliğiniz olsun inşallah

Kızlar kanama alanı olduğunda dışardan da kanama oluyor mu yoksa sadece ultrasonda doktor görüp mü söylüyor?
Kızlar biliyorsunuz kanama alanı var ve benim dikkat etmem gerekiyor. Ama benim oğlum 10 11 kilo onu gün içinde kucagima alıyorum hiç almamam gerekir mi.
Dikatt et kuzum mumkun oldugu kadar az kucağına almaya calış yanina oturtur yada kucagina al ama ayakta kalma otur oyle al oda daha kucuk bebek daha Annesi

Dikatt et kuzum mumkun oldugu kadar az kucağına almaya calış yanina oturtur yada kucagina al ama ayakta kalma otur oyle al oda daha kucuk bebek daha Annesi
Dikkat edicem. Ama bana yapışık halde. Dr memeyi kes dedi onuda azalttım ama sürekli yakama yapışıyor emmek için.

Dikkat edicem. Ama bana yapışık halde. Dr memeyi kes dedi onuda azalttım ama sürekli yakama yapışıyor emmek için.
Kiyammam cok kucuk daha hemen olmaz zaman gerekiyo benim kucuk kizim kendi birakti gunduzleri bizimle yemem yiyodu aksamlari meme istiyodu sonra kendi onuda kesti 9 aylik ti Rabbim yardimcin olsun canim

Kızlar kanama alanı olduğunda dışardan da kanama oluyor mu yoksa sadece ultrasonda doktor görüp mü söylüyor?
Kiminde oluyor. Kiminde olmuyor. Benim oğlumda 8. Haftada ultrasonda kanama alanı olduğunu söyledi tedavi oldum gerekli. 13. Haftada geçmiş yok dedi bu süreçte hiç kanama olmadı.
Şimdi şuanda 6+1 de kanama alanı var kanaman varmi dedi hayır yok dedim. Şuanda tedavimi oluyor duphaston iğne serum vs alıyorum. Yarin son serum günüm bitiyor. Duphastonu 1 aya yakın içmemi söyledi.
Yani bazı kişilerde kanama olabiliyormuş. Neden sordun Dr var dedimi

Kiyammam cok kucuk daha hemen olmaz zaman gerekiyo benim kucuk kizim kendi birakti gunduzleri bizimle yemem yiyodu aksamlari meme istiyodu sonra kendi onuda kesti 9 aylik ti Rabbim yardimcin olsun canim
Ya seninkide bıraktığında küçükmüş. Bazen çok üzülüyorum vicdan yapıyorum. Bu kadar küçükken istiyorken bıraktırmaya çalıştığım için. Sonrada nerdeyse 1 yaşına girecek bu zamana kadar emdi diye kendimi teselli ediyorum. Benim oğlumda malesef hiç mama içmiyor çok çeşit denedim ama içmiyor. Galiba sadece yemek verecez.

Yok kuzum bende hiç lekelenme kanama vs olmadı şükür. sizlerden görüp okuyunca merak ettim benim ilk Dr randevum 2 hafta sonraya var öne almak için uğraştım ama Almanya’da doktora ulaşamıyoruz her zaman maalesef ilk randevumda 5+5 günlük olacak daha beta değerimi bile bilmiyorum sadece elimde 2 pozitif test var bir daha yapacağım tabi gitmeden (2. Daha koyuydu)

Canim bende direk kalp atışını görmek için 6+1 de gittim. Kese göreyim diye erken gitmedim. Oğlumda 5+1 de hiç kese bile yoktu ya geç döllenme yada dış gebelik dedi. 10 gün sonra 6+4 de keseyi ve bebegi kalp atışını duyduk. İlk kese görmeyince çok stres oldum üzüldüm. Bundada öyle olur diye erkenden gitmek istemedim. Oğlum dedigi gibi geç dollenmeydi. 6+4 de 5 haftlik dedi. 8 haftalikken 7+2 haftalik gözüküyor dedi sonra büyüdükçe haftasını yakaladı.

Kizlar bende çok gaz var ya gun icinde sürekli bebek tekmesi gibi içimde gazlar oynuyor oğlumda da olmuştu ilk haftalarda. Gerçekten bebek tekmesi gibi ya böyle olunca bu gun rüyamda bile görmüşüm tekmeledigini. Bide daha once hamilelik geçirenler bilir bebek kendisini sıkar ya bir yere toplanır öyle oluyor gazdan dolayı. Hiç bir yere gitmek istemiyorum bu yüzden

Kızlar ben çok kötüyüm ya tansiyonum düşük atesim cikiyo üşüyorum titriyorum midem bulanıyor iştah yok sizde durumlar nasıl

Evet kucucuktu daha doğru durust yuruyemiyodu bile oyle yap canim youtubede mesela bakabilirsin bebekler icin çeşitli yemekler var ben hep ordan bakiyodum kizlarima yapiyodum degişik değisik yemekler cocuklarin hosuna gidiyo hic vicdan azabi yapma sonucta bugun deyilse bile bir gun biraktirmak zorundasin yavas yavas bebegin dogmadan zamanin var cunku sonra kiskançlik oluyo biliyon mu o yuzden dogmadan braktirirsin insallah merak etme

Bisi olmazZzzz sal gitsin kuzumm

Kızlar ben çok kötüyüm ya tansiyonum düşük atesim cikiyo üşüyorum titriyorum midem bulanıyor iştah yok sizde durumlar nasıl
Kuzumm bi hastaneye git istersen virus var cok dikkat et az da olsa yemeye calış elden ayaktan dusersin kraker filan ye enazinda

Ah kuzum zor da olsa yedim ama bu enerji bir türlü gelmiyor ne yapsam ölü gibiyim
Zor gecicek desene senin hamilelik Rabbim yardimcin olsun kuzum bebişlerimiz için hersey ama geciyo 3,4 aylik olunca geciyo hatta istah artiyo surekli yemek ariyosun enerji patlamasi yasiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…