- 14 Kasım 2024
- 1
- 0
- 1
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ tüpünüzün kapalı olması tüp bebek için sorun teşkil etmiyor bende de hava kabarcığı gibi bir görüntü var denildi hsg çektirdiğimde sonra doktorum histeroskopi ameliyatı yapmak istedi rahim içini görmek istedi ve aynı zamanda o hava kabarcığı olan şeyi daha sonra onun minik ben kadar bir polip olduğunu ve aldığını söylediler patolojiden sonuç temiz çıktı sonraki ay da transferimi oldum tüplerin kapalı olması tüp bebekte problem değil çünkü embriyo Rahime bırakılıyor doktorum bu şekilde demiştiniz bilginiz olsun içinizi ferah tutunMerhaba Rabbim güzeli hayırlı kılsın tüm isteyenlere inşallah
Bende 13 ocakta iğneye başladım yarın yumurta toplanıcak ilk tüp bebek denememiz benim amh düşük ve sağ tüpüm kapalı Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah
Sağ tüpünüzün kapalı olması tüp bebek için sorun teşkil etmiyor bende de hava kabarcığı gibi bir görüntü var denildi hsg çektirdiğimde sonra doktorum histeroskopi ameliyatı yapmak istedi rahim içini görmek istedi ve aynı zamanda o hava kabarcığı olan şeyi daha sonra onun minik ben kadar bir polip olduğunu ve aldığını söylediler patolojiden sonuç temiz çıktı sonraki ay da transferimi oldum tüplerin kapalı olması tüp bebekte problem değil çünkü embriyo Rahime bırakılıyor doktorum bu şekilde demiştiniz bilginiz olsun içinizi ferah tutun
Amin canım amin ağrın sızın var mı ben yumurtalarımın toplanacağı gün davul gibi bir göbekle gitmiştim.Merhaba Rabbim güzeli hayırlı kılsın tüm isteyenlere inşallah
Bende 13 ocakta iğneye başladım yarın yumurta toplanıcak ilk tüp bebek denememiz benim amh düşük ve sağ tüpüm kapalı Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah
Riske atmamış doktorum canım o yüzden ertelemiş sağlıklı bir gebelik geçir ilerde sıkıntı yaşama diyeArkadaşlar donmuş embriyo transferi olacağım bugün 2. Reglimin 2. Günü şimdi doktor muayenesinden çıktım ama kist oluşmuş bunu bu ay ilaçla kaybedelim diğer ay yapalım dedi başına böyle bişey gelen var mı daha önce biraz canım sıkıldı hevesle gelmiştim oysaki
Merhaba benimde ay sonu başlanacak amh benımde düşük ( sizin kaçti amh nasıl geçti bu zamana kadar olan süreçMerhaba Rabbim güzeli hayırlı kılsın tüm isteyenlere inşallah
Benim de bugün netleşecek ne zaman başlanacağı(amh:1, 7)Sizin kaç amh?Merhaba benimde ay sonu başlanacak amh benımde düşük ( sizin kaçti amh nasıl geçti bu zamana kadar olan süreç
Merhaba benim amh 1.3 rabbim hepimizn yardımcısı olsunMerhaba benimde ay sonu başlanacak amh benımde düşük ( sizin kaçti amh nasıl geçti bu zamana kadar olan süreç
Benim bir aşılama sürecim oldu nagatif geçti sonra iki ay dinlendirdiler.Merhaba benimde ay sonu başlanacak amh benımde düşük ( sizin kaçti amh nasıl geçti bu zamana kadar olan süreç
Banada laparoskopi dediler ama ben troid kanserini yeneli bir yıl olduğu için amaliyatı uygun görmediler ve bende istemedim tüp bebek süreci benim için daha uygun olucağına karar verdik hayırlısı ile elimizden geleni yapıyorum çok teşekkürler bilgi için rabbim hepimizin isteğini güzel kılsın inşallahSağ tüpünüzün kapalı olması tüp bebek için sorun teşkil etmiyor bende de hava kabarcığı gibi bir görüntü var denildi hsg çektirdiğimde sonra doktorum histeroskopi ameliyatı yapmak istedi rahim içini görmek istedi ve aynı zamanda o hava kabarcığı olan şeyi daha sonra onun minik ben kadar bir polip olduğunu ve aldığını söylediler patolojiden sonuç temiz çıktı sonraki ay da transferimi oldum tüplerin kapalı olması tüp bebekte problem değil çünkü embriyo Rahime bırakılıyor doktorum bu şekilde demiştiniz bilginiz olsun içinizi ferah tutun
Merhaba benim 0.65 ( hayırlısıyla olsunlar inşallahBenim de bugün netleşecek ne zaman başlanacağı(amh:1, 7)Sizin kaç amh?
Hayırlısı kolaylıkla olur inş hakkımızda
Merhaba benim 0.65 ( hayırlısıyla olsunlar inşallah Yaşım 33 allah hepimizin yardımcısı olsunBenim bir aşılama sürecim oldu nagatif geçti sonra iki ay dinlendirdiler.
Salı günü reglimin ikinci günü gittim ganolf 375 doz ile iğneye başladım ve yumurta toplama anestezili olucağı için anesteziye muane olup onay aldım bu gün tekrar kontrole gittim pazartesiye kadar iğnelere devam pazar günü hem ganol hemde cetirinella diye yumurtaların çatlamaması için iğne yapıp pazartesi tekrar hastayene gidicem şuan sürecim bu şekilde canım sabırla dua ile önce rabbimden bekleyerek ne derlerse yapıyorum yaşım 36 bu arada 3 yıllık evliyimrabbim herkesin kalbindeki güzelliği hayırlı kılsın inşallah