Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3

Decaf içebilirsiniz. Kafeinsiz kahve.
A vitamini içerenler, retinol türevi kremler sakıncalı. Yapay zekaya da sorabilirsiniz oda söylüyor böyle şeyleri.

Decaf içebilirsiniz. Kafeinsiz kahve.
A vitamini içerenler, retinol türevi kremler sakıncalı. Yapay zekaya da sorabilirsiniz oda söylüyor böyle şeyleri.
Yapay zekaya sordum hamilelikte kullanilabilir dedi paraben gibi zararli bilesenler icermiyormus

Yapay zekaya sordum hamilelikte kullanilabilir dedi paraben gibi zararli bilesenler icermiyormus
Kendi krem markanızı mı sordunuz? Siz kendinizde kontrol edin yine de, ben güveniyorum yapay zekaya ama yine de kontrollü ilerliyorum.

Ticaret yapılıyor sonuçta, kapitalizm. Bizler tüketiciler olarak iyi ve temiz (her anlamda) olana yönelebiliriz, bilinçlenebiliriz.
sen o bu sekilde devam edebilirsin internet kullanmayip iphone urunleride cope atalim whatsapp instagram facebook kullaniyorsundur muhakkak bunlarida kullanmaman gerekiyor cunku herseyin sahibi olmuslar malesef

Ayran kefir süt içebilirsin yazıyor doktorumun verdiği beslenme listesinde. Gerçi benim doktorun verdiği liste tam bir canan karatay listesi sevdiğim herşey yasak

Ayran kefir süt içebilirsin yazıyor doktorumun verdiği beslenme listesinde. Gerçi benim doktorun verdiği liste tam bir canan karatay listesi sevdiğim herşey yasak
ay başka neler var önerilen? ayran içiyorm genelde ama akşam üzeri şöyle tatlı bir şeyi arıyor insan. kefir kuru meyvenin yanında sırıtıyor süt olabilir aslında ısıtır içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…