- Konu Sahibi prensesveprens
Bir kız bir erkek aminnn inşallah saglıkla gelsinler. Senınkılerin cinsiyeti nedir ve kaçıncı haftadasınızBenim bebişler de tüp bebek saglıkla gelsinler ya , cok heyecanlı bir surec . Cinsiyetleri ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kız bir erkek aminnn inşallah saglıkla gelsinler. Senınkılerin cinsiyeti nedir ve kaçıncı haftadasınızBenim bebişler de tüp bebek saglıkla gelsinler ya , cok heyecanlı bir surec . Cinsiyetleri ne
Canım bizim ikisi de kız 27 bitti bugun bizim deBir kız bir erkek aminnn inşallah saglıkla gelsinler. Senınkılerin cinsiyeti nedir ve kaçıncı haftadasınız
Sağ salim kucağımıza alalım inşallah hepimizCanım bizim ikisi de kız 27 bitti bugun bizim de
Amin kuzum insallah , daha ben bebeklere corap bile almadım senin hazır mı esyaları , bebek arabası beşik vbSağ salim kucağımıza alalım inşallah hepimiz
Ben aldım herşeyi ya çanta bile yaptım. Serklaj ve erken doğum riski olunca hazırda beklesin dedim 27den itibaren ama anne yanı beşik ve ana kucagını tekli aldım yatıp yatmıcakları belli olmadıgı için kendınden sallanan elelenın onları daha çok begendım bi de pratik geldi. Yatak ve dolapları yaptırdım bugün onlar kuruldu. Bebek arabası da ikiz olanlar çok pahalıydı puset bile yoktu . Tekli iki tane set aldım zaten tek basıma zor çıkarırım bebek arabası ile diye. Çantası puseti yagmurlugu arabası şey içinde 3500 e aldım bi setini.Amin kuzum insallah , daha ben bebeklere corap bile almadım senin hazır mı esyaları , bebek arabası beşik vb
Bebek arabasını ne aldın canım marka olarak , sanırım arabaları birleştiren aparatlar var . Öyle de kullanabilirsin .Ben aldım herşeyi ya çanta bile yaptım. Serklaj ve erken doğum riski olunca hazırda beklesin dedim 27den itibaren ama anne yanı beşik ve ana kucagını tekli aldım yatıp yatmıcakları belli olmadıgı için kendınden sallanan elelenın onları daha çok begendım bi de pratik geldi. Yatak ve dolapları yaptırdım bugün onlar kuruldu. Bebek arabası da ikiz olanlar çok pahalıydı puset bile yoktu . Tekli iki tane set aldım zaten tek basıma zor çıkarırım bebek arabası ile diye. Çantası puseti yagmurlugu arabası şey içinde 3500 e aldım bi setini.
Mimma baby diye bir marka trendyoldan bak istersenBebek arabasını ne aldın canım marka olarak , sanırım arabaları birleştiren aparatlar var . Öyle de kullanabilirsin .
