Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Merhaba , bende tam tersi homozigot pihtilasma yatkinligi heterezigot pihtilasma diye biliyorum bana da dr oyle aciklamisti. Burda da fikir ayriligina düşmezsiniz ya doktooorlar🙄😀
Bide bugun benim tahlillerimi hematoloji de yorumladi o da dedi ayni seyleri. Genetik olarak temizsin diye. Bana ekstra baska testler de yapildi lupus vs. Onlari da birlikte yorumladilar gerek yok dediler. Bende anlamadim ya.. dr ozellikde ilk iki test maddesi varya, Faktör 2 ve Faktör 5 onlarda bir anomali varsa bu onenli ama diger degerlere bakmaya bile gerek yok dedi. Kime inanacagiz sasirdik
Benim genetik doktoru da fakrör 2 ve faktör 5 ile ilgili aynı şeyi söylemişti. Homozigot heterozigot olayını da yapay zekaya sordum. Cevabı aşağıya ekliyorum.

Eklentiler

• 1000009017.webp
    1000009017.webp
    52 KB · Görüntüleme: 17
Benim de ctesi gittiğimde 6+6 idim bebek henüz yoktu. Bende bebeği görüp kalp atışı için tekrar bekleyecem büyük ihtimalle. Herşey gönlümüzce olsun inşallah.
Doktor bebegı ölcemeden haftamı net bıle soyleyemedı nokta kadarmış esım gördü sadece Hersey normal ılerlıyor dedı kalp atışları ıcın erken dedı benım kendı hesabıma göre ben yenı 6 haftadayım Bız bılemeyız Nezaman döllenme olmus herkezın aynı olmaz rahat ol sıtres bebeğe zarar verrı

Benim de ctesi gittiğimde 6+6 idim bebek henüz yoktu. Bende bebeği görüp kalp atışı için tekrar bekleyecem büyük ihtimalle. Herşey gönlümüzce olsun inşallah.
Ayrıca bellı olmaz bebekle bırlıkte kalp atışını duyarsın bence erken gıtme bıraz sabret bende sabırsız olduğum ıcın erken gıttım kese bebek derken dönem zorlu gecıyo bende bıraz bekle ıkısınıde bırlıkte duy derım

Ayrıca bellı olmaz bebekle bırlıkte kalp atışını duyarsın bence erken gıtme bıraz sabret bende sabırsız olduğum ıcın erken gıttım kese bebek derken dönem zorlu gecıyo bende bıraz bekle ıkısınıde bırlıkte duy derım
Bana bıle 10 gün sonra gel dedı ben 15 gün sonra gıdıcem

merhaba, doktor benden CMV IGG - CMV IGM - Toksoplazma IGG - Toksoplazma IGM - Rubella IGG - Rubella IGM Tam idrar tahlili ve idrar kültürü tahlili istedi , sizlerden de istedi mi acaba ?
Bu testler gebelikte rutin yapiliyor canim endiselenecegin birsey degil. Bugun benden de kültür istedi 6 gündür 3 defa tam kan bakildi surekli bakıyorlar.
Ama rubellalar falan mutlaka yapiliyor bağışıklık kontrolu amacli aşılarınizi olmus musunuz antikorlar var mi diye. Dr daha guzel izah eder.

Bugün bütün gece uyuyamadım baş ağrısı yüzünden hala geçmesini bekliyorum, ilaç içmemek için zor tutuyorum kendimi sizin hala devam ediyor mu?
Bugün yaşamadım ama gelen önerileri söyleyeyim uygulamak isterseniz, kahve çok iyi geliyor günde bir kahve kafein baş ağrısına iyi geliyor ve magnezyum alacağım

Benim genetik doktoru da fakrör 2 ve faktör 5 ile ilgili aynı şeyi söylemişti. Homozigot heterozigot olayını da yapay zekaya sordum. Cevabı aşağıya ekliyorum.
Cevap icin ayrica teşekkür ederim bu chatgpt vallahi bzie drlardan guzel yanit veriyor😀
Uygulamada aslinda benzerini demis mesela faktor5 demis ya orada homozigot vs olsa yuksek risk ama benim alttaki degerde homozigot ve yaninda mutant yaziyor bu da sadece yatkinlik var demekmis. Onkoloji hastanesinde hematoloji doktoru inceledi sonuclarimi o da aynini söyledi. Ya inanki benimde kafam cok karisik. Herkes birsey diyor. Bugune kadr kadin dogumcular hep igne kullanacaksin dediler. Bugun ilk kwz perinatolog gördü o gerek görmüyor gibi. Henuz birsey demedi net ama.
Vallahi bende dr guzel bir aciklama yapip igne veya hap baslasin isterim acikcasi 🙏

Doktor kendi çarşamba gel dedi. İnan kendimi zor tutuyorum başka doktora gitmemek için. Sabretmek çok zor dediğin gibi

Doktor kendi çarşamba gel dedi. İnan kendimi zor tutuyorum başka doktora gitmemek için. Sabretmek çok zor dediğin gibi
Bazen ben de diyorum ki keşke geç gitseydim geç görseydim geç duysaydim şimdi zaman geçmiyor hep bı korku ya bir ay içinde bı aksilik olursa ya kalbi durursa ya hissedemezsem çok zor gerçekten

Bugün kaç+kaç canım listeye ona göre yazayım 🥰

Ya nasıl sevindim çok şükür. İnşallah kalp atışını da duyacaksın sen bol bol dinlen fırsat buldukça ♥️

Bazı doktorlar erken haftalarda dinletmek zararlı diyebiliyor. O zaman ekranda minik bi nokta yanıp sönüyor. O da bebeğin kalbi ♥️Ama çoğu dinletiyor canım. Ben kızımda çok dinledim bi sakıncası olmadı. Kalbi atsın da sesini duymasak da olur sen doktoruna bırak onu 😀
8. Hftadaym tam canm bugün kese

kızlar sizde de ağızda geçmeyen bir acı tat, mayışıklık baş ağrısı var mı? hiç iyi hissetmiyorum kendimi, sürekli yatıyorum yattığım için de başım ağrıyor, içtiğim su bile midemi bulandırıyor acı bir tat alıyorum sürekli

Back
X