- 18 Kasım 2024
- 326
- 102
- 18
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #1.241
Canım ben deli gibi sigara kahve içen biriydimArkadaşlar birde aranızda gebelikten önce veya şuan sigara kullanan var mı?Ben gerçekten çok zorlanıyorum bu konuda .aynı durumu yaşayan var mı acaba
Canım benide ekler misinKızlar listeye en kısa zamanda ekleyeceğim hepinizi. Kızımı uyutamadim hala onunla ugrasiyorum. Ama aklimdasiniz merak etmeyin
13 mart SAT , 133 ile öğrendim ben de . tavsiyem 2 günde bir kan değerine baktırman ve 5 + 0 dan sonra doktora ilk randevunu alman. Betahcg değerin her tahlilde 2 günde bi 2 katına düzenli artış gösteriyorsa kimyasal bir gebelğin olmadıgını gösterir. ben bugün ilk defa muayeneye gittimMerhaba kızlar reglim gecikti dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Bu sabah kan verdim 282 çıktı değerim çok sürpriz oldu sizler nasıl ve kaç değer ile öğrendiniz sat 18 Mart benim
İnşaallah ben de tiksinirim sigardaan ya dua edin de tiksineyim elime almayayim bı DHACanım ben deli gibi sigara kahve içen biriydimhatta gebeliğimi öğrendiğimde de günde 10 dala kadar içtim ama 1 aydan sonra kahvedende sigaradan da midem bulandı şuan tiksiniyorum
Antibiyotik veriyolar hamilelikte kullanılabilen. Augmentin iltihap kuruturKızlar diş eti ağrısı çeken var mı?? Hamileliği öğrendiğimden beri dişlerim dökülecek gibi ağrıyor, çıldırcamm. Hamilelikte hormonların değişmesiyle normal diyorlar ama ilk defa yaşıyorum böyle bi şeyi, yok mu bunun çaresini bilen
Benim sat 4 Mart daha muayeneye gitmedim nasıl geçti muayeneniz kaç haftalıktı ya benim 5 nisanda betam 106ydı yarın gideceğim merak ediyorum bende ikinci gebeliğin ama insan hepsinde aynı oluyor bence13 mart SAT , 133 ile öğrendim ben de . tavsiyem 2 günde bir kan değerine baktırman ve 5 + 0 dan sonra doktora ilk randevunu alman. Betahcg değerin her tahlilde 2 günde bi 2 katına düzenli artış gösteriyorsa kimyasal bir gebelğin olmadıgını gösterir. ben bugün ilk defa muayeneye gittim
Emziriyorum ama ben halaAntibiyotik veriyolar hamilelikte kullanılabilen. Augmentin iltihap kurutur
Merhabalar Sat 2 mart Tahmini doğum 4 aralık bizi de ekler misinizMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET BEKLENEN
DOĞUM TARİHİGERÇEKLEŞEN
DOĞUM
TARİHİBEBEĞİN İSMİ @simurgdc 34 1 24
Şubat4+5 6+0 1 Aralık @milan24 33 1 25
Şubat5+4 2 Aralık @belisamaa 28 1 1 Mart 4+0 6+4 3 Aralık @innocence_ 33 1 1
Mart5+2 @Azimliiii 33 1 1
Mart5+4 15 Aralık @ebayraktar 34 1 2 Mart @haylemruk 31 4 3 Mart 8 Aralık @aylemakk 27 1 3 Mart 5+2 9 Aralık cezerye_ 34 1 4 Mart 5+4 9 Aralık @gebesurec 26 1 4
Mart9 Aralık @sellmin 37 3 5
Mart10 Aralık @Rosalndaa 34 3 6
Mart15 Aralık @simgelavinya 29 1 6
Mart4+2 5+5 11 Aralık @Mystika 35 1 7
Mart4+6 12 Aralık @Senosi 29 1 7
Mart13 Aralık @suuuduru68 28 2 7
Mart11 Aralık @Azraemre 30 3 8 Mart @destinaa88 37 2 8
Mart@husedaa 26 1 10 Mart 19 Aralık @Lavinia_98 26 3 11 Mart H hhto 30 1 13
Mart20 Aralık annabelica 34 2 15 Mart 17 Aralık @Zeynobenn 29 1 15
Mart19 Aralık @ahsennayaz 35 1 16
Mart23 Aralık @Hayall07 31 2 19
Mart24 Aralık @LeydiDaisy 35 2 4+5 @wonderob 33 2 5+4
Betayı nerden ölç turuyosunuzİnşallah en kısa sürede bebekleride keseleride görürüz
Tabiki eklerim giriş sayfasındaki bilgilerini yazabilir misinCanım benide ekler misin
Tablodaki diger bilgilerini de yazman mümkün mü. Hemen ekleyeyim yazdigindaMerhabalar Sat 2 mart Tahmini doğum 4 aralık bizi de ekler misiniz
Emziriyorum ama ben hala
Bı doktora danışman lazım o zaman canım uygun görür belkiEmziriyorum ama ben hala
Ekledim canım sağlıkla gelsin bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?