ay ben de aynısını kullanıyorum ve merak ediyorum aslında cilt bakım ürünlerinin hangileri kullanılabilir diyHamileyken
ay ben de aynısını kullanıyorum ve merak ediyorum aslında cilt bakım ürünlerinin hangileri kullanılabilir diye
aslında bi de şeyi sormaya geldin, kafein kısıtlamasından dolayı çay kahve yeşil çay içemiyoruz, doktorlar bitki çayı da önermiyor. e biz ne içecez kardeşim sudan başka? neler içiyorsunuz gün içinde?
vala şuan haftada 2 kullanıyorum aslında kullanmamam lazımsa bilmiyomHamileyken kullandin mi
Ben hergun suruyorum normalde ilk defa kullandm hamileligmden berivala şuan haftada 2 kullanıyorum aslında kullanmamam lazımsa bilmiyom
Decaf içebilirsiniz. Kafeinsiz kahve.ay ben de aynısını kullanıyorum ve merak ediyorum aslında cilt bakım ürünlerinin hangileri kullanılabilir diye
aslında bi de şeyi sormaya geldin, kafein kısıtlamasından dolayı çay kahve yeşil çay içemiyoruz, doktorlar bitki çayı da önermiyor. e biz ne içecez kardeşim sudan başka? neler içiyorsunuz gün içinde?
Yapay zekaya sordum hamilelikte kullanilabilir dedi paraben gibi zararli bilesenler icermiyormusDecaf içebilirsiniz. Kafeinsiz kahve.
A vitamini içerenler, retinol türevi kremler sakıncalı. Yapay zekaya da sorabilirsiniz oda söylüyor böyle şeyleri.
Kendi krem markanızı mı sordunuz? Siz kendinizde kontrol edin yine de, ben güveniyorum yapay zekaya ama yine de kontrollü ilerliyorum.Yapay zekaya sordum hamilelikte kullanilabilir dedi paraben gibi zararli bilesenler icermiyormus
Evet kullndigim kremi sordumKendi krem markanızı mı sordunuz? Siz kendinizde kontrol edin yine de, ben güveniyorum yapay zekaya ama yine de kontrollü ilerliyorum.
Bende baktım şimdi la rocheye içeriği temiz ancak boykot ürün.Evet kullndigim kremi sordum
Eğer düşünürseniz benzer içerikte cosmedin mavi kremi ve mamaaura bebekler için olan kremi de çok iyi tavsiye edebilirim. İçerikler temiz.Bende baktım şimdi la rocheye içeriği temiz ancak boykot ürün.
Ulkemizde uretilip ihracati yapilmasa keske tum boykot urunlerininBende baktım şimdi la rocheye içeriği temiz ancak boykot ürün.
Ticaret yapılıyor sonuçta, kapitalizm. Bizler tüketiciler olarak iyi ve temiz (her anlamda) olana yönelebiliriz, bilinçlenebiliriz.Ulkemizde uretilip ihracati yapilmasa keske tum boykot urunlerinin
sen o bu sekilde devam edebilirsin internet kullanmayip iphone urunleride cope atalim whatsapp instagram facebook kullaniyorsundur muhakkak bunlarida kullanmaman gerekiyor cunku herseyin sahibi olmuslar malesefTicaret yapılıyor sonuçta, kapitalizm. Bizler tüketiciler olarak iyi ve temiz (her anlamda) olana yönelebiliriz, bilinçlenebiliriz.
Ayran kefir süt içebilirsin yazıyor doktorumun verdiği beslenme listesinde. Gerçi benim doktorun verdiği liste tam bir canan karatay listesi sevdiğim herşey yasakay ben de aynısını kullanıyorum ve merak ediyorum aslında cilt bakım ürünlerinin hangileri kullanılabilir diye
sen o bu sekilde devam edebilirsin internet kullanmayip iphone urunleride cope atalim whatsapp instagram facebook kullaniyorsundur muhakkak bunlarida kullanmaman gerekiyor cunku herseyin sahibi olmuslar malesef
ay başka neler var önerilen? ayran içiyorm genelde ama akşam üzeri şöyle tatlı bir şeyi arıyor insan. kefir kuru meyvenin yanında sırıtıyorAyran kefir süt içebilirsin yazıyor doktorumun verdiği beslenme listesinde. Gerçi benim doktorun verdiği liste tam bir canan karatay listesi sevdiğim herşey yasak