Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
Arkadaşlar birde aranızda gebelikten önce veya şuan sigara kullanan var mı?Ben gerçekten çok zorlanıyorum bu konuda .aynı durumu yaşayan var mı acaba
Canım ben deli gibi sigara kahve içen biriydim hatta gebeliğimi öğrendiğimde de günde 10 dala kadar içtim ama 1 aydan sonra kahvedende sigaradan da midem bulandı şuan tiksiniyorum

Kızlar diş eti ağrısı çeken var mı?? Hamileliği öğrendiğimden beri dişlerim dökülecek gibi ağrıyor, çıldırcamm. Hamilelikte hormonların değişmesiyle normal diyorlar ama ilk defa yaşıyorum böyle bi şeyi, yok mu bunun çaresini bilen

Merhaba kızlar reglim gecikti dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Bu sabah kan verdim 282 çıktı değerim çok sürpriz oldu sizler nasıl ve kaç değer ile öğrendiniz sat 18 Mart benim
13 mart SAT , 133 ile öğrendim ben de . tavsiyem 2 günde bir kan değerine baktırman ve 5 + 0 dan sonra doktora ilk randevunu alman. Betahcg değerin her tahlilde 2 günde bi 2 katına düzenli artış gösteriyorsa kimyasal bir gebelğin olmadıgını gösterir. ben bugün ilk defa muayeneye gittim

Antibiyotik veriyolar hamilelikte kullanılabilen. Augmentin iltihap kurutur

Benim sat 4 Mart daha muayeneye gitmedim nasıl geçti muayeneniz kaç haftalıktı ya benim 5 nisanda betam 106ydı yarın gideceğim merak ediyorum bende ikinci gebeliğin ama insan hepsinde aynı oluyor bence

Merhabalar Sat 2 mart Tahmini doğum 4 aralık bizi de ekler misiniz

5+3 olup kesesi görünmeyen var mı kızlar bugün gittim devlet Hastanesi'ne doktor öylesine baktı hiç gezdirmedi cihazı yumurtalıklar tarafına falan rahmin kalınlaşmış dedi beta istedi 4947 çıktı ben de acaba dış gebelik falan mı oluştu diye düşünmeye başladım

10 gün sonra doktora gitmeyi düşünüyorum bende tabi öncesinde yarın sabah tekrar kan vereceğim bilgilendirme için teşekkür ederim

kızlar selamlar, bende aranıza katılmak için bugün bilgilerimi girecektim, ilk doktor kontrolüm bugün oldu evet gebeyim keseyi de gördü ama 3,5 cm kistin var dedi yumurtalıkta kontrol altına alalım kendi kendine gider o dedi ben yinede çok korktum ilk gebeliğim bu normal bi durum mu yardımcı olur musunuz lütfn ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…