Sagol canım favoriledim aklımızda dursun o daMimma baby diye bir marka trendyoldan bak istersen
Sürmesi baya yumuşak bir de aldıktan sonra satıcı herhangi memnun olmadınız bısey var mı dıye wpdan da yazıyor baya ilgileniyorlar o yuzden başka alacagım bısey olursa da ordan alırım muhtemelenSagol canım favoriledim aklımızda dursun o da
Evet yorumları ve fiyatı supermıs , ben de çok begendimSürmesi baya yumuşak bir de aldıktan sonra satıcı herhangi memnun olmadınız bısey var mı dıye wpdan da yazıyor baya ilgileniyorlar o yuzden başka alacagım bısey olursa da ordan alırım muhtemelen
Yine böyle uygun olan şeyler bulursam yazarım sana ıkı tane alınca herşeyden bi tık daha zorlanıyor insana tüp bebek de olunca acıkcası yani en azından bizEvet yorumları ve fiyatı supermıs , ben de çok begendim
Ayy canım biz de öyle , dogumu da tüp bebek doktorumla yapacagız nasipse , o da Türkiyenin en pahalı hastanelerinden biriyle anlasmalı, daha dogum paramız bile hazır degil , ekonomik durum artık cogumuzu zorlayan durum . Allah yardım etsin hepimize herseyin fiyatı uçuk. Olur güzelim uygun ürün tavsiyelerine acıgımYine böyle uygun olan şeyler bulursam yazarım sana ıkı tane alınca herşeyden bi tık daha zorlanıyor insana tüp bebek de olunca acıkcası yani en azından biz
Hangi şehirdesin ben de tüp bebek doktorum ile yapacagım . SGK anlasmalı degıl dogumu yapacagım hastaneAyy canım biz de öyle , dogumu da tüp bebek doktorumla yapacagız nasipse , o da Türkiyenin en pahalı hastanelerinden biriyle anlasmalı, daha dogum paramız bile hazır degil , ekonomik durum artık cogumuzu zorlayan durum . Allah yardım etsin hepimize herseyin fiyatı uçuk. Olur güzelim uygun ürün tavsiyelerine acıgım
Ankara canım , sen ? Benimki de öyle ya son gittiğimizde dogum fiyatı sorduk onu bile soylemedi , ocaktan sonra fiyat artacak diye . Korkuyorum acıkcasıHangi şehirdesin ben de tüp bebek doktorum ile yapacagım . SGK anlasmalı degıl dogumu yapacagım hastane
İzmir ben de 70 bin civari kuvöz olmadan bizimAnkara canım , sen ? Benimki de öyle ya son gittiğimizde dogum fiyatı sorduk onu bile soylemedi , ocaktan sonra fiyat artacak diye . Korkuyorum acıkcası
Saglıkla büyütün bebisleri, bizler de saglıkla kavusalım insallah, ikiz gebeliği gercekten cok zor , sürekli benim de var endişem , zamanında gelsin kuzular27.haftamdan itibaren ani gelişen rahim ağzı kısalığı yüzünden 23 mm le tam 35+4 e kadar gittim full yatarak sadece yemeğe ve lavaboya kalktım ayda birkez oturarak banyo yaptım en son 13 mm düştü onunla da tam bir hafta sonra nişanım geldi pazar gece 11:30 da doğum yaptım şuan 11 aylık ikizlerim var hamilelikte yatmak çok önemli bence hatta tekerlekli sandalye ile muayeneye gidiyordum en son doktorum bile haftamın çok ilerlemesine şaşırmıştı. Ben üç haftada bir doktora gittim en son iki haftada bire düşmüştü özel perinatılog tarafından takipliydim karın kasılmaları ve karın sertleşmeleri altıncı ayımda başladı yorulunca yürüyünce gece sağa sola ani dönünce karnım sertleşiyordu hep soluma yattım ve hamile yastığı kullandım mide ağrısı bel ağrısı boyun ağrısı hepsi geçti okadar çok ağrım oluyordu ki bir gün daha içeri kalsınlar die dua ediyordum en son hafta bacaklarım inanılmaz şişti emboli atma riskim oluştu o hafta evde sz yürüdüm şişlikler insin die keşke yürümeseydim dediğim oldu bazen o hafta doğum yaptım
Canım kuvöze para alıyor mu hastaneler , almıyorlar diye biliyorum . Umarım gerek kalmaz da hiç birimizdeİzmir ben de 70 bin civari kuvöz olmadan bizim
Ama sonrası güzel ve mucize gibi birşey sizde inşallah en güzel haftada doğurursunuzSaglıkla büyütün bebisleri, bizler de saglıkla kavusalım insallah, ikiz gebeliği gercekten cok zor , sürekli benim de var endişem , zamanında gelsin kuzular
Hiç bilmiyorum bilerek de sormadım açıkcasıCanım kuvöze para alıyor mu hastaneler , almıyorlar diye biliyorum . Umarım gerek kalmaz da hiç birimizde