Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Ben iki gebeliğimi de silik çizgi ile öğrendim aç karnına da yapmadım tabi ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum bu testlerin inşallah gönlündeki olur evet sabahı etmek mesele oluyor
Bir de merak ettim daha silikti demiştiniz ya kaç beta ile öğrendiniz.

Bende 6 + 3 Bugün bulantım var ama kusacak kadar degıl sadece bulanıyor fazla zorladıysanız ondan olmustur

İyi yapmışsın dua edicem inşallah pozitif çıkar. Bu aralar etrafımda çok fazla kişi hamile, hamile kalma ayları felan sanırım, darısı başına artık sonucu bekliyoruz
Test yalancı pozitif vermiş. İdrar testleri benim için bitmiştir

Eklentiler

• IMG_1163.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 55
Test yalancı pozitif vermiş. İdrar testleri benim için bitmiştir
Üzmeyin canınızı, daha önce kimyasal gebelik geçirmişsiniz, bu çocuk sahibi olabildiğiniz anlamına gelir. Doğru zamanda olur inşallah ayrıca bu aralar forumda da çok görüyorum yalancı pozitif testleri erken gebelik testi için predictor markayı öneririm biraz pahalı ama böyle problemleri olmuyor.

Herkese merhaba, ben de aranıza katılıyorum, umuyorum ki hepimizin gebeliği sağlıklı bir şekilde ilerlesin

İlk çocuk
Sat:24 mayıs
Kese: 4+5
Kalp: 6+0
Beklenen d.tarihi: 1 aralık
Sat 24 şubat mi demek istedin canım ekleyeceğim listeye ama onu anlamadım

Merhaba hanimlar, 29 yaşındayım ve 14 aylık oğlum var bizde süpriz bir şekilde gebe olduğumu öğrendim, dün doktora gittik 5 haftalık olduğumu söyledi keseyi gördük ama embriyoyu görebilmek için erken olduğunu söyledi. Yeniden aynı duygulari yaşıyorum oğlum küçük ama beraber büyürler artık arkadaş olurlar birbirlerine, Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Aramıza hoşgeldinn yalnız olmadığımı görmek beni çok mutlu ediyor ben de 17 aylık bebekle hamileyim

Aramıza hoşgeldinn yalnız olmadığımı görmek beni çok mutlu ediyor ben de 17 aylık bebekle hamileyim
Hoşbuldum, Rabbim nasip etmiş bize ne güzel ilk duyduğumuzda şaşırdık falan ama sonradan alıştık yani hemde dedik arkadaş olurlar birbirlerine sizinki de öyle olur inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımiza alalım

Kalp atışı duydun mu cnm leke bnde de var yarın gıtcem endişeliyim
Evet evet duydum, aslında leke olunca doktora yazdım, kırmızıya dönmediği sürece olabilir dedi ama ben de senin gibi endişelendiğim için sabah direkt gittim hastaneye baktı kalp atışı gayet iyiydi hareket bile ediyordu kanama alanı da yok dedi. Yani kahverengi olunca endişelenme dedi. Siz en son ne zaman gitmiştiniz kontrole?

Kızlar betası yavaş artan varmı aranızda
Galiba benim tam iki kat artmamış. Sizin nasıl
Ben 2 günde bir gitmedim ilk testten 10 gün sonra çağırdı karından göremeyince kan verdirdi tekrar ilk verdiğimde 170 di bugün 2000 lerde çıktı doktor yavaş artmış dedi vajinal muayenede kese gördü ama çok küçük dedi. Yavaş ilerlemesi sağlıksız gebeliğe mi işaret acaba

15 günden fazla lekelenme yaşıyorum ben kahverengi de değil kırmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…