- 29 Kasım 2023
- 864
- 462
- 23
- Konu Sahibi annabelica
-
- #1.261
canım ben Salı akşamı kan verdim ilk 89,97 çıktı bakalım birazdan işten çıkacağım direk hastaneye gideceğim kaç çıkacak çok heyecanlıyım inşallah yükselmiştirİlk değerin kaçtı senin canım bende 6 haftalık olsun öyle giderim dedim aksilik olmazsa. Eşim ve bende kan uyuşmazlığı var kanama olursa iğne vurulmam lazım
Sağol canım teşekkür ederimEkledim canım sağlıkla gelsin bebeğin
Yumurtalik kisti çok normal ve her kadında dönem dönem olan bişey. Genelde kendi kendine yok oluyor. Gebelikte de bir sakincasi yok diye biliyorum. Doktorun da demis zaten kendi kendine gider diye. Hiç endise duyma keseyi görmene çok sevindimkızlar selamlar, bende aranıza katılmak için bugün bilgilerimi girecektim, ilk doktor kontrolüm bugün oldu evet gebeyim keseyi de gördü ama 3,5 cm kistin var dedi yumurtalıkta kontrol altına alalım kendi kendine gider o dedi ben yinede çok korktum ilk gebeliğim bu normal bi durum mu yardımcı olur musunuz lütfn((
Yükselmiştir İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumcanım ben Salı akşamı kan verdim ilk 89,97 çıktı bakalım birazdan işten çıkacağım direk hastaneye gideceğim kaç çıkacak çok heyecanlıyım inşallah yükselmiştirBen bilmiyorum doktor ne zaman çağırırsa o zaman giderim büyük ihtimalle önümüzdeki hafta içi çağırır
Ben İzmirdeyimİzmir'de olan anne adayları var mıdır1.5 ayıımızdayız
Benimde ilk gebeliğim bende de çıktı hemde 6 cm dedi. Takip edecekler. İnsallah kendiliğinden patlar giderkızlar selamlar, bende aranıza katılmak için bugün bilgilerimi girecektim, ilk doktor kontrolüm bugün oldu evet gebeyim keseyi de gördü ama 3,5 cm kistin var dedi yumurtalıkta kontrol altına alalım kendi kendine gider o dedi ben yinede çok korktum ilk gebeliğim bu normal bi durum mu yardımcı olur musunuz lütfn((
Benimde ilk gebeliğim bende de çıktı hemde 6 cm dedi. Takip edecekler. İnsallah kendiliğinden patlar giderkızlar selamlar, bende aranıza katılmak için bugün bilgilerimi girecektim, ilk doktor kontrolüm bugün oldu evet gebeyim keseyi de gördü ama 3,5 cm kistin var dedi yumurtalıkta kontrol altına alalım kendi kendine gider o dedi ben yinede çok korktum ilk gebeliğim bu normal bi durum mu yardımcı olur musunuz lütfn((
Canım az önce çıktı sonucum 228,68 çıktı sence nasıl ? 2 gün önce 89,97 idiYükselmiştir İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
Benimde ilk gebeliğimde vardı doktor kendiliğinden geçeceğini söyledi ve geçti kızlarBenimde ilk gebeliğim bende de çıktı hemde 6 cm dedi. Takip edecekler. İnsallah kendiliğinden patlar gider
Çok iyi artmış canımCanım az önce çıktı sonucum 228,68 çıktı sence nasıl ? 2 gün önce 89,97 idi
İnşallah tez vakitte geçer sorunsuz bi şekilde, sizin ne kadar zaman sonra geçmiştiBenimde ilk gebeliğimde vardı doktor kendiliğinden geçeceğini söyledi ve geçti kızlar
İnşallah tez vakitte geçer giderBenimde ilk gebeliğim bende de çıktı hemde 6 cm dedi. Takip edecekler. İnsallah kendiliğinden patlar gider
Hadi inşallah canım sağol bakalım yarın doktoru arayıp söyliycem bakalım ne zaman çağıracak kese için . Benimde yemekten sonra afedersin geyirme isteği oluyor hep daha şimdidenÇok iyi artmış canımbende sabah 10.30 gibi vericem. Benim akşama doğru mide bulantısı başladı geçmeyecek gibi
Sende haber ver canım Seninde inşallah iyi artmış olurÇok iyi artmış canımbende sabah 10.30 gibi vericem. Benim akşama doğru mide bulantısı başladı geçmeyecek gibi
Teşekkür ederimYumurtalik kisti çok normal ve her kadında dönem dönem olan bişey. Genelde kendi kendine yok oluyor. Gebelikte de bir sakincasi yok diye biliyorum. Doktorun da demis zaten kendi kendine gider diye. Hiç endise duyma keseyi görmene çok sevindimlisteye yazalım seni bence
Canım merhaba benimde 2 gün önce 71 di bugün 244 çıktı değerimCanım az önce çıktı sonucum 228,68 çıktı sence nasıl ? 2 gün önce 89,97 idi
Ben 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum Bir aksilik olmazsaHadi inşallah canım sağol bakalım yarın doktoru arayıp söyliycem bakalım ne zaman çağıracak kese için . Benimde yemekten sonra afedersin geyirme isteği oluyor hep daha şimdiden
Canım çok şükürCanım merhaba benimde 2 gün önce 71 di bugün 244 çıktı değerimnormal seyrinde gidiyor maşallah ikimizinde benim doktorum 24ünde çağırdı kese için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?